Επίσκεψη της Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Πιερίας στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ  Ν. Πιερίας

350

Τη Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, επισκέφθηκε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Νομού Πιερίας Α.Ε., όπου συναντήθηκε με τον Πρόεδρο, κο Μόσχο Λεοντιάδη, τον Αντιπρόεδρο, κο Γαβριήλ Σαϊδέ και τα μέλη του νεοσυσταθέντος Δ.Σ, κο Κωνσταντίνο Χαλιανδρό και κο Νικόλαο Μπουλούμη.

Η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας ευχήθηκε στο νέο Δ.Σ. του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας κάθε επιτυχία στη νέα του θητεία, ενώ τόνισε τη διαχρονικά εξαιρετική συνεργασία μεταξύ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας με τους μεταφορείς, η οποία πηγάζει από την κοινή πεποίθηση, ότι οι συμπολίτες μας, αλλά και οι επισκέπτες που έρχονται στην περιοχή μας θα έχουν πάντοτε την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση με την παροχή υψηλής ποιότητας υπηρεσιών από ένα σύγχρονο και αξιόπιστο δίκτυο, του οποίου η εύρυθμη λειτουργία αποτυπώνεται στην εμπιστοσύνη και την επιλογή των πολιτών για τη μεταφορά τους.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με τις ευχαριστίες τόσο του νέου Προέδρου, κου Μόσχου Λεοντιάδη, όσο και των μελών του νεοσύστατου Δ.Σ. προς την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας για τη στήριξη, ενώ διαβεβαίωσαν την Αντιπεριφερειάρχη πως θα συνεχιστεί η μεταξύ τους άριστη συνεργασία με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων των πολιτών που επιλέγουν το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Πιερίας για την ασφαλή μεταφορά τους.