Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (9/07)

253

Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με το Δία στον Κριό.

Η ήμερα θα έχει μία υπερβολή κυρίως κατά τη διάρκεια συζητήσεων και επαφών, καθώς η δυσαρμονική όψη Ερμή-Δία αναμοχλεύει τις ισορροπίες.  Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να γίνεις δέκτης υποσχέσεων και πραγμάτων που θα είναι πολύ δύσκολο να πραγματοποιηθούν, όμως στην ίδια «παγίδα» μπορεί να πέσεις και εσύ και τελικά να υποσχεθείς κάτι που δεν θα γίνεται να υλοποιήσεις. Προτίμησε να αφήσεις τις πράξεις να μιλήσουν καθώς έτσι θα αποφύγεις τα μπερδέματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα μια χαρά θα τα πάτε στην επικοινωνίας σας, γιατί κλείνουν επαγγελματικές εκκρεμότητες, οξυδερκείς θα φανείτε σε οικονομικά ζητήματα, σήμερα θα σκεφτείτε τις περιπτώσεις που απαιτούν ρίσκο. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο. Εσείς που είστε σε σχέση στις επαφές σας θα υπάρξει συγκαταβατικότητα, εξομολογήσεις θα ανανεώσουν τα αισθήματα σας. Έρχονται ανοίγματα για θέματα δέσμευσης ή μελλοντικής εξέλιξης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μπερδεμένες αισθηματικές υποθέσεις. Θερμή συζήτηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ξεδιαλύνει τα συννεφάκια και τα μελανά σημεία, θα υπάρξουν εξομολογήσεις που θα κλείσουν τα κενά. Μπαίνετε σε περίοδο ισορροπίας, ανοίγει δρόμος σταθερής σχέσης, απαλλάσσεστε από συναισθηματικές ανασφάλειες. Εσείς που είστε ήδη σε δεσμό, δεν αποκλείεται να ακουστούν κουβέντες περί δέσμευσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν παρεξηγημένες ή αρνητικές υποθέσεις. Θα σας θυμηθεί ένα πρόσωπο από τα παλιά, ένα τηλεφώνημα θα είναι η πρώτη κίνηση που θα φέρει έναρξη συστηματικών συναντήσεων.  Θα υπάρξει συμβάν επανένωσης, ανοίγεται προοπτική μακροχρόνιου δεσμού, η προσωπική σας ζωή περνά σε στάδιο ισορροπίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σωστή θα είναι η κρίση σας, αρκετά δυνατό το ένστικτο σας, σας συμβουλεύω να υπακούσετε το προαίσθημα σας. Σύμμαχος θα σταθεί για εσάς  η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνοντας γεγονότα που θα ανανεώσουν την προσωπική σας ζωή. Ένα συμβάν θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σας εσάς και πρόσωπο που είχατε παγώσει τον τελευταίο καιρό, έρχονται ξεκαθαρίσματα και επανασυνδέσεις που θα γεφυρώσουν καρδιές και αισθήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει δημιουργικά ανοίγματα, εσείς που αναζητάτε εργασία θα έχετε προτάσεις ικανοποιητικές, ανοίγεται προοπτική που θα βελτιώσει την οικονομική σας κατάσταση. Οι συζητήσεις σας αισθηματικές ή επαγγελματικές θα κλείσουν με θετικό αποτέλεσμα. Σε κοινωνικό επίπεδο θα ανανεώσετε τις γνωριμίες σας, με καινούργια πρόσωπα θα συναναστραφείτε. Εσείς που δεν έχετε ταίρι, είναι πολύ πιθανόν να αποκτήσετε. Σε φιλικό περιβάλλον θα γίνει νέα γνωριμία που θα σας ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς αισθάνεστε απογοητευμένοι, σας φανερώνω πως η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει ένα ραντεβού που θα αλλάξει μονομιάς το κλίμα στην καρδιά σας. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα. Τώρα θα μάθετε από το ίδιο το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, πως όχι μόνο δεν αδιαφορεί για εσάς, αλλά στρώνει έδαφος για δεσμευτική πορεία. Βγάλτε από το μυαλό σας τις αρνητικές σκέψεις, έρχονται στιγμές ισορροπίας, αρμονίας, και αμοιβαίας αγάπης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ανοίγεται δίοδος για να κυνηγήσετε νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για εποικοδομητικές και προσοδοφόρες συναλλαγές. Σήμερα θα κινηθείτε με κύρια επιδίωξη σας την ολοκληρωμένη και σοβαρή κατάληξη, αυτή τη φορά δε θα θελήσετε αναβολές ή προχειρότητες. Φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί στους χώρους που θα κινήστε, θα βρεθείτε σε θερμή συνομιλία με ένα καινούργιο πρόσωπο που δεν αποκλείεται να εξελιχτεί σε σταθερό ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, διεισδυτική και διορατική θα είναι η αντίληψη σας, σωστός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε υποθέσεις καρδιάς. Μια συγκαταβατική κίνηση που θα κάνετε θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση, σήμερα δεν αποκλείεται το ταίρι σας να σας ζητήσει συγγνώμη. Οι μεταξύ σας επαφές θα μπουν σε νέα και διαφορετική τροχιά φέρνοντας ευνοϊκές αλλαγές. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Τυχερά ανοίγματα σας φέρνει η αστρολογική όψη της ημέρας, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, εσείς που ψάχνετε εργασία θα σας ανοιχτεί νέα προοπτική. Σταθερότητα θα αναζητήσετε, συνεργάσιμες θα είναι οι διαθέσεις σας. Εποικοδομητικές συζητήσεις θα κλείσουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που ήταν σε εκκρεμότητα. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις ή παρεξηγήσεις, αναθεωρείτε τις απόψεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η απαισιοδοξία μεταβάλλεται σε αισιόδοξα. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη αυτά που σας κουράζουν, θα εστιάσετε στη θετική και συναισθηματική όψη των γεγονότων. Ένα ραντεβού που θα έχετε θα σας βοηθήσει θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες εμπειρίες φέρνοντας τέλος στην στασιμότητα και στην ρουτίνα σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θετικές εξελίξεις θα έχουν οι οικονομικές σας υποθέσεις, με δική σας πρωτοβουλία θα υποκινήσετε τις στάσιμες καταστάσεις, θα καταφέρετε να εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν. Στην επικοινωνία σας με τους τρίτους θα τα πάτε πολύ καλά, θα διαπρέψετε στον προφορικό λόγο, ευνοούνται παρουσιάσεις, διατυπώσεις προτάσεων, συζητήσεις. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι χωρισμένοι ζητήστε επανασύνδεση, τα λόγια σας θα πείσουν, θα είστε σε θέση να ξανακερδίσετε το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι συνομιλίες που θα έχετε θα αλλάξουν την αρνητική ως τώρα πορεία κάποιων προσωπικών σας υποθέσεων. Έρχονται επανασυνδέσεις, τώρα θα ξεκαθαριστούν τα επίμαχα ζητήματα, θα φανερωθούν αλήθειες που θα δυναμώσουν τα αισθήματα. Σε συνάντηση που θα προκύψει, έντονη έλξη θα φανερωθεί ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που δεν αποκλείεται να είναι κάποιο πρώην ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Περιορισμένη θα είναι η διάθεση σας για φορτωμένες εργασίες, υποχρεώσεις, και βαριές επαγγελματικές ευθύνες. Αισιοδοξία θα σας φέρει η συνομιλία σας με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος, καταφθάνει πρόταση για ραντεβού. Σε οικογενειακό σας ζήτημα, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να αντιδράσετε λογικά, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δημιουργική δράση, δίνετε λύση σε πρόβλημα που δημιουργεί εντάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, προσγειωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, σήμερα δεν αποκλείεται να  λάβετε θερμή πρόταση για ραντεβού. Θα υπάρξει συναισθηματικό άνοιγμα με όμορφη και σταθερή εξέλιξη, σας συμβουλεύω να μην σκεφτείτε αρνητικά. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το αρνητικό παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες θα σας φέρει η αστρολογική όψη της ημέρας. Καταφθάνουν τυχερά ανοίγματα, θετική κατάληξη θα έχουν οι προτάσεις που θα σας κάνουν, ανοίγεται προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως και προαγωγής. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις υπερβολές, σύνεση θα υπάρξει στο τρόπο σκέψης σας. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, εσείς που θέλετε να ξεφύγετε από τα παλιά δεχτείτε το ραντεβού που θα σας ζητηθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε τη διαίσθησης σας, όντως θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη νότα στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού που σίγουρα θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα βραδινή ώρα παίρνετε απόφαση να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας αγάπη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει αισιοδοξία και ψυχική ανανέωση, τώρα θα διαφοροποιήσετε τις εκδοχές και τις προβλέψεις σας, φεύγει η αρνητικότητα και η ηττοπάθεια. Τα εργασιακά και οικονομικά σας ζητήματα θα τα χειριστείτε με τακτική και μέθοδο, τίποτα δε θα αφήσετε στην τύχη, η σωστή σας αντίληψη θα σας βοηθήσει να κατευθύνετε τις καταστάσεις. Ισορροπία και συναισθηματική σταθερότητα θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, κατόπιν αναλυτικών συζητήσεων παίρνετε από κοινού αποφάσεις που θα ορίσουν το μέλλον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα σας δοθεί το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την προσωπική σας ζωή, τώρα θα αλλάξουν τα δεδομένα και για εσάς τους χωρισμένους και για εσάς τους τελείως ελεύθερους. Πρώην ταίρι σας θα καταφέρει να ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης, έρχεται άνοιγμα για ουσιαστικές αλλαγές, εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Για τους ελεύθερους καταφθάνει καινούργια πρόκληση, το πρόσωπο που θα σας πλησιάσει θα στοχεύει από την αρχή στο σταθερό δεσμό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οξυδέρκεια και θετική ενέργεια θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να φέρετε ηρεμία και αρμονία τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις αισθηματικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας, θα είναι μια πολύ καλή κίνηση που θα σας βοηθήσει να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από άσκοπους προβληματισμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η αντίληψη σας θα είναι δυνατή και δημιουργική, σε συνδυασμό με την γοητεία σας θα καταφέρετε να δώσετε ώθηση στις αισθηματικές σας υποθέσεις. Η παρουσία ενός ατόμου θα ανανεώσει την καρδιά σας ενισχύοντας τη διάθεση να δράστε αποφασιστικά και άμεσα. Θα προβείτε σε τολμηρές κινήσεις και δεν πρόκειται να πέσετε έξω, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει το κατάλληλο άνοιγμα για να προσεγγίσετε το πρόσωπο που έχετε ήδη στο στόχαστρο σας ή που εντός των ημερών θα βάλετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ζωτικοί και δραστήριοι θα εμφανιστείτε, μια νέα πρόταση θα ακούσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα σας δώσω ευθέως τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει συμβάν νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα έχετε ήρεμες και θερμές συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχεται αρμονία στην προσωπική σας ζωή. Ξάφνιασμα θα νιώσει η καρδιά σας κατόπιν απρόσμενης συνομιλίας, θα σας θυμηθεί άτομο από το παρελθόν που σας διαβεβαιώνω πως θα έχει θετικούς σκοπούς. Αν δεχτείτε τη συνάντηση που θα σας προτείνει και δεν απορρίψετε το ενδιαφέρον του, θα υπάρξει σοβαρό ενδεχόμενο να ξεκινήσει σχέση δεσμευτικής κατάληξης. Έρχονται ευχάριστα γεγονότα, θα υπάρξουν θερμές ανατροπές!

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως να σας δημιουργήσει τάσεις μοναχικότητας, όχι όμως με την έννοια της μοναξιάς, αλλά με την έννοια της ανάγκης για εσωτερική ηρεμία. Θα επιλέξετε να βρεθείτε με πρόσωπα που αγαπάτε και νιώθετε πραγματική οικειότητα, που σημαίνει πως θα απορρίψετε παρέες ανθρώπων που δε σας γεμίζουν συναισθηματικά. Η μέρα θα σας κάνει ιδιαιτέρως θερμούς και συγκαταβατικούς με το ταίρι σας, εσείς οι ελεύθεροι φανείτε δεχτικοί στο ενδεχόμενο νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η αστρολογική όψη της ημέρας θα ανανεώσει τον τρόπο σκέψης σας, δεν θα επιτρέψετε στον εαυτό σας να παρασυρθεί από παλιές κακές αναμνήσεις. Η απόφαση να ξεφύγετε από το αρνητικό παρελθόν, θα σας κάνει θετικούς στις νέες γνωριμία τώρα θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα νέο μέλλον. Αφήστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν, ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του με φανερή τη διάθεση να αποκτήσει μαζί σας στενές προσωπικές επαφές.