Θεσσαλονίκη: Σκότωσε την 79χρονη μητέρα του – Βρέθηκε νεκρή στην μπανιέρα

207

Σοκαρισμένη είναι η Θεσσαλονίκη καθώς μια ηλικιωμένη δολοφονήθηκε από το χέρι του ίδιου της του γιού, στο διαμέρισμα της στη Νεάπολη.

Η άτυχη γυναίκα βρέθηκε νεκρή από τον 53χρονο γιο της, μέσα στη μπανιέρα του σπιτιού της, φορώντας τα ρούχα της, ενώ ήταν σε προχωρημένη σήψη, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Δράστης ήταν ο αδερφός του, ένας 50χρονος, ο οποίος και συνελήφθη και με εντολή εισαγγελέα έχει μεταφερθεί στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Οι άμεσες ενέργειες αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης οδήγησαν στην εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας.

Συγκεκριμένα, μεσημβρινές ώρες της Τρίτης (05-07), σε διαμέρισμα στην περιοχή της Νεάπολης, εντοπίστηκε νεκρή, από συγγενικό της πρόσωπο, η 79χρονη, φέροντας τραύματα από νύσσον και τέμνον όργανο στην δεξιά τραχηλική χώρα.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστης της επίθεσης σε βάρος της 79χρονης γυναίκας, η οποία εκτιμάται ότι τελέσθηκε προ πέντε ημερών περίπου, είναι ο 50χρονος σύνοικος γιός της, ο οποίος εντοπίστηκε από αστυνομικούς και προσήχθη στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, όπου ομολόγησε την πράξη του.

H σχετική δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα».