Ο αν. Υπουργός Οικονομικών στο Δημαρχείο Κατερίνης

Συνάντηση με τον δήμαρχο Κατερίνης, είχαν οι επικεφαλής του Κλιμακίου της Ν.Δ. Θεόδωρος Σκυλακάκης και Βασίλης Σπανάκης.

271

Κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας, επισκέφθηκε σήμερα το Δήμο Κατερίνης, όπου είχε συνάντηση με το δήμαρχο Κώστα Κουκοδήμο. Επικεφαλής του κλιμακίου ήταν ο αν. Υπουργός Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο βουλευτής Β3 Νότιου Τομέα Αθηνών Βασίλης Σπανάκης.

Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η αύξηση του ενεργειακού κόστους και στο Δήμο Κατερίνης, ενώ ο κ. Κουκοδήμος αναφέρθηκε εκτενώς στις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει ο Δήμος για τη μείωσή του. Όπως είπε ο δήμαρχος, έχουν αναληφθεί πρωτοβουλίες με μεσοπρόθεσμα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, αφού αυτήν την εποχή το ενεργειακό κόστος είναι το σοβαρότερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η αυτοδιοίκηση.

Από την πλευρά του ο αν. Οικονομικών, ευχαρίστησε το δήμαρχο για την υποδοχή και την ενημέρωση και αναφέρθηκε στις πολιτικές της κυβέρνησης για τη στήριξη των δήμων, καθώς και των ευάλωτων κοινωνικών ομάδων. Ο κ. Σκυλακάκης, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον αγροτικό τομέα και την τουριστική κίνηση στο Δήμο Κατερίνης, καθώς και στο εάν υπάρχει ενδιαφέρον για ιδιωτικές επενδύσεις στη περιοχή μας.

Για χρήσιμη συνάντηση, η οποία καταδεικνύει το ουσιαστικό ενδιαφέρον της κυβέρνησης για το Δήμο Κατερίνης και την αυτοδιοίκηση, έκανε λόγο ο δήμαρχος Κατερίνης Κώστας Κουκοδήμος.

Η συνάντηση, ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.