Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 6η  Γιορτή Νεολαίας στην Ιερά Μητρόπολη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος

205

Στην κατάμεστη από παιδιά και νέους αυλή του Ιερού Ναού Αγίας Άννης Κατερίνης, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 4 Ιουλίου η 6η Γιορτή Νεολαίας της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος.

Η συγκεκριμένη γιορτή είναι πλέον ένας θεσμός για την περιοχή της Κατερίνης και οι αρκετές εκατοντάδες μαθητές και φοιτητές που παραβρέθηκαν, με πολλή χαρά και αγωνία περίμεναν αυτή την ημέρα για να ψυχαγωγηθούν και να διασκεδάσουν μετά από μια κοπιαστική χρονιά μελέτης.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κίτρους κ. Γεώργιος με πατρική αγάπη καλωσόρισε όλα τα παιδιά, συνομίλησε μαζί τους και ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές, χορηγούς, εθελοντές και τα μέλη των μουσικών σχημάτων που συμμετείχαν, οι οποίοι, υπό την καθοδήγηση του Αρχιμανδρίτη π. Διονυσίου Γκόλια, κοπίασαν για να προκύψει αυτή η μεγαλειώδης γιορτή.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν τρία μουσικά σχήματα. Η έναρξη έγινε με παραδοσιακά τραγούδια από μαθητές του μουσικού σχολείου Κατερίνης, ακολούθησε η μπάντα της Αγίας Άννας με έντεχνη και σύγχρονη μουσική, με ερμηνευτές την Μαρίκα Φωτοπούλου, Κωνσταντίνα Κάλφα και Γρηγόρη Γκόλια, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δημοτικά τραγούδια από την Ιωάννα Μπικιώτη.