Δήμος Κατερίνης: Δωρεά βιβλίων από τη δημοτική βιβλιοθήκη στην υπαίθρια βιβλιοθήκη Άνω Μηλιάς

283

Βιβλία από την Δημοτική Βιβλιοθήκη Κατερίνης για την υπαίθρια βιβλιοθήκη του εξωραϊστικού – πολιτιστικού συλλόγου “Αγία Παρασκευή” μετέφεραν χτες, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου, ο υπεύθυνος Προγραμμάτων & Δράσεων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κατερίνης, Παναγιώτης Τριανταφυλλίδης, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ευχαριστίες προς την αντιδήμαρχο και την δημοτική βιβλιοθήκη για την υποστήριξη και την δωρεά βιβλίων  στην υπαίθρια – δανειστική  βιβλιοθήκη της περιοχής, απεύθυναν ο Πρόεδρος και μέλη του τοπικού συλλόγου. Παράλληλα, επισήμαναν ότι η βιβλιοθήκη υποδέχεται επισκέπτες,  μικρούς και μεγάλους,  που ανταποκρίθηκαν θετικά στην συγκεκριμένη πρωτοβουλία και δανείζονται ήδη βιβλία.

«Συνεισφέρουμε στην ποιοτική και ουσιαστική αναβάθμιση της υπαίθριας βιβλιοθήκης Άνω Μηλιάς. Ένα βιβλίο  ταξιδεύει μικρούς και μεγάλους. Εμπλουτίζουμε λοιπόν τα ράφια της, για τα παιδιά μας, για όλους τους πολίτες και επισκέπτες» τονίζει σε δήλωσή της, η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Μαρία Τερζίδου, η οποία συνεχάρη τον εξωραϊστικό – πολιτιστικό σύλλογο της περιοχής για την συνολικά αξιοπρόσεκτη δράση και ειδικά για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία.

Τέλος, στη διάρκεια της συνάντησης έγινε συζήτηση για την υπεραξία της περιοχής, καθώς και για την δυναμική της, στην ανάπτυξη του τουρισμού στα Πιέρια Όρη.  Στόχος όπως ανέφερε η κα Τερζίδου «η ενδυνάμωση του τουριστικού προϊόντος στην ορεινή Κατερίνη 365 ημέρες τον χρόνο».