Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας 6/07

199

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στο Ζυγό με το Δία στον Κριό.

Η ημέρα θα είναι «ή του ύψους ή του βάθους» καθώς η αντίθεση Σελήνης-Δία δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις ισορροπίες σε μερικά από τα ζητήματα που σε απασχολούν. Επίσης λόγω του ότι και τα δύο ουράνια σώματα βρίσκονται σε παρορμητικά ζώδια, οι βιαστικές αποφάσεις και οι παρορμητικές κινήσεις θα αποτελέσουν την «παγίδα» της ημέρας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ζυγοί, Κριοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σε γενικές γραμμές, η ημέρα θα είναι πολύ ευνοϊκή για την διάθεση σου και σ’ αυτό θα συμβάλει και το ταίρι σου, με το οποίο θα περάσεις ευχάριστα ή αν δεν έχεις ήδη, οι προοπτικές να βρεις είναι με το μέρος σου, ιδίως μέσα από τους φιλικούς σου κύκλους. Όσο βρίσκεσαι ανάμεσα στους φίλους σου, είναι πιθανόν να κάνεις και κάποιες νέες γνωριμίες που θα σου φέρει η μέρα και που στο μέλλον θα παίξουν βοηθητικό ρόλο στις επαγγελματικές επιδιώξεις σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σωστές θα είναι οι αποφάσεις που θα πάρετε, η σκέψη σας θα είναι προσγειωμένη, οι επιθυμίες θα είναι συνετές. Τόσο για τους ελεύθερους όσο και για τους χωρισμένους τα γεγονότα θα σας φέρουν αισιόδοξα και ελπιδοφόρα ανοίγματα, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τα παλιά και να προχωρήσετε σε νέα αρχή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη διάθεση σας, τα εξομολογητικά του λόγια θα σας ανανεώσουν, θα νιώσετε πως δεν έχετε χάσει την ελκυστικότητα και την γοητεία σας. Σήμερα το τηλεφώνημα που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη της συνομιλίας σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Δεν νομίζεις ότι ήλθε η ώρα να νοιώσεις την δικαίωση για την επιτυχημένη επιλογή που έκανες διαλέγοντας το ταίρι σου; Η αίσθηση να περνάς ωραία μαζί του, δεν σου δημιουργεί τις συνθήκες να μπορείς να επικεντρώνεσαι στα επαγγελματικά σου απερίσπαστος/η  χωρίς σκοτούρες; Θα δεις τα επαγγελματικά σου να προχωρούν όπως θέλεις αν κάτι δεν σε τραβά πίσω, αν δεν έχεις άλλες ανησυχίες. Στο χέρι σου είναι να διαλέξεις με καθαρό μυαλό και να διακρίνεις τις πραγματικές ευκαιρίες που θα πρέπει να επενδύσεις επάνω τους ώστε να είναι οι σωστές και να μην πέσεις θύμα της υπεραισιοδοξίας σου που μπορεί να σε παρασύρει σε ουτοπικές καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, οικεία και συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα προσπαθήσετε να επικεντρωθείτε στη θετική πλευρά των προσώπων και των καταστάσεων. Ετοιμαστείτε καταφθάνουν καινούργια ενδεχόμενα θετικής κατάληξης, μια συνάντηση θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής. Θα ακουστούν λόγια που θα σας ωθήσουν σε νέα κατεύθυνση, το πρόσωπο που θα συνομιλήστε και θα συναντηθείτε να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μια συνειδητή φυγή από τα καθημερινά και τετριμμένα, θα σε αποφορτίσει και θα σου καθαρίσει το μυαλό από τις απαισιόδοξες σκέψεις και τους προβληματισμούς που τυχόν σε βασανίζουν. Σ’ αυτήν την απόδραση έχει την θέση του και το ταίρι σου με την ευεργετική επίδραση της παρουσίας του. Αν είσαι μόνος/η, αυτή η αλλαγή της ρουτίνας ίσως φέρει πιο εύκολα κοντά σου ένα νέο ταίρι που θα σε ενθουσιάσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σε εσάς τους ελεύθερους ή μοναχικούς θα παρουσιαστεί άνομα νέας αρχής, θα γίνουν αποδεκτές οι προτάσεις που θα κάνετε, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς. Εσείς οι προβληματισμένοι θα βρείτε τον τρόπο να λύσετε ένα στενάχωρο ή αγχωτικό ζήτημα μέσα στη σχέση σας, θα ξεπεραστεί εμπόδιο, ηρεμεί η ψυχολογία σας τώρα θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά χωρίς φραγμούς ή δυσκολίες. Για τους χωρισμένους καταφθάνει αποτελεσματική συνάντηση, το πρώην ταίρι σας έρχεται με πρόταση που θα στρώσει έδαφος για επανασύνδεση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μην αφεθείς να σε κυριαρχήσει αυτό το αρνητικό συναίσθημα που μπορεί να σε οδηγήσει σε υπερβολές, θέτοντας σε δοκιμασίες και κινδύνους την σχέση σου με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, οι συνθήκες είναι ευνοϊκές για να βρεις ένα νέο, αλλά η τάση σου για υπερβολές, μπορεί να σε αποπροσανατολίσει και να δεις την νέα κατάσταση με πρίσμα υπερεκτίμησης από πολύ νωρίς. Η σημερινή αστρολογική όψη θα συμβάλει στο να μπει τάξη τα συναισθήματα σου και να νοιώσεις καλλίτερα. Κάποιο οικονομικό κέρδος διαφαίνεται στον ορίζοντα, είτε από άμεσες δικές σου ενέργειες, είτε έμμεσα από παράπλευρες δραστηριότητες σου ή και άλλων που σχετίζεσαι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα μέσα στη σχέση σας, η στάση που θα έχει το ταίρι σας θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας, να εκδηλώσετε ελεύθερα σκέψεις και συναισθήματα. Σήμερα οι εξομολογήσεις που θα σας κάνει το πρόσωπο που σκέπτεστε θα σας βοηθήσει να δείτε με πιο σοβαρό μάτι την πορεία των επαφών σας, σε συνδυασμό με την ειλικρίνεια και τη διάθεση σας για εξωτερίκευση, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα πιο μπροστά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σαν το βασιλικό Ζώδιο, όλοι φαίνεται πως καταφεύγουν σε σένα για βοήθεια, συμβουλές, λύσεις στα όποια προβλήματα έχουν οι δικοί σου άνθρωποι γιατί ξέρουν ότι πάντα πρόθυμα τους συμπαραστέκεσαι. Έτσι λοιπόν καθένας από το περιβάλλον σου, φιλικό, συγγενικό, επαγγελματικό, σου μεταφέρει ό,τι τον απασχολεί και συ το οικειοποιείσαι κάνοντάς το δικό σου πρόβλημα, που αφυπνίζει τις ευαίσθητες πλευρές σου. Με αυτήν την ευαισθησία είναι ευκαιρία να πλησιάσεις το ταίρι σου με προοπτική την επίλυση όποιων ζητημάτων ίσως σας απομάκρυναν. Αν είσαι μόνος/η αναζήτησε σήμερα νέο ταίρι στον περίγυρο σου. Η σημερινή αστρολογική όψη ευνοεί νέες γνωριμίες, που οι εντυπώσεις που θα τους δημιουργήσεις από την πολύ ευχάριστη διάθεση και την προσωπικότητα σου, θα τις κάνουν στο μέλλον πολύ πρόθυμες να σου φανούν χρήσιμες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σοβαρός και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας,  θα είστε ψυχικά δυνατοί με σταθερή αυτοπεποίθηση τόσο για την εξωτερική σας εμφάνιση όσο και για την αντίληψη σας. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε αυτό που πραγματικά επιθυμεί η καρδιά σας, h σημερινή αστρολογική όψη ευνοϊκές θα κάνει τις συνθήκες, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να περάσετε σε μεθοδικές προσεγγίσεις. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεση σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις, θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δεν πρόκειται να σε κάνουν να θορυβηθείς και να πελαγώσεις οι υποχρεώσεις που θα σου προκύψουν σήμερα, είτε δικές σου, είτε άλλων. Είσαι τόσο εργασιομανής, έχεις άλλωστε και την αμέριστη βοήθεια που σου προσφέρει το ταίρι σου που θα σου δοθεί η ευκαιρία να εκτιμήσεις πόσο πολύτιμη είναι. Αν πάλι είσαι μόνος/η, τόσο που ασχολείσαι με την δουλειά, το ιδανικό θα είναι να βρεθεί κάποιο ταίρι στο περιβάλλον της εργασίας σου όπου θα έχετε και πολλά κοινά σημεία και ενδιαφέροντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε με επιτυχία σε συζητήσεις και διεκδικήσεις, τα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε θα έχουν ειλικρίνεια και πειστικότητα, δεν θα υπάρξει κίνδυνος να απογοητεύσετε το ταίρι σας, θα δημιουργήσετε γερές βάσεις για σοβαρές αποφάσεις. Ισορροπημένος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, με ωριμότητα θα διεκδικήσετε αλλαγές μέσα στη σχέση σας, εσείς που διατηρείτε μια χαλαρή ή επιφανειακή σχέση είναι πολύ πιθανόν να επιδιώξετε κάπως πιο σταθερές επαφές. Εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση, η τολμηρή σας απόφαση να αλλάξετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής θα σας ωθήσει σε άμεσες προσεγγίσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να αναζητήσεις και να ασχοληθείς με κάθε τι που θα σου δώσει την χαρά και την ευχαρίστηση της δημιουργίας ώστε να νοιώσεις χρήσιμος/η και δοτικός/η. Ευκαιρία λοιπόν, να βγεις απ’ το καβούκι σου και να περάσεις καλά με το ταίρι σου, να του προσφέρεις την ευχαρίστηση που του οφείλεις, μια και σήμερα βρίσκεσαι στις καλές σου, ή ακόμη αν είσαι μόνος/η, το έδαφος για να βρεις κάποιο νέο ταίρι είναι κατάλληλο με τα κέφια και την ρέντα που έχεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αισιόδοξο θα είναι το σκεπτικό σας, φεύγουν αμφιβολίες και αμφισβητήσεις που είχαν προκύψει από ανασφαλή τρόπο σκέψης ή από άτοπες εσωτερικές φοβίες. Από μόνοι σας θα αλλάξετε οπτικό πεδίο καταλήγοντας σε αναθεωρήσεις που στόχο θα έχουν την ισορροπία και την κατοχύρωση, τώρα με τις πράξεις σας θα καταφέρετε να ανοίξετε δίοδο δέσμευσης. Σε συνομιλίες και συναντήσεις θα κινηθείτε με ωριμότητα και ελεγχόμενη παρόρμηση, αρνητικοί θα είστε σε ερεθίσματα κόντρας ή θυμού. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε άμεσα και αποφασιστικά, θα έχετε τα προσόντα να κερδίσετε την εκτίμηση και το ενδιαφέρον του ατόμου που επιθυμείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εσύ δεν έχεις ιδιαίτερους λόγους να στενοχωριέσαι αφού το καταφύγιο σου θα είναι η αγκαλιά του ταιριού σου, όπου θα βρεις την ζεστασιά και την γαλήνη ώστε να μην την αναζητάς αλλού, με τις όποιες συνέπειες αυτό συνεπάγεται! Η σημερινή αστρολογική όψη συμβάλλει στο να βοηθηθείς να δεις την κατάσταση, έτσι ώστε να θεωρήσεις ότι γίνονται κάποια αναγκαία ξεκαθαρίσματα και τακτοποιήσεις ζητημάτων που αιωρούνται και που ζητούσαν λύσεις και που θα τις βρεις σήμερα που τα άστρα σε ευνοούν σ’ αυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, σωστή θα είναι η αντίληψη και η κρίση σας, αλλάζετε τον τρόπο σκέψης σας. Εσείς οι ίδιοι θα περάσετε σε άμεσες πράξεις και προτάσεις, τώρα στόχος σας θα είναι να αποφύγετε τις επιπλέον καθυστερήσεις, θετικές σκέψεις θα αποβάλουν την αδικαιολόγητη διστακτικότητα των προηγούμενων ημερών. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα προχωρήσει με επιτυχία, ενδεχομένως να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης, εσείς οι χωρισμένοι κινηθείτε δυναμικά και με αυτοπεποίθηση. Η σκέψη σας θα είναι ισορροπημένη, λύνονται οι συναισθηματικοί κόμποι, τώρα θα καταφέρετε να εντοπίσετε τι ακριβώς είναι αυτό που σας δημιουργεί φραγμούς, τερματίζουν τα εμπόδια, οι προτάσεις σας θα γίνουν αποδεκτές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί συνθήκες να αποζητάς την συντροφιά κάθε είδους ανθρώπων και όχι μόνο τους δικούς σου αλλά και απλά γνωστούς τους οποίους ελκύει η παρουσία σου και η καλή σου διάθεση. Η πρόθεση σου αυτή να βρίσκεσαι ανάμεσα σε αγαπητούς σου αλλά και ξένους, δεν περνά απαρατήρητη από το στενό αλλά και το ευρύτερο περιβάλλον και συ λειτουργείς σαν μαγνήτης, έχοντας την πλήρη αποδοχή. Έρχονται λοιπόν στο προσκήνιο και νέες γνωριμίες με κάθε είδους κίνητρα και επιδιώξεις, προς το πρόσωπο σου, από φιλικές έως και αισθηματικές που θα σε κάνουν να νοιώσεις ευχάριστα, εκτός αν βρίσκεσαι σε σχέση, οπότε τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αναπτερώνετε το ηθικό σας, η αισιοδοξία που θα σας διακατέχει θα ξεθολώσει την σκέψη σας, τώρα θα επικεντρωθείτε στις θετικές εκδοχές γεγονός που θα σας ωθήσει σε αποφασιστικές πράξεις. Με δικές σας κινήσεις θα ανοίξετε πεδίο διεκδικήσεων, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα συναντηθείτε, η συνομιλία σας θα καταλήξει σε υποσχέσεις που ουσιαστικά θα ανοίξουν πορεία σταθερού δεσμού. Εσάς τους ελεύθερους και από καιρό μόνους ένα ελκυστικό άτομο θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, θα υπάρξει πρόκληση που πολύ καλά θα κάνετε και δε θα την αφήσετε αναξιοποίητη. Κινηθείτε συνετά και προσγειωμένα, εκδηλώστε την έλξη σας, το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαιτέρως ευχάριστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να στρέφεσαι στα υλικά αποκτήματα και όχι στους ανθρώπους, σε απασχολούν τα οικονομικά και όχι οι ανθρώπινες άξιες. Έτσι λοιπόν παραμελείς την σχέση σου με το ταίρι σου, παραβλέποντας το γεγονός ότι ίσως και αυτό θα μπορούσε να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τις ανασφάλειες σου, προσφέροντας σου ό,τι μπορεί ή και να συμβάλλει στην αναζήτηση σου για νέους πόρους που θα αυξήσουν τα εισοδήματα σου. Η σημερινή μέρα είναι αρκετά βοηθητική στο να βρεις τις λύσεις που σου χρειάζονται στο οικονομικό σου πρόβλημα, ή έστω να σε κάνει να νοιώσεις ότι μπορείς να το ξεπεράσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, κατόπιν μιας ουσιαστικής συνομιλίας που θα έχετε με το ταίρι σας, θα πειστείτε πως δεν έχετε κανέναν λόγο να φοβάστε τη δέσμευση. Σε προσωπική συζήτηση θα ακουστούν υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα νιώσετε εμπιστοσύνη και συναισθηματική ασφάλεια. Εσείς που βρίσκεστε σε στάδιο χωρισμού ανοίγεται προοπτική επανένωσης, αν κινηθείτε και εκφραστείτε με συγκαταβατικότητα και ειλικρίνεια, τότε θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας αρχής. Πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα περάσει σε αποκαλύψεις, θα βρει τρόπο να σας εκφράσει αισθήματα που διατηρεί για εσάς εδώ και αρκετό καιρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου διευρύνει τους ορίζοντες των γνωριμιών, αποσπώντας τα κολακευτικά σχόλια όπου και αν κάνεις την εμφάνιση σου, ότι και αν πεις, ότι και αν κάνεις. Είναι ευκαιρία να αξιοποιήσεις την σημερινή ευνοϊκή ημέρα για να απολαύσεις με το ταίρι σου τα αισθήματα σας, είτε να ανοίξεις καινούργια σχέση με πολύ ευχάριστες προοπτικές για το μέλλον, αν δεν έχεις ήδη κάτι σε ισχύ. Όλα σου έρχονται ευνοϊκά και όπως τα θέλεις. Μην ξεχνάς ότι ο αντίκτυπος της εύνοιας επιδρά και σε επαγγελματικό αλλά και σε διαπροσωπικό  επίπεδο! Επωφελήσου!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε, τολμηρές συνομιλίες θα ανοίξετε με το ταίρι σας, θα μιλήσετε για θέματα που αφορούν τη μελλοντική σας εξέλιξη και την κοινή σας πρόοδο. Εσείς οι ερωτευμένοι που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας, σήμερα θα περάσετε όμορφα στο ραντεβού που θα έχετε, ενθαρρυντικά λόγια θα ακούσετε κρατήστε ακμαία τη διάθεση σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι δεν αποκλείεται να λάβετε τηλεφώνημα ή πρόταση απ άτομο που ως τώρα δεν είχατε αντιληφθεί το ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς. Ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας πουν.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα νομίζεις ότι η καλλίτερη σου επιλογή είναι η φυγή, η απόδραση από την πραγματικότητα που σε γεμίζει άγχος, αβεβαιότητα και ανασφάλεια. Το συνηθισμένο καταφύγιο σου για να αποφορτιστείς και να χαλαρώσεις, είναι να βρεθείς στους ονειρικούς τόπους της φαντασίας σου, σε ειδυλλιακά μέρη όπου τίποτε και κανείς δεν μπορεί να σε αγγίξει και να σε βλάψει, δεν μπορεί να σου επιβάλλει το παραμικρό, όπου εσύ βάζεις τους κανόνες και ορίζεις τον εαυτό σου απολύτως.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα σας διακατέχει αισιοδοξία και ψυχική δύναμη δεν θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από την αρνητική πλευρά των καταστάσεων, πολύ καλά θα κάνετε και θα εστιάσετε στα θετικά στοιχεία. Κάτι που σας προβληματίζει θα λυθεί, απαλλάσσετε από συναισθηματικό βάρος που σας δημιουργούσε φοβίες ή τάσεις μελαγχολίας. Συζητήσεις και συναντήσεις θα ισορροπήσουν τις διαθέσεις σας, φεύγει η κυκλοθυμία των τελευταίων ημερών. Η υπόσχεση που θα σας δώσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα είναι σοβαρή και ειλικρινής, θα καταφέρει να βάλει σε τάξη τις σκέψεις σας και την πορεία της προσωπικής σας ζωής.