Εγκαίνια της έκθεσης της Κυριακής Γρηγοριάδου “Η Ζωή είναι Γυναίκα” – φωτο

371

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιηθήκαν τα εγκαίνια της φιλανθρωπικής έκθεσης ζωγραφικής της Κυριακή Γρηγοριάδου που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των Εαρινών Ημερών της Εστίας Πιερίδων Μουσών Κατερίνης.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην Αστική Σχολή Πιερίας και απόλαυσε μια πραγματικά πολύ όμορφη βραδιά με υπέροχα έργα τέχνης και εξαιρετικές ομιλίες. Ανάμεσά τους βρέθηκαν δημοσιογράφοι της Πιερίας, καλλιτέχνες, άνθρωποι του πολιτισμού και της Τέχνης.

Η έκθεση έχει τίτλο “Η Ζωή είναι Γυναίκα” και συμβολίζει μέσα από τις 30 προσωπογραφίες, διάφορους χαρακτήρες γυναικών. Όπως είπε και η ίδια η καλλιτέχνης, αυτές είναι οι ΗΡΩΊΔΕΣ της, οι ΜΟΥΣΕΣ της!

Οι γυναίκες της διπλανής πόρτας που μάχονται περήφανα για τις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Που παλεύουν και δεν λυγίζουν! Που εμπνέουν και δημιουργούν! Που εκπέμπουν δυναμισμό μα και απλότητα!

Την επιμέλεια της έκθεσης είχε η δημοσιογράφος Μαρία Βούλγαρη και μουσικά πλαισιώθηκε από την μουσικό Δέσποινα Τσιότσιου και την εξαιρετική φωνή της Μαρίας Δραγασιά, επίσης συμμετείχε ο σκηνοθέτης Κοσμάς Χατζηιωαννιδης!

Τα έσοδα της έκθεσης θα δοθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη και μπορείτε να δείτε από κοντά τους πίνακες αλλά και την ίδια την Κυριακή Γρηγοριάδου, μέχρι τις 10 Ιουλίου στην Αστική Σχολή Πιερίας και ώρες 10:00-12:00 και 18:00-21:00.