Δήμος Κατερίνης: 01 έως 07 Σεπτεμβρίου η 36η Εμποροπανήγυρη – Μουσικές βραδιές στο πρόγραμμα εκδηλώσεων

Ικανοποιητικό ενδιαφέρον συμμετοχής από Εμπόρους, Εκθέτες & Μικροπωλητές

580

Συνεχίζοντας την παράδοση δεκαετιών, την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου ανοίγει τις πύλες της η 36η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης, η οποία θα διαρκέσει έως και τις 07 Σεπτεμβρίου, στον καθιερωμένο χώρο, στην περιοχή της Ανδρομάχης.

Η Εμποροπανήγυρη μετά από τη ματαίωση δύο διαδοχικών διοργανώσεων λόγω υγειονομικών συνθηκών αναμένεται να φιλοξενήσει και πάλι δεκάδες εμπόρους, μικροπωλητές κ.α. εκθέτες, ενώ οι τοπικοί και όχι μόνο παραγωγοί θα έχουν τη δυνατότητα προβολής και ανάδειξης των  προϊόντων τους.  Οι εγγραφές των συμμετεχόντων συνεχίζονται και σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το ενδιαφέρον είναι ικανοποιητικό.

Παράλληλα, αυθεντική ελληνική μουσική παράδοση, μουσικά γλέντια, τραγούδια σε έντεχνο ύφος, θέατρο σκιών κ.α. συνθέτουν το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, οι οποίες πλαισιώνουν την 36η Εμποροπανήγυρη του Δήμου Κατερίνης.

Στην ειδικά διαμορφωμένη μουσική σκηνή, η οποία θα τοποθετηθεί στο ψυχαγωγικό τμήμα της Εμποροπανήγυρης, θα πρωταγωνιστήσουν τοπικά μουσικά σχήματα, καθώς και δημοφιλείς ερμηνευτές της παραδοσιακής και όχι μόνο μουσικής σκηνής. Οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 21:00, ενώ η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των παράλληλων μουσικών εκδηλώσεων της 36ης Εμποροπανήγυρης διαμορφώνεται ως εξής:

Παρασκευή 02/09 : Μουσική πανδαισία από τα Χάλκινα Γουμένισσας

Σάββατο 03/09:    LIVE από το μουσικό σχήμα MiLaRe

Κυριακή 04/09: Μουσικό γλέντι με τη Γωγώ Τσαμπά

Δευτέρα 05/09: Θέατρο Σκιών Δημήτρη Παρασκευόπουλου «ΤΕΧΝΟΚΟΣΜΟΣ» (ώρα έναρξης στις 20:00).

Τρίτη 06/09:  Σεργιάνι στη μουσική παράδοση (Πόντος, Θράκη, Ήπειρος, Θεσσαλία κ.ο.κ.) με την ιδιαίτερη αισθητική του σχήματος «Γιαγκίνι». Στο τραγούδι ο Παναγιώτης Τουρνάς. Μαζί του ένα εκλεκτό επιτελείο μουσικών.

Η Εμποροπανήγυρη σηκώνει αυλαία την Πέμπτη 01 Σεπτεμβρίου. Τα επίσημα εγκαίνια, θα γίνουν την Παρασκευή 02 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00.

 

Περισσότερες πληροφορίες για εμπόρους, εκθέτες και μικροπωλητές στην ιστοσελίδα του Δήμου Κατερίνης