Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/07)

182

Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης από το Λέοντα με τον Άρη στον Κριό.

Η Σελήνη λίγο πριν φύγει από το ζώδιο του Λέοντα θα κάνει μία  ευνοϊκή όψη τριγώνου με τον Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιο που κυβερνά, τον Κριό.  Αυτή η όψη θα σου δώσει την ώθηση και την ενέργεια που χρειάζεσαι προκειμένου να αναλάβεις δράση σε ζητήματα τα οποία είναι σημαντικά για εσένα και να τα φέρεις εις πέρας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Τοξότες και Λέοντες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ευδιάθετη θα είναι η στάση σας, θα εμφανιστείτε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί, συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις και στις δοσοληψίες σας. Επιτυχίες και κέρδη θα προκύψουν στις οικονομικές σας συναλλαγές, καταφθάνει προσοδοφόρα πρόταση. Συναισθηματικό ξεκαθάρισμα θα ζητήσετε μέσα στη σχέση σας, θα είναι μια πολύ καλή και τολμηρή κίνηση, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από παρελθοντικά λάθη και να προχωρήσετε επάνω σε πιο δεσμευτικές βάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα ξυπνήσουν μέσα σας περίεργες διαθέσεις, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση ίσως και αδυναμία αποδοχής. Δεν θα μπορέσετε να αποδεχτείτε πρόσωπα και καταστάσεις που σας καταπιέζουν, θα διώξετε μακριά οτιδήποτε περιορίζει τα όρια της δράσης σας. Για εσάς τους ελεύθερους σήμερα θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, σαν δίνω τη συμβουλή να μην φανείτε απρόσιτοι στο καινούργιο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να ανοίξει κουβέντα μαζί σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ενδεχομένως να είναι κάπως εξουσιαστικές οι διάθεση σας,  προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε. Αρκετά επίμονοι θα είστε στην διατύπωση των απόψεων σας, σε εργασιακά θέματα καλό θα είναι να φανείτε διαλλακτικοί. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξουν νέα ενδεχόμενα, καταφθάνουν συναισθηματικές ανατροπές. Είναι πολύ πιθανό να προκύψει νέα γνωριμία η πορεία των εξελίξεων θα εξαρτηθεί από τις διαθέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογύρισμα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε με ένταση και με δυνατή ενέργεια, θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή κανονισμούς που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο για νέες συναισθηματικές περιπέτειες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως να νιώσετε δυσαρεστημένοι με τις επαγγελματικές ή εργασιακές σας συνθήκες, παίρνετε την απόφαση να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα. Θα εμφανιστούν ανοίγματα, έρχονται θετικά γεγονότα, καλό θα είναι να έχετε συνειδητοποιήσει τι ακριβώς χρειάζεστε στη ζωή σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, ένα πρόσωπο καταφθάνει με σοβαρή πρόταση, αν την δεχτείτε τότε δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να καταλήξετε σε δεσμευτική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, επικοινωνιακή άνεση θα σας προσφέρει η όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να μιλήσετε ευθέως, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να πείσετε και να καθοδηγήσετε το ταίρι σας. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη την διάθεση να εκφράσετε την αγάπη σας όχι μόνο με λόγια αλλά και με πράξεις. Ένα πρόσωπο θα τολμήσει να φέρει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο με στόχο να σας αποκαλύψει την έλξη που νιώθει για εσάς. Στο χέρι σας θα βρίσκεται η περεταίρω εξέλιξη σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δυναμική και γεμάτη αυτοπεποίθηση θα είναι η στάση σας, σήμερα θα σκεφτείτε σοβαρά κάποια νέα επαγγελματικά ενδεχόμενα. Για να μην βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα οριοθετήστε την πεισματική σας στάση, τοποθετήστε τις επιθυμίες σας σε συνετά πλαίσια. Ανεβασμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, κοινωνική η στάση σας, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα περιορίσουν τις συμβιβαστικές σας διαθέσεις, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας πνιγούν ή που καταπιέζουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Άστατη θα είναι η καρδιά σας, ποικιλία θα θελήσετε στην προσωπική σας ζωή. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ενδιαφέρον σας θα υπάρξει θετική εξέλιξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι διαθέσεις σας θα είναι δημιουργικές, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι’ αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς. Εσείς που ήδη βρίσκεστε σε σχέση θα υπάρξουν αναθεωρήσεις που θα ανοίξουν δρόμο δέσμευσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, βάζετε φρένο σε ανασταλτικές σκέψεις, περνάτε σε δυναμική δράση και εκτοπίζετε τα λάθος πρόσωπα στη ζωή σας. Σε τολμηρές συνομιλίες θα εμπλακείτε, το αποτέλεσμα θα είναι άμεσο, καταφθάνουν ριζικές αλλαγές που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα  είναι το έναυσμα που θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε τα δεδομένα της προσωπικής σας ζωής. Παίρνετε νέες αποφάσεις, δεν αποκλείεται να επιλέξετε νέο ταίρι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα υπάρξουν συναισθηματικές μετατοπίσεις και αλλαγές. Οι σκέψεις σας και οι πράξεις σας θα βάλουν σε δοκιμασία σχέσεις και επαφές, σήμερα θα δείτε με διαφορετικό μάτι φίλους, συνεργάτες ακόμα και το ταίρι σας. Αποφύγετε τις παράτολμες κινήσεις, ακολουθήστε την πεπατημένη οδό κυρίως σε θέματα επαγγελματικά και οικονομικά. Περνάτε σε καινούργια όνειρα και σχέδια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, άστατες θα είναι οι επιθυμίες σας, ωστόσο οι ενέργειες σας θα είναι μελετημένες, θα αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Θα είστε εξωστρεφείς και ανοιχτόκαρδοι, θερμές θα είναι οι εκδηλώσεις σας. Μια νέα γνωριμία ίσως να διχάσει την καρδιά σας, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να βάλετε στη ζωή σας νέο πρόσωπο, χωρίς όμως να έχετε την πρόθεση να απομακρυνθείτε από το παλιό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα συζητήσετε για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, καταφθάνουν προτάσεις και οικονομικά ανοίγματα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες θα τα βρείτε μεταξύ σας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, αισθηματικό και επαγγελματικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, τολμηρή και ανατρεπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η σκέψη σας θα είναι ριζοσπαστική, προσοχή στις υπερβολές. Πείσμα θα εμφανιστεί στις πράξεις σας, η καρδιά σας θα κυνηγήσει και θα διεκδικήσει με σθένος, απαλλάσσεστε από αρνητικά άτομα. Η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας ωστόσο οριοθετήστε την παρορμητικότητα σας, ενδέχεται να προβείτε σε πράξεις που θα έχουν την τάση να ξεφύγουν από τα όρια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα έχετε τη διάθεση να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Πείσμα και επιμονή θα βγάλετε σε συγκεκριμένα εργασιακά θέματα, το νου σας να μην βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία κάποιων συγκεκριμένων επαγγελματικών σας συνεργασιών. Σε φιλική συνάντηση θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, στο χέρι σας θα είναι αν θα δημιουργήσετε προοπτική σταθερών επαφών ή αν θα προτιμήσετε τα επιφανειακά λόγια χωρίς περαιτέρω εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ίσως να είναι κάπως εξουσιαστική η στάση σας με έντονη τη διάθεση να απαλλαγείτε από περιορισμούς, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε ασυμβίβαστοι. Θερμοί και δεκτικοί θα είστε στο πρόσωπο που θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τον ρυθμό της προσωπική σας ζωής. Μαχητική και παρορμητική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, δε θα αρνηθείτε να εμπλακείτε σε συζητήσεις επίμαχων συναισθηματικών ζητημάτων.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μια πρόταση θα σας δώσει τη βάση για να αξιοποιήσετε κάποιες συγκεκριμένες επαγγελματικές σας ιδέες και δυνατότητες. Στα αισθηματικά σας εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, θα σας δοθεί η ευκαιρία να προχωρήσετε τη ζωή σας σε ένα πιο δεσμευτικό επίπεδο, σας φανερώνω πως θα λάβετε υποσχέσεις που θα τηρηθούν. Να είστε σίγουροι πως στην παρούσα φάση οι αποφάσεις που θα πάρετε θα αποδειχτούν σωστές και δημιουργικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αλλαγές θα σημειωθούν στο τρόπο δράσης σας, τώρα αφήνετε την αμυντική τακτική περνάτε σε μεθοδευμένη δράση. Η αποφασιστική σας στάση θα εκπλήξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που υπάρχει εδώ και καιρό στο στόχαστρο σας και εσείς στο δικό του. Εσείς οι μοναχικοί που δεν έχετε για την ώρα κάποιο συγκεκριμένο πρόσωπο στην καρδιά σας ετοιμαστείτε θα υπάρξει θερμό συμβάν που θα σας αναζωογονήσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και να αντισταθείτε με επίμονο πείσμα, κύρια επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε. Επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας, καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Ψυχική δύναμη και έντονη μαχητικότητα θα κατευθύνει τις πράξεις σας, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, οι κινήσεις σας θα φέρουν αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ναι μεν θα είναι ενισχυμένη η αποφασιστικότητα σας, ωστόσο θα υπάρξει αδυναμία να χειριστείτε με υπομονή άτομα και καταστάσεις που σας περιορίζουν. Στις συζητήσεις σας θα βγουν οι εξουσιαστικές σας τάσεις, δυνατή θα είναι η επιχειρηματολογία σας, όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Για τους ελεύθερους απρόσμενη πρόταση που θα λάβετε θα αναστατώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξει απρόοπτο ραντεβού!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα εμφανιστείτε συναισθηματικά κάπως μπερδεμένοι, προσοχή στις ακραίες αντιδράσεις. Σε συζητήσεις γύρω από επαγγελματικά ζητήματα καλό θα είναι να αποφύγετε την εγωκεντρική ή αδιάλλακτη στάση. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας δημιουργήσει τη διάθεση για αλλαγές τόσο ως προς τους στόχους σας, όσο κι ως προς τις ανάγκες σας. Θα θελήσετε να ζήσετε έναν διαφορετικό ρυθμό ζωής με στόχο να απαλλαγείτε από την ρουτίνα ή τη συναισθηματική πίεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε συμβάντα που δεν αποκλείεται να αναποδογυρίσουν ολόκληρη την πορεία σας. Μην εκπλαγείτε αν ξαφνικά από την μια στιγμή στην άλλη νιώσετε ερωτευμένοι και ικανοί να κάνετε ό,τι δεν έχετε κάνει μέχρι τώρα. Ένα συμβάν που θα αφορά τυχαία συνάντηση, θα σας δώσει το έναυσμα να ανεβάσετε πιο ψηλά τον πήχη των αναζητήσεων σας.

 

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Από σήμερα παίρνετε απόφαση να απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση, ελλοχεύει κίνδυνος να σας οδηγήσουν σε αντιδραστικές κινήσεις που ίσως αργότερα να μετανιώσετε που τις πράξατε. Προσπαθήστε να κρατήσετε ελεγχόμενες τις αντιδράσεις και τις εξάρσεις σας, διατηρήστε σε αισιόδοξο πλαίσιο την ψυχολογία σας. Μια συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα πάρει απρόσμενες θετικές διαστάσεις, έρχονται ευχάριστες αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα θελήσετε να αντιταχτείτε, ανατρεπτικές θα είναι οι σκέψεις σας, στόχο θα έχετε να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικές καταστάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αναζητήσετε νέους ρυθμούς ζωής και να προσχωρήσετε σε καινούργια σχέδια, όνειρα και προγραμματισμούς. Πριν περάσετε σε πράξεις ρίσκου καλό θα είναι πρώτα να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, σιγουρευτείτε πως οι επιλογές σας θα σας ανανεώσουν και δε θα σας παγιδεύσουν.