Φαρ Ουέστ η Αθήνα: Δύο νεκροί, δύο αστυνομικοί τραυματίες από πυροβολισμούς – Μία σύλληψη

277

Νέα δεδομένα έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την αιματηρή συμπλοκή στα  Πατήσια  καθώς οι Αρχές αναφέρουν ότι λίγο μετά τις 21:30 του Σαββάτου σημειώθηκε, στην οδό Κουρτίδου, αιματηρή συμπλοκή ανάμεσα σε τουλάχιστον επτά άτομα -μεταξύ των οποίων μία γυναίκα- με ανταλλαγή πυροβολισμών.

Από το περιστατικό αυτό, ένας άνδρας έπεσε νεκρός από τους πυροβολισμούς και  ένας τραυματίστηκε από παράσυρση ΙΧ αυτοκινήτου, ενώ η γυναίκα έχει συλληφθεί.

Η γυναίκα επέβαινε στο όχημα στο οποίο ήταν ένας από τους εμπλεκόμενους που πυροβολούσε, κατέβηκε από το όχημα και προσπάθησε να εξαφανιστεί αλλά συνελήφθη.

Την ώρα που γινόταν η συμπλοκή, ένας από τους εμπλεκόμενους σταμάτησε έναν διερχόμενο με ΙΧ, τον κατέβασε από το αυτοκίνητο, το άρπαξε και έφυγε. Οι Αρχές επιβεβαιώνουν την αρχική τους εκτίμηση πως πρόκειται για το άτομο που έπεσε λίγο αργότερα νεκρός από τα πυρά των αστυνομικών στους Αγίους Αναργύρους, μετά από ληστεία σε καφέ-μπαρ.

Ο άνδρας που εισέβαλε σε ένα μπαρ στην περιοχή των Αγίων Αναργύρων έπεσε νεκρός από ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς στη Λεωφόρο Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας, αφού εισέβαλε στο μπαρ, απείλησε τον ταμία και ενώ άρπαξε ένα μικρό χρηματικό ποσό, της τάξεως των περίπου 30 ευρώ, βγήκε από το μπαρ και ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς ενός περιπολικού που τον είχαν εντοπίσει.

Ακολούθησε ανταλλαγή πυροβολισμών με αποτέλεσμα ο δράστης να πέσει νεκρός και οι δύο αστυνομικοί να τραυματιστούν και να μεταφερθούν στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο, όπου η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Δίπλα στον νεκρό δράστη βρέθηκε και ένα όπλο, ενώ το σημείο έχει αποκλειστεί από αστυνομικούς οι οποίοι έχουν περισυλλέξει τους κάλυκες για να μεταφερθούν στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.