Φαίη Σκορδά: Σε ποιο κανάλι θα πάει τελικά; Οι νέες πληροφορίες

Η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως είναι πολύ κοντά στο να κλείσει με το νέο κανάλι

806

Πολλές είναι οι συζητήσεις σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον της Φαίης Σκορδά. Πολλά είναι και τα κανάλια που διεκδικούν τη γνωστή παρουσιάστρια. Τις πιο πρόσφατες πληροφορίες σχετικά με το γεγονός έδωσε ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”.

Όλα δείχνουν ότι η Φαίη Σκορδά δε θα συνεχίσει στον Αντ1. Μέχρι τώρα το επικρατέστερο ήταν το STAR. Έχει πιο ολοκληρωμένο πρόγραμμα. Βέβαια χθες στείλανε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου μήνυμα ότι υπέγραψε στο SKAI”, σημείωσε ο Χρήστος Κούτρας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες την Παρασκευή στις 8 το απόγευμα, η παρουσιάστρια του Πρωινού του ΑΝΤ1 βρέθηκε στον SKAI και μάλιστα συζητήθηκε ότι στο εμπορικό τμήμα του σταθμού πρέπει να γίνουν προσλήψεις γιατί η παρουσιάστρια έχει πολλούς ανθρώπους από εταιρείες που θα την ακολουθήσουν, επομένως θα έχει πολλά εμπορικά η πρωινή της εκπομπή.

Είναι αξιοσημείωτο δε ότι αν αυτή η πληροφορία είναι έγκυρη, η Φαίη Σκορδά μεταφέρεται στον SKAI πιθανότατα στη θέση της Ιωάννας Μαλέσκου και αυτό ενισχύει τις φήμες ότι η Ιωάννα Μαλέσκου θα μεταφερθεί στο STAR.