Απόβαση swingers στην Κρήτη

331

Το λιμάνι του Ηρακλείου «πλημμύρισε» από τουρίστες που κατέβηκαν από τα τρία κρουαζιερόπλοια.

Στην Κρήτη βρίσκονται ήδη 177 ζευγάρια που πληρώνουν αδρά για να κάνουν πράξη τις ερωτικές τους φαντασιώσεις σε πεντάστερο ξενοδοχείο στη Σταλίδα, το οποίο μετατρέπεται στον απόλυτο ερωτικό τους παράδεισο, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Την ίδια ώρα χθες, στο Ηράκλειο βρέθηκαν πάνω από 8.000 ξένοι επισκέπτες-επιβάτες τριών κρουαζιερόπλοιων τα οποία έδεσαν στο λιμάνι της πόλης, δίνοντας μια σημαντική ανάσα τόνωσης στην τοπική αγορά, στην οποία έκαναν τα ψώνια και τη βόλτα τους.

Χλιδή, χρώματα, αρώματα, σαμπάνιες, φρέσκα ψάρια, θαλασσινά και θεματικές πιπεράτες βραδιές ανταλλαγής συντρόφων, στο άκρως ερωτικό εξαήμερο για τους swingers που επιστρέφουν στη Σταλίδα για μοναδικές στιγμές… Η άφιξή τους αποτελεί μια τονωτική… οικονομική ένεση, με τους επαγγελματίες της περιοχής – από εστιατόρια, μπαρ μέχρι καταστήματα εσωρούχων, αξεσουάρ και κομμωτήρια – να ευελπιστούν να λάβουν και φέτος τους καρπούς της επίσκεψής τους. Τα περισσότερα από τα ζευγάρια των swingers προέρχονται από τη Λατινική Αμερική, ενώ ανάμεσά τους βρίσκονται και τρία ζευγάρια από την Ελλάδα.