Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (30/06)

232

Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στον Καρκίνο με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει συνθήκες οι οποίες θα φέρουν έντονα συναισθήματα, πείσμα, αλλά και τη διάθεση να χτυπήσεις «γροθιά στο μαχαίρι» προκειμένου να καταφέρεις κάτι που θέλεις. Προσπάθησε να αποφύγεις να μπεις σε ένα φαύλο κύκλο αντιπαραθέσεων και ακολούθησε τη διπλωματική οδό για να βγεις κερδισμένος απέναντι σε καταστάσεις που σε ζορίζουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου αφήνει τα ίχνη του περάσματος της από εκεί, με το να σε έχει φορτώσει με έντονες διακυμάνσεις στα συναισθήματα σου. Κάνε όμως λίγο υπομονή μέχρι το μεσημέρι που θα σε ευνοήσει στις σχέσεις σου και θα σου ανοίξει τους ορίζοντες για νέες γνωριμίες και ευχάριστες μετακινήσεις, έτσι για να πάρεις μια ανάσα και να ξεκουραστείς ψυχικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ενισχυμένος θα είναι ο αυθορμητισμός σας, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε από τη ρουτίνα, από οτιδήποτε κάνει την προσωπική σας ζωή βαρετή ή ανούσια. Με δυναμισμό θα μπείτε στην διαδικασία να κυνηγήσετε το κάτι διαφορετικό, αυτό που θα καταφέρει να αλλάξει τα δεδομένα και να δώσει ένταση στις αισθήσεις σας. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, περάστε σε διεκδικήσεις και άμεσες προσεγγίσεις, ανοιχτή θα είναι η προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα κάποιοι κοντινοί, μέχρι και πολύ κοντινοί σου άνθρωποι, όπως το ταίρι σου, φαίνεται ότι κρέμονται από σένα για την βοήθεια που χρειάζονται. Εσύ θα την προσφέρεις πρόθυμα και με μεγάλη ευχαρίστηση επειδή θέλεις να τους ευχαριστήσεις και να το αναγνωρίσουν. Από το μεσημέρι έχεις την ευκαιρία να ασχοληθείς με τον εαυτό σου και τα θέλω του συναισθηματικού σου κόσμου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα προκύψουν γεγονότα που θα αλλάξουν για τα καλά τόσο τις διαθέσεις σας όσο και τα δεδομένα σας. Θα υπάρξει απρόοπτη συνάντηση, η συζήτηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας φέρει πολύ κοντά, τώρα αλλάζουν οι μεταξύ σας βλέψεις. Θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα ανατρέψουν απόψεις, στο χέρι σας θα είναι το ξεκίνημα σταθερής σχέσης. Εσείς οι ελεύθεροι περάστε σε προσεγγίσεις, οι απαντήσεις που θα λάβετε θα είναι αισιόδοξες και ενθαρρυντικές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Πριν από την ξεκούραση και την χαλάρωση, πρέπει να βγάλεις από πάνω σου όλες τις εκκρεμότητες και υποχρεώσεις, πράγμα που οφείλεις να κάνεις μέχρι την τελευταία στιγμή, όπως σου δείχνει η αστρολογική όψη της ημέρας. Το μεσημέρι θα γεμίσει η ημέρα σου από το ταίρι και αγαπημένους σου ανθρώπους που θα διεκδικούν την παρουσία σου. Εσύ θα κρίνεις αν θεωρείς σκόπιμο να τους ακολουθήσεις σε μια διασκέδαση ή να αφιερώσεις λίγο χρόνο για να απαλλαγείς από την κούραση για να είσαι σε φόρμα την άλλη μέρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, στην αναζωογόνηση θα στοχεύσετε, ζωηρές θα είναι ο διαθέσεις σας. Ο διάλογος σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει θερμή κατάληξη, θα προκύψουν εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα φέρουν στις επαφές σας ένταση και έλξη. Απρόοπτη συνάντηση θα έχει απρόβλεπτη εξέλιξη που θα αναστατώσει τις αισθήσεις σας. Θα σας παροτρύνω να μην περιορίσετε τον αυθορμητισμό και την ορμή των αισθημάτων σας, ανταποκριθείτε στα μηνύματα που θα λάβετε, το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε ευνοεί στο να αναζωογονηθείς μέσα από ασχολίες που σε ευχαριστούν, όπως δραστηριότητες με το ταίρι σου. Το μεσημέρι θα σε φέρει μπροστά στα όσα είχες αμελήσει να τακτοποιήσεις στην δουλειά και πρέπει να φροντίσεις τώρα. Αυτή η κατάσταση θα πρέπει να αντιμετωπιστεί ήρεμα και ψύχραιμα, ώστε να μην δημιουργηθούν διενέξεις και προστριβές στον εργασιακό σου χώρο, ιδίως για κάτι που έχεις εσύ την ευθύνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει έντονη ζωτικότητα στη διάθεση σας, άμεσος, οικείος, και αυθόρμητος θα είναι ο τρόπος επικοινωνίας σας. Τολμηροί θα φανείτε στις προσεγγίσεις σας, σήμερα δεν θα διστάσετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, θα εμφανίσετε έντονη τη διάθεση για καινούργιες γνωριμίες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα βρείτε το άγνωστο πρόσωπο με το οποίο θα συνομιλήσετε, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα αφήσετε την ευκαιρία να σας φύγει μέσα από τα χέρια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σου τονίζει ότι ο οικογενειακός τομέας σου έχει ακόμη θέματα για τακτοποίηση, όμως σου δίνονται διέξοδοι. Από το μεσημέρι και μετά, τα πράγματα για σένα βελτιώνονται θεαματικά. Οι δυνατότητες σου να βρεις ευκαιρίες για να διασκεδάσεις πολλαπλασιάζονται, και μπορείς να πάρεις μια ανάσα από τις σκοτούρες με το να ασχοληθείς μαζί με το ταίρι σου και τους φίλους σου με ότι σε ευχαριστεί, ώστε να γεμίσεις ενέργεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς οι ελεύθεροι ή μοναχικοί, θα βρεθείτε μπροστά σε νέα προοπτική που δεν πρέπει να την αφήσετε να πάει χαμένη. Θα έχετε άνεση στην επικοινωνία σας, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, δώστε βάση στις συμπτώσεις και στις τυχαίες συναντήσεις. Ζωτικότητα θα διακρίνει τις ενέργειες σας, το πρόσωπο που θα σας προσεγγίσει θα σας ενθουσιάσει. Η μεταξύ σας έλξη θα είναι αμοιβαία, αν δείξετε το ενδιαφέρον σας θα αποκτήσει καινούργιο νόημα η προσωπική σας ζωή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να αξιοποιείς την επικοινωνιακή σου ικανότητα στο έπακρο, και σε επαγγελματικό αλλά, και σε διαπροσωπικό επίπεδο. Μετά το μεσημέρι, δίνεις έμφαση στον τομέα του σπιτιού σου με την κυριολεκτική έννοια, οπότε θα τραβήξουν την προσοχή σου θέματα που το αφορούν. Ίσως πρέπει να το επαναδιακοσμήσεις, να το επισκευάσεις ή και να το επεκτείνεις. Τυχόν διαφωνίες αντιμετώπισε τις με λογική και ήρεμα, ώστε να καταλήξετε στην σωστή λύση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στοχεύστε και προχωρήστε! Θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή για να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Η μέρα ενδείκνυται για προσεγγίσεις και για ξεκίνημα νέας αρχής. Αν έχετε στην σκέψη σας προτάσεις να τις εκφράσετε, αν θέλετε να πλησιάσετε άτομο που σας ενδιαφέρει τότε εκδηλωθείτε ανεπιφύλακτα, και αν επιθυμείτε δέσμευση με πρόσωπο που ήδη υπάρχει στη ζωή σας, τότε κάντε το μεγάλο βήμα η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το βάρος σου πέφτει στις οικονομικές σου υποθέσεις. Υπολογίζεις έσοδα, έξοδα, πληρωμές, υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις και που σε αγχώνουν. Μετά το μεσημέρι, η μέρα θα σε κάνει να λασκάρεις λίγο τους ρυθμούς και τα τρεξίματα σου. Θα θελήσεις να έχεις μιαν ευχάριστη ανάπαυλα με το ταίρι σου ή και άλλα αγαπημένα πρόσωπα για να αποφορτιστείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, αυτοπεποίθηση και ζωτικότητα θα είναι τα στοιχεία σας, σήμερα θα νιώσετε έτοιμοι για προσεγγίσεις. Ευχάριστο τηλεφώνημα θα λάβετε, ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις στόχο θα βάλει να ξανακερδίσει την καρδιά σας. Σε περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένοι σας δίνω τη συμβουλή να μην πάρετε βιαστικές ή παρορμητικές αποφάσεις. Τα γεγονότα θα φέρουν θετικές εξελίξεις, δεν χρειάζεται να αγχωθείτε, διαχειριστείτε την ανυπομονησία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σου φέρει έντονες συναισθηματικές διακυμάνσεις που θα αφήσουν τα ίχνη τους στις σχέσεις σου με όσους συναντήσεις αυτό το διάστημα. Το μεσημέρι αλλάζει η κατάσταση και τα οικονομικά τραβούν την προσοχή σου. Το ταίρι σου σε βοηθά να πάρεις τα πάνω σου και αναζητάς τρόπους να τα βελτιώσεις, άλλα η στιγμή είναι κατάλληλη μονό για να εξασφαλίσεις τα κεκτημένα και να αποφύγεις ριψοκίνδυνες ενέργειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ανοιχτόκαρδη και αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία οικείοι και προσιτοί θα φανείτε στα καινούργια πρόσωπα. Δείξτε εμπιστοσύνη στην γοητεία σας και ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν. Απρόσμενες εξελίξεις θα πάρει μια προσωπική σας συνάντηση, κατά πάσα πιθανότητα θα προκύψει επανένωση. Δείξτε άφοβα την έλξη και τα πραγματικά σας αισθήματα, δεν θα υπάρξουν εμπόδια στα σχέδια σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Νοιώθεις πεσμένος/η, κακόκεφος/η και κάνεις το μυαλό σου να τριγυρίζει σε διαφορές εκδοχές. Ευτυχώς για σένα, μετά το μεσημέρι θα αντιμετωπίσεις, με καλύτερη διάθεση όσα προκύψουν σχετικά με τις διαπροσωπικές αλλά και τις επαγγελματικές σου σχέσεις. Οι λύσεις  στις οποίες θα πρέπει να καταλήξεις, καλό θα είναι να βασίζονται στην αίσθηση δικαίου και για τις επαγγελματικές σχέσεις, στην ¨καλή συναλλακτική πίστη¨ από όλα τα εμπλεκόμενα μέρη με νηφαλιότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ζωηράδα θα υπάρξει στις ενέργειες σας, έντονη θα είναι η επιθυμία σας να βγείτε, να διασκεδάσετε, να γνωρίσετε καινούργια άτομα. Σήμερα θα έχετε τη διάθεση και τον ενθουσιασμό να περάσετε σε προσεγγίσεις θα σας δοθεί η κατάλληλη πρόκληση να αναλάβετε δυναμική δράση. Εντυπωσιακό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, θα είναι μια καλή ευκαιρία να βγείτε στο κυνήγι περιπετειών, κάποιοι από εσάς είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε, οι πράξεις σας θα είναι τολμηρές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η δημιουργική σου σκέψη λειτουργεί στο να κάνεις προτάσεις, να λύνεις προβλήματα φιλικών σου προσώπων αλλά και συλλόγων, ομάδων, που συμμετέχεις. Μετά το μεσημέρι, μπορείς να γίνεις κάπως εσωστρεφής και να βάλλεις μετά από κάποιον απολογισμό, τάξη στις σκέψεις σου. Αυτό στο προκαλεί ένα παρατραβηγμένο αίσθημα ότι ίσως φίλοι σε εκμεταλλεύονται και καλό είναι να το αποδιώξεις γιατί είναι αδικαιολόγητο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα θα προχωρήσετε άφοβα στις προσεγγίσεις σας, θα εκφράσετε τα αισθήματα και τις προτιμήσεις σας χωρίς ενδοιασμούς. Στοχευμένα θα είναι τα λόγια σας, στις συζητήσεις σας είναι πολύ πιθανόν να αποφύγετε υποσχέσεις περί δέσμευσης, η στάση σας θα είναι διπλωματικά ευέλικτη. Σε ξαφνική και εντελώς απρόοπτη στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ιντριγκάρει το ενδιαφέρον σας, θα είναι καθαρά στην δική σας επιλογή αν θα προχωρήσετε τις επαφές σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έχεις να αντιμετωπίσεις μια φυσιολογική αλληλουχία πραγμάτων σήμερα. Όλο σου το βάρος το ρίχνεις στην προσπάθεια να πραγματοποιήσεις τα επαγγελματικά σου σχέδια με επιτυχία αποσκοπώντας παράλληλα και σε αναγνώριση της αξίας σου. Μετά το μεσημέρι, έρχεται η αναγκαία ευχαρίστηση και χαλάρωση μέσω του φιλικού σου περιβάλλοντος, στο οποίο γίνεσαι περιζήτητος, και που σου προσφέρει μια ευκαιρία για μιαν ανάπαυλα που τόσο χρειάζεσαι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να κυνηγήσετε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί, τολμηροί και ιδιαιτέρως πρόσχαροι, θα περάσετε σε προτάσεις που θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για περιπέτειες και διαφόρων ειδών αποδράσεις, τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα. Σε τυχαία συνάντηση ένα γοητευτικό πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα προσέγγισης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έχεις πάρει διαζύγιο με την πραγματικότητα, γιατί η αστρολογική όψη της ημέρας σε κάνει να ονειρεύεσαι διασκεδάσεις και αποδράσεις. Μετά το μεσημέρι, σε αναγκάζει να προσγειωθείς και να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά ζητήματα ή και προτάσεις που προκύπτουν και σε αναγκάζουν να αντιμετωπίσεις. Άφησε πια τις ονειροπολήσεις, δείξε σοβαρότητα, και ασχολήσου με τα πεζά και επείγοντα για να αποφύγεις τα παρατράγουδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, απρόοπτες εκπλήξεις θα αναστατώσουν την καρδιά σας. Έρχεται συνάντηση που θα ξυπνήσει τις αισθήσεις σας, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση νέας αρχής σας φανερώνω πως δεν θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης, η σχέση που θα ξεκινήσει θα έχει αισιόδοξη κατάληξη, θα καταφέρετε να δώσετε άλλου είδους έκταση στην προσωπική σας ζωή.