Εθνική Μπάσκετ: νίκη της Ελλάδας επί της Μεγάλης Βρετανίας (video)

312

Η Εθνική Ανδρών κυριάρχησε στο παιχνίδι με τη Μεγάλη Βρετανία, φτάνοντας με άνεση στη νίκη που τη φέρνει ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2023.

Η Εθνική Ανδρών είχε ένταση, ενέργεια και μπόλικη διάθεση, φτάνοντας στη νίκη επί της Μεγάλης Βρετανίας στο ντεμπούτο του Δημήτρη Ιτούδη στον πάγκο της “γαλανόλευκης”. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ολοκλήρωσε έτσι τις υποχρεώσεις για την πρώτη προκριματική φάση, με απολογισμό τις 3 νίκες και τη 1 ήττα -αποτελέσματα που θα κουβαλήσει στον επόμενο γύρο.

Πέραν της ουσίας, οι παίκτες του Δημήτρη Ιτούδη προσέφεραν πλούσιο θέαμα, με τον Νίκο Γκίκα να είναι ο πρωταγωνιστής στο highlight της βραδιάς χάρη στο τρίποντο που σημείωσε με το ένα χέρι από το κέντρο του γηπέδου, στο φινάλε της τρίτης περιόδου.

 

Δείτε πώς έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον όμιλο της Ελλάδας, εν αναμονή της τελευταίας αναμέτρησης των προκριματικών, σε τρία βράδια, ανάμεσα σε Μεγάλη Βρετανία και Τουρκία.

Η βαθμολογία στον Β’ Όμιλο

  1. Ελλάδα 3-1
  2. Τουρκία 1-2
  3. Μεγάλη Βρετανία 1-2

*Την Κυριακή 3 Ιουλίου, η Μεγάλη Βρετανία υποδέχεται την Τουρκία στο τελευταίο παιχνίδι του Β’ Ομίλου. Η Ελλάδα έχει ρεπό.