H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. χορηγός στην ετήσια τακτική γενική συνέλευσης της Π.Ο.Σ.Ε.Η.

170

H OLYMPIA ELECTROINCS A.E. η μεγαλύτερη αμιγώς ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας με εξαγωγές σε περισσότερες από 72 χώρες του εξωτερικού και με μόνιμο μέλημα την στήριξη του κλάδου των επαγγελματιών ηλεκτρολόγων, συμμετείχε για ακόμη μια χρονιά ως χορηγός στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων (Π.Ο.Σ.Ε.Η). Οι εργασίες της Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 24 και το Σάββατο 25 Ιουνίου 2022 στο ξενοδοχείο ATHENAEUM INTERCONTINENTAL ATHENS Αίθουσα Ball Room 1 (Λ. ΣΥΓΓΡΟΥ 89 – 93, ΑΘΗΝΑ) και έλαβαν μέρος οι εκλεγμένοι αντιπρόσωποι από όλα τα Σωματεία και τα Μέλη της Ομοσπονδίας από όλη την Ελλάδα.

Η Τακτική Γενική Συνέλευση ξεκίνησε με την προετοιμασία και το πρόγραμμα των χορηγών, συνεχίστηκε με την πραγματοποίηση της Γενικής Συνέλευσης  και τέλος με την Παράθεση Δείπνου. Από την ΟLYMPIA ELECTRONICS A.E. παρευρέθηκαν ο Διευθυντής του Υποκαταστήματος Αθηνών, κ. Σπύρος Κάφαλης, ο οποίος μίλησε για την πορεία, τις ανάγκες του κλάδου και την κοινή πορεία του κλάδου και της OLYMPIA ELECTRONICS A.E., καθώς και οι Μηχανικοί Πωλήσεων, κ. Τάσος Δημακόπουλος και κ. Αστέρης Αστερίου.

Το κύρος της διοργανώτριας ΤΕΧΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Τ-PRESS και οι συμμετέχοντες οδήγησαν σε μία ακόμη πετυχημένη Συνέλευση, μέσα σε ένα κλίμα αισιοδοξίας για τον κλάδο του ηλεκτρολογικού υλικού. H OLYMPIA ELECTRONICS A.E.έχοντας ως δύναμή της την εμπιστοσύνη που της δείχνει η αγορά, προσπαθεί και καταφέρνει να είναι πάντοτε κοντά στον Έλληνα ηλεκτρολόγο – εγκαταστάτη.