Νεκρός 42χρονος μετά από φονική συμπλοκή σε μπαρ στη Ραφήνα – κοντά στα ίχνη των δραστών η ΕΛ.ΑΣ.

198
ΙΝΤΙΜΕ

Τα όσα διημείφθησαν στις τουαλέτες του μπαρ στη Ραφήνα ανάμεσα σε έναν 42χρονο, που λίγο αργότερα έπεσε νεκρός από χτυπήματα και κάποια άγνωστα άτομα, προσπαθούν να εξακριβώσουν οι αστυνομικοί για να ξεδιαλύνουν και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες ο άνδρας έχασε τη ζωή του μετά από χτύπημα σιδηρογροθιάς.

Όλα συνέβησαν μέσα στο μπαρ στη Ραφήνα όπου το θύμα είχε πάει καθώς εκεί εργαζόταν και συγγενικό του πρόσωπο. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της βραδιάς έπιασε κουβέντα με δύο κοπέλες που επίσης διασκέδαζαν στο μπαρ και λίγο αργότερα όταν πήγε στην τουαλέτα του καταστήματος κάποια άτομα του επιτέθηκαν φραστικά.

Όταν επέστρεψε στην παρέα του συγγενικού του προσώπου είπε μόνο τη φράση: «Όλα καλά» και σηκώθηκε να φύγει.

Όταν ο 42χρονος βγήκε από το μαγαζί δέχθηκε επίθεση από τέσσερα άτομα, ένα εκ των οποίων κρατούσε σιδηρογροθιά με την οποία τον χτύπησε στο κεφάλι.  Το θύμα  ξυλοκοπήθηκε άγρια και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σοβαρά τραυματισμένος, με βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, στο νοσοκομείο “Ερυθρός Σταυρός”. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών, ο άνδρας κατέληξε από εσωτερική αιμορραγία.

Αμέσως μετά οι δράστες έτρεξαν να εξαφανιστούν.

Τόσο το θύμα, όσο και οι δράστες ήταν θαμώνες του μαγαζιού.

Οι αστυνομικοί έχουν πάρει κατάθεση από τους θαμώνες του μπαρ και αναζητούν τους δράστες αλλά και τα αιτία του διαπληκτισμού που οδήγησε στο φόνο.