Kρεοπωλείο στη Βαρβάκειο έδινε μαζί με το κρέας και ναρκωτικά

239

“Χρυσές” δουλειές έκανε ένα κρεοπωλείο στη Βαρβάκειο Αγορά.

Κακόγουστο αστείο θεώρησαν οι αρχές την πληροφορία ότι κρεοπωλείο στη Βαρβάκειο Αγορά μαζί με το κρέας πωλούσε κοκαΐνη και κατεργασμένη κάνναβη.

Στο κρεοπωλείο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συγκεκριμένα 5.775 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, 70 γραμμάρια κοκαΐνης, 11.355 ευρώ τρία κινητά τηλέφωνα και ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Για τη διακίνηση των ναρκωτικών συνελήφθησαν τέσσερα άτομα, αλβανικής καταγωγής: ο φερόμενος σαν αρχηγός, ηλικίας 35 ετών, όπως και οι συνεργοί του, ηλικίας 38, 48 και 26 ετών, ενώ όλοι τους οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί και κατηγορηθεί για υποθέσεις ληστείας και ναρκωτικών και το 2012.

Αναλυτικά το δελτίου Τύπου της Αστυνομίας:

Συνελήφθησαν την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022, στο κέντρο της Αθήνας από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, 4 άτομα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο δράσεων της ανωτέρω Υπηρεσίας, για τη σύλληψη εμπόρων – διακινητών ναρκωτικών και κατόπιν διερεύνησης πληροφοριών αναφορικά με τη δράση τους στη διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης και κοκαΐνης στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας, ταυτοποιήθηκαν και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Συγκεκριμένα, κατελήφθησαν μέσα σε κατάστημα του κέντρου της Αθήνας να κατέχουν από κοινού με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση συσκευασίες με 5.772 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 70 γραμμάρια κοκαΐνης.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

5.775 γραμ. ακατέργαστης κάνναβης,

70 γραμ. κοκαΐνης,

11.355 ευρώ,

3 κινητά τηλέφωνα και

ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας