Καλό και το σεξ, αλλά σαν τα προκαταρκτικά δεν έχει…

Γιατί τα προσπερνάτε;

338

Κάθε μέρα ακούτε για στάσεις (άλλες πιο εύκολες, άλλες πιο δύσκολες), προκειμένου να φτάσετε στην κορύφωση και σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερο οργασμό.

Ωστόσο, σύμφωνα με έρευνα του 2004, στην οποία συμμετείχαν 152 ετεροφυλόφιλοι άντρες και γυναίκες, διαπιστώθηκε ότι και τα δύο φύλα χρειάζονταν, κατά μέσο όρο περίπου 20 λεπτά προκαταρκτικού παιχνιδιού για να μπουν σε ερωτικό mood και να διεγερθούν σε ικανοποιητικό βαθμό, την ώρα που τελικά έπαιρναν κάτι λιγότερο από 10 λεπτά κατά μέσο όρο.

Την ίδια στιγμή, άλλη μελέτη, του 2017, διαπίστωσε ότι οι γυναίκες οποιουδήποτε σεξουαλικού προσανατολισμού είχαν περισσότερες πιθανότητες να έρθουν σε οργασμό αν η σεξουαλική συνεύρεση με τον/τη σύντροφό τους περιελάμβανε αρκετά και διαφορετικά προκαταρκτικά.

Καλά καταλάβατε. Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για τα προκαταρκτικά. Πολλοί από εσάς τα αγνοείτε και τα θεωρείτε ασήμαντα. Μάθετε όμως ότι είναι εξίσου, αν όχι πιο σημαντικά από την διείσδυση.

Μάλιστα, εφόσον τα προκαταρκτικά είναι καλά, μπορεί να φέρουν τον οργασμό από μόνα τους…

Ο πιο δημοφιλής και δοκιμασμένος τρόπος και για τα δύο φύλα είναι το στοματικό σεξ, που αν και αποτελεί από μόνο του είδος σεξ, λειτουργεί ταυτόχρονα και ως ένα απολαυστικό ορεκτικό που θα σε περάσει με ανυπομονησία στο κυρίως πιάτο.

Εμείς όμως δεν θα σας μιλήσουμε για τα απλά. Εμείς θα σας παρουσιάσουμε τρία ακόμα προκαταρκτικά παιχνίδια που θα σας ανάψουν για τα καλά!

Παθιασμένα φιλιά

Ναι. Σοβαρά. Το να φιλιέστε έντονα, με πάθος και τις γλώσσες σας να μπλέκονται σαν κουβάρι και ταυτόχρονα να αγκαλιάζεστε και να πιέζετε τα σώματά σας, είναι δεδομένο ότι… θα σας φέρει πολύ πιο κοντά.

Για κάποιο λόγο πολλοί το υποτιμούν και… βιάζονται να περάσουν στο επόμενο στάδιο, χάνοντας τη μαγεία του παθιασμένου φιλιού.

Χαλαρώστε και αρχίστε να φιλάτε τον σύντροφό σας όσο πιο λυσσασμένα μπορείτε! Ενώστε τα κορμιά σας και συνεχίστε έτσι. Μην βιαστείτε να προχωρήσετε στο επόμενο στάδιο.

Όσο μεγαλώνει η ανυπομονησία τόσο καλύτερο για τη συνέχεια…

Μασάζ…

Εκτός από θεραπευτικές ιδιότητες για την αντιμετώπιση κάποιου τραυματισμού ή χρόνιου πόνου, το μασάζ αποτελεί κι έναν από τους καλύτερους τρόπους χαλάρωσης, αλλά και ενίσχυσης της ερωτικής διάθεσης και επιθυμίας.

Αντί λοιπόν για τα κλασικά, βιαστικά χάδια, τι θα έλεγες την επόμενη φορά να κατεβάσετε ρυθμούς και να αφεθείτε ο ένας στα χέρια του άλλου.

Να της χαρίσεις το πιο ερωτικό μασάζ υπό το φως των κεριών και εκείνη με τη σειρά της να στο ανταποδώσει. Κάποιου είδους λάδι ίσως να βοηθήσει στην απόλαυση.

Ώρα να μπουν οι φαντασιώσεις στο παιχνίδι

Κι όμως. Υπάρχει ένα προκαταρκτικό παιχνίδι που μπορεί να… ανάψει τα αίματα χωρίς μάλιστα να υπάρξει καμία σωματική επαφή. Μοιραστείτε με τον σύντροφό σας μία ερωτική φαντασίωση.

Πράγματα που θα θέλατε να σας κάνει και… εσείς μετά με τη σειρά σας.

Η πλειοψηφία αποφεύγει αυτού τους είδους την επικοινωνία στο σεξ, κυρίως λόγω συστολής.

Πολύ κακώς. Δοκιμάστε και (εκτός του ότι θα μας θυμηθείτε) θα καταλάβετε τι χάνατε τόσο καιρό.