Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (24/06)

286

Σήμερα η σύνοδος Σελήνης-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου.

Η ημέρα φαίνεται πως θα είναι ανατρεπτική και είναι πολύ πιθανό να φέρει κάποιες αλλαγές «της τελευταίας στιγμής». Η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που της αρέσει καθώς ο Ταύρος είναι θέση έξαρσης για εκείνη, όμως η συνάντηση της με τον Ουρανό μπορεί να δημιουργήσει κάποιες ανησυχίες  ή να φέρει κάποιες αλλαγές μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τη διάθεσή σου ώστε να μη σου δημιουργήσουν εκνευρισμό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Δημιουργικότητα στην δουλειά σας και φρέσκες ιδέες στις διαπροσωπικές σας επαφές, είναι το κλειδί για να σταθεροποιήσετε την θέση σας, για να δικαιωθείτε οικονομικά, ενώ η εσωτερική γαλήνη και η ισορροπία στην συναισθηματική σας καθημερινότητα, είναι αντίστοιχα η συνταγή φίλοι Κριοί για μια πετυχημένη και ήρεμη ερωτική ζωή. Δημιουργείστε μια όμορφη και τρυφερή ατμόσφαιρα στον δεσμό σας, κάντε κοινά μελλοντικά όνειρα με το άλλο σας μισό, απολαύστε τρυφερές εκπλήξεις απ’ το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αποκαλυπτική διάθεση και αυθορμητισμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας, έντονη η γοητεία σας, διατηρήστε την υψηλή αυτοπεποίθηση που θα νιώσετε και θα δείτε πως θα βρείτε επιτυχία στους στόχους σας. Μια ευχάριστη συνάντηση θα επιφυλάσσει η σημερινή μέρα, καλό θα είναι να μην αρνηθείτε να δείξετε αυτό ακριβώς που θα αισθανθείτε, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Επενδύστε στην κοινωνικότητα και την ευχέρεια του λόγου σας σήμερα αγαπητοί Ταύροι, δείξτε εποικοδομητική υπομονή με τα θέματα της καριέρας σας, αλλά κυρίως εμβαθύνετε στη συνεννόηση με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, προσπαθώντας να ελέγξετε την ζήλεια και τον εγωισμό σας για να μην δημιουργούνται μικροπροβλήματα στην σχέση σας που είναι δύσκολο να φύγουν από τη μια στιγμή στην άλλη, αλλά μπορεί να αφήσουν μια μόνιμη στάμπα στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα προκύψουν θετικές αλλαγές στις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής. Ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, ετοιμαστείτε για επαφές που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην καθημερινότητα σας. Ευχάριστες διαστάσεις θα πάρει η συνάντηση σας με άτομο που θα βρει τρόπο να σας αποκαλύψει τι νιώθει για σας. Έρχονται συναισθηματικές εξελίξεις που θα απαιτούν ταχύτητα και άμεση δράση. Δείξτε εμπιστοσύνη στην γοητεία σας, ανταποκριθείτε με αυθορμητισμό στις νέες προκλήσεις που θα υπάρξουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Υπάρχουν αρκετά προβλήματα σήμερα στην δουλειά σας και τις διαπροσωπικές σας επαφές, που μπορείτε όμως φίλοι Δίδυμοι να ρυθμίσετε και να διεκπεραιώσετε στο ακέραιο, γι’ αυτό χρειάζεται ψυχραιμία και ορθολο0γισμός για να απομακρύνετε τα σκαμπανεβάσματα και τις παρεξηγήσεις. Η ερωτική σας ζωή, μπορεί να εμφανίσει μια αστάθεια και μια ανισορροπία, αλλά αυτό είναι κάτι που επηρεάζεται από την αμηχανία, το άγχος και τους δισταγμούς σας, παρά από ουσιαστικά διλήμματα με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αισιόδοξη, δυναμική και παράτολμη θα είναι η στάση σας, με αποκαλυπτικό τρόπο θα πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Σήμερα γοητευτική θα είναι η παρουσία σας, για εσάς τους ελεύθερους θα προκύψει νέα γνωριμία. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα βρει τη δύναμη να περάσει σε εξομολογήσεις που δεν αποκλείεται να ενεργοποιήσουν παλιά σβησμένα σας αισθήματα. Η μέρα σας θα κλείσει με ξεκίνημα νέας αρχής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ας είσαστε σήμερα σε ετοιμότητα σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας αγαπητοί Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας σας ανοίγει τον δρόμο, για να αδράξετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν και να τις μεταμορφώσετε σε επιτυχημένες φιλοδοξίες και στόχους. Αναγνωρίστε στο πρόσωπο του άλλου σας μισού την αδελφή ψυχή που λαχταράτε, δείχνοντας με πράξεις πως ανταποκρίνεστε στις προσδοκίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, σταθείτε στο πλευρό της σχέσης σας με αφοσίωση και ανιδιοτέλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, δυναμική και θερμή θα είναι η στάση σας και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα με κατάληξη εσείς και ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να ξεκινήσετε δεσμό μεγάλης διάρκειας. Μια ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες αναστατώσεις. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ανάμεσα σε εσάς και παλιό σας ταίρι, τα λόγια που θα ακούσετε θα αλλάξουν τη μεταξύ σας πορεία.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι συνθήκες που επικρατούν σήμερα στην δουλειά σας, δεν είναι καθόλου άσχημες, και αυτό το γεγονός σας δίνει φτερά για να επικεντρωθείτε περισσότερο φίλοι Λέοντες στις δοκιμασμένες σχέσεις σας με αγαπημένα άτομα και φίλους, πολύ δε περισσότερο στον ερωτικό σας σύντροφο, που το τελευταίο διάστημα ίσως σας έχει βάλει σε σκέψεις για πιθανές περιπέτειες που εξαλείφονται, αν εμπιστευτείτε την διαίσθηση και το ένστικτό σας και αν λειτουργήσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση στα ερωτικά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, μια φιλική σας συνάντηση θα πάρει προσωπική μορφή και εξέλιξη. Σήμερα η αισιοδοξία σας θα σας δημιουργήσει τη διάθεση να περάσετε σε παρορμητικές και δυναμικές εκδηλώσεις, τολμηρές θα είναι οι εξομολογήσεις σας. Για εσάς που είστε σε σταθερή σχέση, έρχονται απρόσμενες προτάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε έναν νέο τρόπο ζωής. Δε θα λείψουν οι συναισθηματικές αποκαλύψεις, κινηθείτε αυθόρμητα και με ειλικρίνεια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ρυθμίστε πρακτικά και οικονομικά θέματα σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, που θα σας ανοίξουν τον δρόμο για να προγραμματίσετε ένα ταξίδι με τον ερωτικό σας σύντροφο, για να αποβάλλετε από το περιβάλλον σας καταστάσεις και άτομα που δεν θέλουν το καλό σας, για να διαθέσετε περισσότερο χρόνο στην συναισθηματική σας ζωή, βάζοντας τα θεμέλια και τις σταθερές βάσεις για ευχάριστες εξελίξεις στην σχέση σας, πάντα όμως με νηφάλια και ήρεμη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι συγκυρίες και τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από καταστάσεις στασιμότητας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε πρόταση συνάντησης θα ανοίξει καινούργια κατεύθυνση στην πορεία σας. Αυτή τη φορά θα πάρετε την απόφαση να εκδηλώσετε την έλξη σας χωρίς αναστολές. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, φανείτε παρατηρητικοί, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα επικεντρώσει το ενδιαφέρον του επάνω σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Διαθέστε καθαρό μυαλό και νηφάλια σκέψη φίλοι Ζυγοί, για να διεκπεραιώσετε και να εκπληρώσετε στο ακέραιο τις εκκρεμότητες στην δουλειά σας, δίνοντας έτσι ώθηση στα επιτεύγματα και τους στόχους σας να αγγίξουν την απόλυτη επιτυχία σήμερα, παράλληλα χρειάζεται να ασχοληθείτε με την ισορροπία και την αρμονία της συναισθηματικής σας ζωής που ίσως έχετε παραμελήσει, αποφεύγοντας να φτάσουν τα πράγματα στα άκρα με το ταίρι σας, αποφεύγοντας να κοπεί το σχοινί στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, έρχονται ανοίγματα, καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το ερωτικό σας κατεστημένο. Θερμό μαντάτο θα λάβετε κατόπιν απροόπτου τηλεφωνήματος, θα φέρει αισιοδοξία στην καρδιά σας και σταθερό ταίρι στη ζωή σας. Σήμερα θα περάσετε σε δυναμικές πράξεις, που όλες θα σας βγουν σε καλό. Ειλικρινή και αναλυτική κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μελετήστε προσεκτικά σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί τις καινούριες προτάσεις στην δουλειά σας, χωρίς να βιάζεστε να δώσετε απαντήσεις στις σοβαρές σας αποφάσεις, φιλοσοφείστε και σκεφτείτε τις εσωτερικές σας επιθυμίες και τις συναισθηματικές σας ανάγκες, συζητήστε με τον ερωτικό σας σύντροφο τις αμφιβολίες και τις αγωνίες σας, κάντε σημαντικές και καθοριστικές επιλογές για το μέλλον της σχέσης σας, προβάλλοντας τα ταλέντα σας και όχι το άγχος και τον θυμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα νιώσετε έτοιμοι να αποκαλύψετε τα κρυμμένα ως τώρα αισθήματα που νιώθετε για ένα συγκεκριμένο άτομο. Με πρώην ταίρι σας αποτελεσματική θα είναι η συζήτηση που θα ανοίξετε, σήμερα θα στρωθεί έδαφος για επανασύνδεση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε ελεύθερα την έλξη σας, εκδηλώστε τα αισθήματα σας, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας αναζωογονήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ίσως χρειαστούν ακόμα πιο έντονες προσπάθειες φίλοι Τοξότες για να υλοποιήσετε τους στόχους και τις ιδέες σας σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο σήμερα, αλλά και για να δώσετε σάρκα και οστά σε ένα σημαντικό όνειρο ζωής με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Μπορεί αυτή η κατάσταση να σας ταλαιπωρήσει αρκετά, ωστόσο πετυχαίνετε μια καινούρια, θετική αρχή στον δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι, δέχεστε το φλερτ μιας νεογέννητης γνωριμίας, που υπόσχεται ζωντάνια, πάθος και τρυφερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αισιόδοξες και δυναμικές θα είναι οι διαθέσεις σας, ενθαρρυντικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να σβήσετε παλιά λάθη, ξεχνάτε παρελθοντικές απογοητεύσεις και αποτυχίες. Τώρα θα έχετε την ψυχική δύναμη να διεκδικήσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, σας παροτρύνω να ρισκάρετε, θα σας βγει σε καλό. Θα είστε σε θέση να προσεγγίσετε με τα σωστά λόγια, αξιοποιήστε τη νέα γνωριμία που θα προκύψει, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ημέρα κίνησης και επικοινωνιακού αναβρασμού χαρακτηρίζεται η σημερινή αγαπητοί Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας σας δημιουργεί έντονες σκέψεις για αλλαγή πόστου στην δουλειά σας, για ένα ταξίδι επαγγελματικό ή αναψυχής που σκοπεύατε να κάνετε με τον ερωτικό σας σύντροφο, αποτελούν σχέδια και στόχους που καλείστε να οργανώσετε. Αποφύγετε στιγμές εκρήξεων και εντάσεων με τον άνθρωπο που αγαπάτε, εμφυσήστε στον δεσμό σας εμπιστοσύνη, αισιοδοξία και σταθερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να κινηθείτε δυναμικά, να βγείτε μπροστά από τα γεγονότα. Μια απρόοπτη συνάντηση θα φέρει νέο ξεκίνημα δυνατών και μελλοντικών προδιαγραφών. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα φέρει εξελίξεις ευχάριστες και άμεσες. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, ακολουθήστε τις αυθόρμητες διαθέσεις σας και θα δείτε πως η κατάληξη θα είναι υπέρ σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι αστρολογικές δυνάμεις και οι πλανητικές όψεις είναι στο πλευρό σας σήμερα φίλοι Υδροχόοι, για να πραγματώσετε τα εργασιακά σας επιτεύγματα και να δώσετε σάρκα και οστά στα ερωτικά σας όνειρα. Χειριστείτε δίχως εγωισμό και ζήλεια τα θέματα που σας απασχολούν στην συναισθηματική σας ζωή, τολμήστε να δελεάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο με την αισθησιακή φλόγα και την τρυφερότητά σας για να κερδίσετε μόνιμα το στοίχημα της αγάπης, της ζωντάνιας και της απόλυτης ευτυχίας στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα να περιμένετε ευχάριστα τηλεφωνήματα, προχωρήσετε σε προτάσεις θα βρείτε ανταπόκριση σε ό,τι προτείνετε. Η οικεία στάση που θα δείξετε σε πρόσωπο που τυχαία θα σας συστήσουν θα δημιουργήσει τη δυνατότητα η γνωριμία σας να προχωρήσει σε προσωπικό επίπεδο. Σήμερα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του περνώντας σε προσωπικές αποκαλύψεις, σας δίνω τη συμβουλή να δώσετε έκταση στις μεταξύ σας επαφές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ο συναισθηματικός τομέας της ζωής σας μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο ακόμα και στην δουλειά σας σήμερα αγαπητοί Ιχθύες. Οι αδέσμευτοι ταξιδέψτε ευχάριστα με ένα νεοεμφανιζόμενο ειδύλλιο που σας μαγνητίζει, οι ζευγαρωμένοι απορροφήστε με την καλοπροαίρετη διάθεσή σας τον αρνητισμό και τα κακόβουλα σχόλια για την σχέση σας, αφήστε να πρυτανεύσουν στον δεσμό σας η λογική, η διαίσθηση και το ένστικτό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συγκαταβατική ίσως και κάπως ρομαντική θα είναι η στάση σας. Σήμερα οι συζητήσεις με το ταίρι σας θα κλείσουν με αισιοδοξία για τη μελλοντική σας πορεία. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, αν κρατήσετε θετική στάση τότε θα καταφέρετε να ξεφύγετε από τα παλιά και να ανανεώσετε την προσωπική σας ζωή. Εσείς οι από καιρό μόνοι θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε καινούργιο πρόσωπο στην καθημερινότητα σας.