Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Νέες ειδικότητες στο εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης

Θερμές ευχαριστίες της Βουλευτού προς την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας

382

Εγκρίθηκαν χθες δύο νέες σημαντικές ειδικότητες στο Εσπερινό Επαγγελματικό Λύκειο Κατερίνης, αυτή του Τεχνικού Ηλεκτρονικών και Υπολογιστικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων, Δικτύων και Τηλεπικοινωνιών και αυτή του Υπαλλήλου Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού.

Η Βουλευτής, κατά την επίσκεψή της στο εσπερινό ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, είχε ενημερωθεί από τον Διευθυντή, κ. Τότσικα, το εκπαιδευτικό προσωπικό, αλλά και τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, κ. Δημούση, για την ανάγκη να προστεθούν και άλλες ειδικότητες, άμεσα συνδεδεμένες με την αγορά εργασίας.

Στη συνέχεια, πραγματοποίησε συνάντηση στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων και έκτοτε ήταν σε διαρκή επικοινωνία για το σημαντικό αυτό αίτημα, που υλοποιείται σήμερα.

«Ευχαριστώ την ηγεσία του Υπουργείου που ανταποκρίνεται στο αίτημα όλης της σχολικής κοινότητας του εσπερινού ΕΠΑ.Λ. Κατερίνης, με την έγκριση δύο νέων, ιδιαίτερα χρηστικών ειδικοτήτων.

Δύο ειδικοτήτων που έχει ανάγκη η τοπική κοινωνία της Πιερίας και φυσικά οι ίδιοι οι μαθητές και εργαζόμενοι στο πλαίσιο της διαρκούς εξέλιξης, της δια βίου μάθησης και κατάρτισής τους.