Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (22/06)

190

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού.

Η ημέρα θα έχει αρκετή ενέργεια, τρέξιμο και πολύ πιθανόν να φέρει και αρκετές υποχρεώσεις. Η σύνοδος Σελήνης-Άρη δείχνει πως δεν πρόκειται να σε πτοήσουν όλα τα παραπάνω, καθώς θα βρεις τρόπο να τα φέρεις εις πέρας. Δώσε περισσότερη προσοχή στις μετακινήσεις, μην βιάζεσαι και μην τρέχεις ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ικανοποιήστε σήμερα φίλοι Κριοί τα πραγματικά και ουσιαστικά σας επαγγελματικά και προσωπικά όνειρα, κοπιάστε για να κερδίσετε την καταξίωση και την άνοδο στην δουλειά σας, επωφεληθείτε από την δύναμη της θέλησης και της βούλησης που διαθέτετε, για να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του ερωτικού σας συντρόφου και να βάλετε την σχέση σας σε τροχιά ραγδαίων και σημαντικών εξελίξεων, που μπορεί να καταλήξουν σε μια συγκατοίκηση, ή σε μια μετακόμιση με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει καινούργια προοπτική συνοδευόμενη με το ενδεχόμενο σταθερής σχέσης. Θα κάνετε το βήμα να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις, σωστός θα είναι ο τρόπος χειρισμού σας, θα αποφύγετε την πίεση. Σήμερα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα, θα σας τραβήξει την προσοχή πρόσωπο που δεν αποκλείεται να παραδοθείτε στην γοητεία του και να το ερωτευτείτε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορεί αγαπητοί Ταύροι να σας πνίγουν οι αυξημένες υποχρεώσεις και τα βάρη στην δουλειά σας, αποδεικνύεται όμως περίτρανα πως είναι για καλό σας διότι και απολαμβάνετε τον θαυμασμό και την προσοχή των οικείων σας και εμψυχώνετε την συναισθηματική σας καθημερινότητα με ζήλο και αισιοδοξία, με τρυφερότητα και αφοσιωμένη διάθεση. Οι αδέσμευτοι μην χάσετε την ευκαιρία για φλερτ με το αντίθετο φύλο, κάτι πολύ όμορφο μπορεί να γεννηθεί απόψε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δεν θα είναι ισορροπημένη η συμπροφορά σας, αστάθεια θα υπάρξει στις επιθυμίες σας. Από την μια θα έχετε τη διάθεση για νέες περιπέτειες, θα θελήσετε να κυνηγήσετε και να κατακτήσετε, να βάλετε ποικιλία στην αισθηματική σας ζωή, από την άλλη όμως, κάποιες ανασφάλειες ή εσωτερικές αναστολές θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να σταθμεύσετε για να προστατευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να προβάλετε τα επικοινωνιακά ταλέντα και την διπλωματία σας φίλοι Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη φέρνει στην επιφάνεια τις βαθιές, συναισθηματικές σας ανάγκες που έχουν την απόλυτη ανάγκη να ικανοποιηθούν, για αυτό το λόγο φανείτε διαλλακτικοί στις αποφάσεις και τις επιλογές σας, κυρίως εκείνες που έχουν άμεση σχέση με τον ερωτική σας ζωή, με τον σύντροφο που σας ενδιαφέρει, με την σχέση που ονειρεύεστε και ποθείτε να αποκτήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξει άνοιγμα για βελτίωση και θετική εξέλιξη τόσο στις συναντήσεις σας όσο και στις τηλεφωνικές σας συνομιλίες. Αν στοχεύετε στην καινούργια γνωριμία τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε, περάστε άφοβα σε πράξεις προσέγγισης, η γοητεία σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος. Θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή ατόμου, που η έλξη του για εσάς θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Κρατήστε την ψυχραιμία σας στο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, παίρνοντας σημαντικές αποφάσεις για τις εξελίξεις στην δουλειά σας, υπολογίζοντας πως μπορεί να υπάρξουν κάποιες μικροσυγκρούσεις με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα ή το ταίρι σας, αν δεν ρυθμίσετε ισάξια τα ζητήματα καρδιάς και τις επί μέρους υποχρεώσεις σας. Αν αναζητάτε συναισθηματική πληρότητα οι αδέσμευτοι, μην χάσετε ένα φιλικό κάλεσμα, ίσως κρύβει ένα ζεστό φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ενδέχεται η καρδιά σας να περάσει από ένα συναισθηματικό σκαμπανέβασμα, μπερδεμένα θα είναι τα αισθήματα σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, κάποιες καταστάσεις δεν θα σας εμπνέουν εμπιστοσύνη. Το τηλεφώνημα που θα λάβετε και η πρόταση που θα δεχτείτε, θα σας βάλουν σε έντονες σκέψεις γύρω από το θέμα της επανασύνδεσης. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, σας συμβουλεύω να μην το απορρίψετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Κάντε λίγο ακόμα υπομονή φίλοι Λέοντες και με τις υπέροχες αστρολογικές όψεις που σας ευνοούν αρκετά σήμερα έρχονται οι ευχάριστες αλλαγές στην δουλειά σας και κυρίως στην προσωπική σας ζωή, που επηρεάζεται απόλυτα από την ευαίσθητη και συναισθηματική πλευρά του εαυτού σας σε τέτοιο σημείο, που έχετε σαν κύριο στόχο σας να συντροφέψετε με ρομαντική και αφοσιωμένη διάθεση τον δεσμό σας και να απομακρύνετε κάθε πικρή και άβολη σκέψη που βασανίζει το μυαλό και την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας, θα αποφύγετε οτιδήποτε μπορεί να σας δημιουργήσει συναισθηματική πίεση. Η γοητεία σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε το πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, περάστε σε αυθόρμητες προσεγγίσεις δεν θα υπάρξει αρνητικό αποτέλεσμα. Καταφθάνει νέα γνωριμία, σας συμβουλεύω να μην καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, αποκαλύψετε τη δυναμική και αισθησιακή πλευρά του χαρακτήρα σας θα σας βγει σε καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα μπορεί να βρεθούν στο δρόμο σας αγαπητοί Παρθένοι αναπάντεχες αναποδιές και προβλήματα αν θέλετε να επενδύστε σε ένα καινούριο, δημιουργικό ξεκίνημα στην δουλειά σας, που μπορεί να αφορά μια πρόταση για συνεργασία, ή την ανάθεση ενός έργου. Επωφεληθείτε από τις γόνιμες σκέψεις και την εξυπνάδα σας, για να παγιδέψετε τον ερωτικό σας σύντροφο σε μια ατμόσφαιρα χαράς και ζωντάνιας, κάνοντας με αυτόν τον τρόπο πράξη τα όνειρά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα προκύψουν όμορφες συναισθηματικές επαφές, έρχονται τηλεφωνήματα και μια πολύ ευχάριστη συνάντηση. Θα είστε εκφραστικοί και ομιλητικοί, με το ταίρι σας θα βρείτε συνεννόηση, οι απόψεις σας θα καταφέρουν να πείσουν. Προσωπική συζήτηση που θα ανοίξετε θα κλείσει μια αρνητική συναισθηματική εκκρεμότητα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, δεν αποκλείεται να καταλήξετε σε απόφαση επανασύνδεσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ελέγξτε αρκετά σήμερα την παρορμητικότητά σας φίλοι Ζυγοί, εκφράστε σωστά και με ευπρέπεια τα συναισθήματά σας είτε αφορούν συναδέλφους, είτε φίλους, είτε αγαπημένα σας πρόσωπα. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει για να εξωτερικεύσετε τις συναισθηματικές σας επιθυμίες στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, ενώ οι αδέσμευτοι δρέψτε τις ευκαιρίες για φλερτ, για ένα καινούριο πειρασμό, για έναν αμαρτωλό έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σκέψη σας θα είναι κάπως μπερδεμένη. Θα εμφανιστούν στην μνήμη σας αρνητικές καταστάσεις, ωστόσο αν προσπαθήσετε να διεισδύσετε στην βάση του εσωτερικού σας κόσμου, τότε θα καταφέρετε να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και συμπλέγματα. Απελευθερωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας, σήμερα μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που θα σας προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εισπράττετε την προσωπική και επαγγελματική καταξίωση για τις προσπάθειες και τους κόπους στην δουλειά σας σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί και έχετε την δυνατότητα να προσεγγίσετε περισσότερο τους στόχους και τα πιστεύω σας, αρκεί να χαλαρώσετε, να ξεκουραστείτε και να απολαύσετε στιγμές ισορροπίας και γαλήνης με τον ερωτικό σας σύντροφο, να δείξετε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στα λόγια και τις πράξεις του δεσμού σας, να διαπραγματευτείτε με διπλωματία ένα όμορφο, τρυφερό ταξίδι για δύο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, αυθόρμητη θα είναι η στάση σας, συγκαταβατικές και θερμές οι διαθέσεις σας, η καρδιά σας δεν πρόκειται να μείνει κλειστή. Οι συζητήσεις σας θα είναι αποκαλυπτικές, θα απαλλαγείτε από ενοχλητικές καταστάσεις που σας φέρνουν άγχος. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ανεβάσει τη ψυχολογία σας φέρνοντας έντονη αισιοδοξία στη σκέψη σας. Μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα καταλήξει σε δυνατή πρόκληση μελλοντικής συνέχειας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Οι σημερινές αστρολογικές όψεις είναι αρκετά θετικές και ευνοϊκές αλλά ταυτόχρονα σας καλούν να δείξετε επιφυλακτικότητα και καρτερικότητα στις καινούριες γνωριμίες που θα σας προσεγγίσουν, να προφυλάξετε τον δεσμό σας από καθοριστικές και τελεσίδικες αποφάσεις και επιλογές εν βρασμώ ψυχής, που αργότερα μπορεί να μετανιώσετε. Συζητήστε τις αγωνίες και τους φόβους σας με τον ερωτικό σας σύντροφο, έχοντας περισσότερη ανεκτικότητα και καλή θέληση στις μεταπτώσεις της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ταίρι σας, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Βάλτε γερά θεμέλια στις πάσης φύσεως σχέσεις σας σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, προσπαθήστε με νύχια και με δόντια να στηρίξετε σε ατσάλινες βάσεις την προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα, ενώ παράλληλα σταθεροποιήστε την δουλειά σας με αρκετή προσπάθεια και ακούραστη συνέπεια. Μην αναστατώνεστε από τυχόν καθυστερήσεις και αναβολές που αφορούν την ενότητα του δεσμού σας, επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας στις τρυφερές και ρομαντικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα δυσκολευτείτε να πάρετε αποφάσεις, θα υπάρξουν δυσκολίες στις συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας. Είναι πολύ πιθανό σήμερα να αποστασιοποιηθείτε απ’ κάποιες καταστάσεις προκειμένου να δώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να σκεφτείτε τι νιώθετε και τι θέλετε απ τη σχέση σας. Για εσάς τους ελεύθερους, ανανεώνονται οι διαθέσεις σας, σε βραδινό ραντεβού παίρνετε απόφαση να ξεκινήσετε καινούργια σχέση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οργανωθείτε φίλοι Υδροχόοι σήμερα όσο μπορείτε περισσότερο, για να κατακτήσετε τους εργασιακούς στόχους και τα συναισθηματικά σας οράματα, δημιουργώντας με τις ικανότητες και τα προτερήματά σας μια ζεστή και ευχάριστη ατμόσφαιρα στο περιβάλλον που κινείστε. Μαγνητίστε οι αδέσμευτοι μια νεογέννητη γνωριμία που φλερτάρει με τον ερωτισμό σας, γοητέψτε οι ζευγαρωμένοι το άλλο σας μισό με τρυφερή και δοτική διάθεση, αποκτήστε αμοιβαιότητα και συντροφικότητα στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η στάση σας θα είναι αποκαλυπτική, η διάθεση σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε καταστάσεις που σας προκαλούν συναισθηματική ανασφάλεια. Για εσάς τους μοναχικούς θερμή πρόταση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθεια του θα έχει ευχάριστες εξελίξεις. Η απόφαση σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού, θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην ζωή σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Κάντε νέους φίλους και καινούριες γνωριμίες σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, που θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τα σχέδια και να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή, γιατί είναι μέρα συνεργασίας και συμφιλίωσης με τα αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι σας. Ανασυντάξτε τις δυνάμεις του έρωτα και της αγάπης για τον ερωτικό σας σύντροφο, προετοιμαστείτε για σοβαρές και σταθερές εξελίξεις στην σχέση σας, που μπορούν να φέρουν την ιδανική και απόλυτη δέσμευση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, στις προσωπικές σας συζητήσεις θα υπάρξει θερμή επικοινωνία, αυθόρμητες εξομολογήσεις θα φέρουν συναισθηματική σταθερότητα. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη με πρόσχαρες συναντήσεις, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξει και μια αντάμωση-έκπληξη. Ίσως να σας ξαφνιάσει η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά, δεν αποκλείεται να λάβετε πρόταση επανασύνδεσης που θα αναστατώσει την καρδιά και τη σκέψη σας.