Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (21/06)

330

Σήμερα το Θερινό Ηλιοστάσιο και η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου.

Βρισκόμαστε στη μεγαλύτερη ημέρα του χρόνου η οποία σε αστρολογικό επίπεδο σηματοδοτείται από την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Καρκίνου. Τώρα ξεκινά μία νέα περίοδος όπου θα σε απασχολήσουν περισσότερο τα ζητήματα που αφορούν το σπίτι, τις «ρίζες» και την οικογένειά σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ασχοληθείτε περισσότερο με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας σήμερα φίλοι Κριοί, ρίξτε την προσοχή σας στις διαπροσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις και συγκεράστε τις απόψεις και τα πιστεύω σας με τους έμπιστους φίλους και τα προσφιλή σας άτομα. Μην παραμελείτε τον ερωτικό σύντροφο, κυρίως τώρα που περιμένετε μια μόνιμη πρόταση δέσμευσης, ίσως υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις που επηρεάζονται από ταμπού και προκαταλήψεις που πρέπει να ξεπεραστούν για το καλό του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείτε και να διεκδικήσετε. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον καινούργιων ατόμων, εσείς οι μοναχικοί ανανεώνεστε. Ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει και να γεμίσει συναισθηματικά την καρδιά σας. Ένα ραντεβού και μια έντονη συνομιλία θα φέρουν κατάληξη απρόσμενη και πολύ ευχάριστη. Πρόσωπο που θα σας πλησιάσει δεν αποκλείεται να αποτελέσει τελικά μοιραία γνωριμία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Όλες οι σταθερές, σοβαρές και τεκμηριωμένες επιλογές και αποφάσεις σας που αφορούν στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, μπορούν τώρα να πάρουν σάρκα και οστά. Αναπτύξτε ακόμα περισσότερο την αυτοέκφρασή σας, ανανεώστε τις ερωτικές σας εμπειρίες οι αδέσμευτοι με μια υπέροχη, νεοεμφανιζόμενη γνωριμία, αγκαλιάστε τον ερωτικό σας δεσμό με περίσσια δοτικότητα, αφοσίωση και αισιοδοξία οι ζευγαρωμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ενέργεια, δυναμισμός και οξυδέρκεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Η στάση σας θα είναι εκδηλωτική, θα είστε ελκυστικοί, δεν θα φοβηθείτε να εκφραστείτε ελεύθερα και να προσεγγίσετε με αμεσότητα. Περνάτε σε περίοδο μεγάλων αλλαγών, σε θερμή προσωπική συνάντηση ειλικρινής διάλογος με το πρόσωπο της καρδιάς σας θα αποδειχτεί σημαδιακός, θα αποτελέσει αφετηρία καινούργιας ζωής. Εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό θα μιλήσετε για δεσμεύσεις, καταφθάνουν οριστικοποιήσεις και αποφάσεις μελλοντικής εξέλιξης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Επενδύστε σήμερα φίλοι Δίδυμοι στις πρωτότυπες, οργανωτικές και δημιουργικές σας ιδέες και φροντίστε να μην περνούν αψήφιστα οι νέες ευκαιρίες που εμφανίζονται στην καθημερινότητά σας και αφορούν στην προσωπική σας πρόοδο και την ισορροπία σας. Μην αφήνετε το ταίρι σας να αδημονεί για τις καθοριστικές και ουσιαστικές αποφάσεις που σκέφτεστε για το άμεσο μέλλον της σχέσης σας, απελευθερώστε την φλογερή σας λίμπιντο και τον αισθησιασμό σας οι αδέσμευτοι, ελκύοντας μια πολύ τρυφερή γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ωθήσει σε πράξεις τόλμης και διεκδίκησης. Για εσάς τους χωρισμένους, σε συνάντηση με το πρώην ταίρι σας θα υπάρξει αποκαλυπτική συνομιλία, η τολμηρή σας ειλικρίνεια θα φέρει άμεσα συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο και τελεσίδικο γεγονός. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από πρόσωπο που η επιτυχημένη σας προσέγγιση θα ανοίξει πορεία δεσμού. Εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, θα σας δοθεί η ευκαιρία να διαφοροποιήσετε τα δεδομένα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Το σημαντικότερο μήνυμα της σημερινής ημέρας είναι αγαπητοί Καρκίνοι πως χρειάζεται να κάνετε σταθερά αλλά και επίπονα βήματα προς την απόλυτη ευχαρίστηση και την προσωπική σας άνοδο, αλλά χωρίς να βιάζεστε να δρέψετε υλικά και ηθικά οφέλη. Επηρεάζεστε από την ερωτική σας καθημερινότητα, είτε γιατί χρειάζονται περισσότερες αισθησιακές στιγμές με τον δεσμό σας για να μην υπάρχει άγχος και αγωνία, είτε γιατί ένα νεογέννητο πάθος θαμπώνει το βλέμμα των αδέσμευτων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ανακτάτε δυνάμεις, με διορατικότητα και δυναμισμό θα αντιμετωπίσετε τυχόν εμπόδια, δεν πρόκειται να απογοητευτείτε και να εκτροχιαστείτε από τους στόχους σας. Διαίσθηση και μεθοδική επιμονή θα είναι τα δύο βασικά σας στοιχεία, θα καταφέρετε να επανορθώσετε σε παρελθοντικά σφάλματα, ξεκαθαρίζετε τα αισθήματα σας, αν διεκδικήσετε επανασύνδεση θα την έχετε. Για τους μοναχικούς θα υπάρξουν απρόοπτες προκλήσεις ικανές να δώσουν νέα διάσταση στην εξέλιξη σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Εκφράστε την μοναδικότητα του εαυτού σας, την περηφάνια αλλά όχι τον εγωισμό και το πείσμα σας σήμερα φίλοι Λέοντες. Η αστρολογική όψη της ημέρας σπέρνει γύρω σας καινούριες ευκαιρίες στις προσωπικές και συναισθηματικές σας επιδιώξεις, αλλά και να ενθαρρύνει τον ενθουσιασμό και την παρορμητικότητά σας για να μην αντισταθείτε οι αδέσμευτοι στην εμφάνιση ενός νεογέννητου πειρασμού, ενώ οι ζευγαρωμένοι αφήνετε τον εαυτό σας ελεύθερο με το ταίρι σας, γίνεστε αυθεντικοί και αληθινοί στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, τολμηρούς εντυπωσιακούς και συναισθηματικούς θα σας κάνει η σημερινή μέρα, εκδηλωτική στάση θα κρατήσετε στο πρόσωπο που θα σας φανερώσει την έλξη που νιώθει για εσάς. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα, επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση με γερά δεσμά ένωσης. Εσείς οι ελεύθεροι θα κινήσετε τα νήματα με στόχο τη νέα γνωριμία, θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας, τώρα θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ετοιμάσετε πρόσφορο έδαφος για σταθερό και μόνιμο ταίρι στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Το καλύτερο που έχετε να κάνετε σήμερα είναι ένας εφ’ όλης της ύλης εσωτερικός απολογισμός, για να ξεκαθαρίσετε ποια πρόσωπα και ποιες καταστάσεις θέλετε να κρατήσετε στην καθημερινότητά σας, τι έχετε την ανάγκη να απορρίψετε μόνιμα από την συναισθηματική σας ζωή, γιατί είναι μια άριστη μέρα που ισορροπημένα και αρμονικά, μαλακώνουν οι εντάσεις στην σχέση σας, αρχίζετε να βλέπετε τα αποτελέσματα μιας κουραστικής περιόδου να βαίνουν για το συμφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, άνεση θα υπάρξει στα λόγια και στις εκφράσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συζητήσεις και διαφόρων ειδών ανοιχτές υποθέσεις καρδιάς. Μια νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή θα είναι ικανή να μετατρέψει τα δεδομένα της καθημερινότητα σας, περνάτε σε νέα περίοδο μεγάλων και σοβαρών αλλαγών. Η γοητεία σας θα αποτελέσει πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που τελικά θα φέρει ριζικές αλλαγές μεγάλης διάρκειας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μπορούν κάλλιστα να εκπληρωθούν οι προσωπικοί και συναισθηματικοί στόχοι και οι επιδιώξεις σας φίλοι Ζυγοί, καθώς και οι ερωτικές σας φιλοδοξίες, πράγμα που θα ξεσηκώσει την εσωτερική σας παρορμητικότητα και τον δυναμισμό σας, με αποτέλεσμα να αναζητήσετε την χαλαρότητα και την τρυφερότητα του άλλου σας μισού, χωρίς ανταγωνιστική και εγωιστική διάθεση, αλλά με περίσσια εγκράτεια και πραγματική βούληση, για να καταποντιστούν οι παρεξηγήσεις και τις διαφωνίες από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα διακατέχεστε από έντονο ενθουσιασμό, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, πρωτοτυπία στον τρόπο σκέψης σας. Θερμές και αισθησιακές θα είναι οι διαθέσεις σας, σας φανερώνω πως θα πρωταγωνιστήσετε σε μια ξαφνική και πολύ θερμή συναισθηματική υπόθεση. Τα γεγονότα θα είναι απρόοπτα και θα ξεκινήσουν από μια συνάντηση που θα είναι συγκυρία και όχι ραντεβού. Τυχαία θα γνωριστείτε με ελκυστικό πρόσωπο που η αμοιβαία σας έλξη θα φέρει δεσμό μακροχρόνιας πορείας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Είσαστε από τα σταθερά ζώδια που επηρεάζονται από τη σημερινή μέρα αγαπητοί Σκορπιοί και αυτό σημαίνει πως αρχίζει μια νέα, ευχάριστη και καρποφόρα περίοδος για όλες τις καινούριες ιδέες, τους στόχους και τα συναισθηματικά όνειρα που κάνετε στο πλευρό του άλλου σας μισού. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αμέτρητες, ερωτικές εμπειρίες με το αντίθετο φύλο, οι ζευγαρωμένοι μπορείτε να διεκδικήσετε με ηρεμία και ισορροπημένες αποφάσεις όσα χάθηκαν από την σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έρχεται ολοκαίνουργιο άνοιγμα με βάσιμες προοπτικές, θα προκύψει νέο ξεκίνημα στη ζωή σας. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε όσο πιο προσιτοί μπορείτε στο νέο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει και θα σας ενθουσιάσει, θα δοθεί κατάληξη που θα είναι ιδιαιτέρως θετική, θα έχετε τη δυνατότητα να στρώσετε τη συναισθηματική σας ζωή. Γοητευτικό πρόσωπο θα δημιουργήσει ευχάριστο και οικείο κλίμα στη συνάντηση σας, θα υπάρξει αμοιβαία και έντονη έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Κάποιες μικρές δυσκολίες της καθημερινότητας δεν θα είναι αρκετές φίλοι Τοξότες, για να σας χαλάσουν σήμερα την καλή και ζωντανή σας διάθεση, γιατί οι διαπροσωπικές και κοινωνικές σας σχέσεις πηγαίνουν περίφημα, τα θέματα που αναλαμβάνετε να φέρετε εις πέρας τακτοποιούνται, γιατί ο ερωτικός σύντροφος προετοιμάζει μια σοβαρή πρόταση για το αύριο της σχέσης σας, γιατί αν είσαστε αδέσμευτοι, μια γενναιόδωρη και ιδιαίτερα χαρισματική, καινούρια γνωριμία χτυπάει επικίνδυνα τα φύλλα της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα βρείτε τρόπο να ανταπεξέλθετε με επιτυχία στις δύσκολες συναισθηματικές υποθέσεις, η ακμαία αυτοπεποίθηση σας σε συνδυασμό με την οξυδέρκεια σας θα σας βοηθήσουν να αναλάβετε και να επιτύχετε. Σωστός θα είναι ο τρόπος που θα επιλέξετε να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον του, επανασυνδέεστε σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμούς. Για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, τυχαίο συμβάν θα φέρει κοντά σας άτομο πολλά υποσχόμενο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Τροφοδοτείστε σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι με ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα τον τομέα των σχέσεών σας, είτε αυτό το κομμάτι αφορά σε ζητήματα δουλειάς, είτε τους φίλους και την οικογένεια σας, είτε επηρεάζει εξ’ ολοκλήρου την ερωτική σας ζωή, για να αναζωπυρωθεί η σύμπνοια και η ομοψυχία με τον σύντροφό σας και να αποδώσουν καρπούς οι προσπάθειες που κάνατε για να διατηρήσετε την μαγεία της αγάπης στην σχέση σας, ενώ παράλληλα εκφράστε τον απόλυτο αισθησιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το στυλ σας και οι πράξεις σας στόχο θα έχουν να εντυπωσιάσουν και να κερδίσουν την προσοχή του αντίθετου φύλου, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασυνήθιστες ή γενναιόδωρες ενέργειες. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, οι θερμές διαθέσεις σας θα σας κάνουν προσιτούς σε ένα καινούργιο πρόσωπο που θα τολμήσει με άμεσο τρόπο να σας φανερώσει την έλξη του. Θετικοί θα είστε στις νέες ερωτικές περιπέτειες, καταφθάνει συναισθηματικό ξάφνιασμα απ απρόοπτη γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Κάντε οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα έχετε στο μυαλό και στις σκέψεις σας φίλοι Υδροχόοι, η αστρολογική όψη της ημέρας βάζει φραγμούς στα εμπόδια και τα μπερδέματα της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής και ανοίγει τις πόρτες της χαράς, της αισιοδοξίας και της αποφασιστικότητας για να πραγματοποιήσετε πάσης φύσεως επιδιώξεις και επιθυμίες που κρύβετε στην καρδιά σας. Οι αδέσμευτοι αφεθείτε στις βολές ενός τρυφερού, νεογέννητου ειδυλλίου που μπορεί να αποτελεί την ιδανική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, καταφθάνει πνοή ανανέωσης, τώρα θα κινηθείτε με δυναμισμό και αισιοδοξία. Αλλάζετε συνήθειες, σκέψεις και βλέψεις, στόχος σας θα είναι να ξεφύγετε από το καθιερωμένο και το προβλέψιμο. Δεν αποκλείεται να είναι κάπως επαναστατικός ο τρόπος σκέψης σας, η επιλογή σας να αλλάξετε στάση ζωής και να διαγράψετε το παρελθόν θα έχει ως κατάληξη να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι. Σας συμβουλεύω να μην φρενάρετε τον ενθουσιασμό σας, σε περίπτωση που ερωτευτείτε περάστε σε τολμηρές προσεγγίσεις.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Φροντίστε να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στο κοινωνικό και συναισθηματικό σας περιβάλλον, γιατί είναι μια ημέρα περισυλλογής και εσωτερικής σκέψης, που για να μην υπάρξουν ανεπανόρθωτα λάθη και αστοχίες στα ερωτικά σας και να εξαλειφθεί ο κίνδυνος διάσπασης με τον δεσμό σας, πρέπει να αποφύγετε την ρήξη με τις επιθυμίες της σχέσης σας, να αποκρούσετε κακοπροαίρετα λόγια και διαφωνίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα σας κυριεύουν έντονα συναισθήματα, θα έχετε τη διάθεση να απελευθερώσετε το πάθος σας. Οι διαθέσεις σας θα είναι τολμηρές ίσως και κάπως ρομαντικές, δεν πρόκειται να βάλετε φρένο στις διεκδικήσεις σας. Σε περίπτωση που νιώσετε έντονη ανάγκη να επανασυνδεθείτε με πρώην ταίρι σας, σας δίνω ανεπιφύλακτα τη συμβουλή να προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις, θα λάβετε θερμή ανταπόκριση. Εσείς που είστε χωρίς σχέση είναι πολύ πιθανόν να ερωτευτείτε πρόσωπο εντυπωσιακής εξωτερικής εμφάνισης.