Άννα Μάνη – Παπαδημητρίου: Στην παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Λακασά «Άνθρωπος 4.0» στο ΕΒΕΑ

232

Με εκλεκτούς ομιλητές και προσκεκλημένους, και με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από την κυκλοφορία του βιβλίου, πραγματοποιήθηκε χθες στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) η παρουσίαση του βιβλίου του Δημήτρη Λακασά με τίτλο «Άνθρωπος 4.0». Στην παρουσίαση παρευρέθηκε, προσκεκλημένη του συγγραφέα, η κυρία Μάνη.

Για το βιβλίο τοποθετήθηκαν ο Υπουργός Οικονομικών, κ. Χρήστος Σταϊκούρας, ο Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Kωστής Χατζηδάκης, ο Υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, κ. Χρίστος Δήμας, ο Εκδότης των Εκδόσεων Κλειδάριθμος, κ. Γιάννης Φαλδαμής, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΑ, κ. Γιάννης Μπρατάκος, ο Καθηγητής ΑΠΘ και πρώην Αν. Υπουργός Οικονομικών, κ. Δημήτριος Μάρδας, ο CEO Epsilon Net, κ. Ιωάννης Μίχος και ο Διευθυντής ΙΕΕΣ-ΣΕΒΕ, συγγραφέας και Επιστημονικός Επιμελητής του βιβλίου, κ. Δημήτρης Γούλιας.

Συμμετείχαν επίσης και άλλοι εκλεκτοί εκπρόσωποι από το χώρο της πολιτικής και τον επιχειρηματικό κόσμο, μεταξύ των οποίων και ο Πρόεδρος της ΕΘΑΑΕ, Καθ. κ. Περικλής Μήτκας. Το συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο Δημοσιογράφος, κ. Νίκος Υποφάντης.

Το βιβλίο Άνθρωπος 4.0 επιχειρεί μια διείσδυση στα άδυτα των νέων τεχνολογιών με μια απλή ματιά και με την ίδια ματιά βλέπει το μέλλον της ανθρωπότητας. Τάσσεται ξεκάθαρα και με επιχειρήματα υπέρ του ανθρώπου στο νέο δίλημμα «άνθρωπος ή μηχανή».

Το βιβλίο Άνθρωπος 4.0 ψηφίστηκε ως ένα από τα δέκα δημοφιλέστερα βιβλία στην κατηγορία Ελληνικό non-fiction, στα βραβεία κοινού Public 2022.

Όλα τα έσοδα δίνονται ως ενίσχυση των προγραμμάτων και της λειτουργίας του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αρωγής.

«Θερμά συγχαρητήρια στον αγαπητό φίλο από την Πιερία Δημήτρη Λακασά!