Επίσκεψη της πρώην βουλευτή ΠΑΣΟΚ Πιερίας κας Μαρία Μίχου στον ΟΡ.ΦΕΟ

287

Τον  σημαντικότερο εκφραστή του πολιτισμού στον Νομό μας, το  Φεστιβάλ Ολύμπου επισκέφτηκε η πρώην βουλευτής Πιερίας ΠΑΣΟΚ και οικονομολόγος κα Μαρία Μίχου. Η κα Μίχου συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Φεστιβάλ κ. Γρηγόρη Παπαχρήστο, τον Καλλιτεχνικό διευθυντή κ. Γιώργο Χανδόλια και τον Διοικητικό διευθυντή  κ. Νίκο Λακασά.

Ο κ. Παπαχρήστος ενημέρωσε την πρώην Βουλευτή για το φετινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων, τους στόχους και τις δράσεις που έχουν τεθεί το επόμενο διάστημα.

«Στηρίζουμε το  φεστιβάλ  Ολύμπου που αποτελεί  ένα πετυχημένο θεσμό   πολιτισμού και  συμβάλει από κάθε άποψη   στην αξιοποίηση της ιστορίας και την ανάδειξη του αρχαιολογικού πλούτου στην  Πιερία. Αποτελεί το εφαλτήριο της προβολής της πολιτιστικής μας κληρονομιάς όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το Φεστιβάλ Ολύμπου κάνει συνεχώς σημαντικά  βήματα μπροστά  και τολμά κάθε φορά  να βάζει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά», ανέφερε η κα Μίχου και προσέθεσε  «οφείλουμε να συμβάλλουμε όλοι στην  στήριξη και ανάδειξη του, καθώς   αποτελεί ένα θεσμό που εδώ και πενήντα χρόνια   προσφέρει πολλά στον τόπο μας  ενώ το μέλλον του προμηνύεται  ιδιαίτερα επιτυχημένο και λαμπρό»

Από την πλευρά του ΟΡ.ΦΕΟ, ο πρόεδρος κ. Παπαχρήστος ευχαρίστησε την κα Μίχου για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον της  και της προσέφερε το λεύκωμα των 50 χρόνων.