Εντοπίστηκε μετά από ενάμιση μήνα ο Θύμιος Μπουγάς

231

Φως στο τούνελ της υπόθεσης εξαφάνισης του Θύμιου Μπουγά από τον Πύργο φάνηκε μετά από ενάμιση μήνα, καθώς ο 39χρονος εντοπίστηκε ξανά στην πόλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικών μέσων, ο Θύμιος, ο οποίος αγνοούνταν από τις 4 Μαΐου, εθεάθη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στην περιοχή του Αγίου Σπυρίδωνα στον Πύργο, σήμερα το απόγευμα, ενώ νωρίτερα φέρεται να αναζητούσε τροφή στα σκουπίδια της γειτονιάς, στην οποία βρίσκεται και η υπηρεσία πρόνοιας της πόλης.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι είναι καλά στην υγεία του και έχει μεταφερθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας έπειτα από συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση μονάδων περιπολίας και ΟΠΚΕ.

Προς το παρόν δεν είναι σαφές αν βρισκόταν εκεί καθ’ όλη τη διάρκεια της εξαφάνισής του, αφού διάφορες μαρτυρίες αναφέρουν ότι είχε θεαθεί να περιφέρεται στον Πειραιά πριν μερικές βδομάδες, χωρίς ωστόσο να έχει επιβεβαιωθεί εάν επρόκειτο για τον ίδιο ή κάποιον που του έμοιαζε.

Υπενθυμίζεται ότι ο Θύμιος Μπουγάς το 2008 υπήρξε θύμα τροχαίου με τη μηχανή του, το οποίο του άφησε σοβαρότατα τραύματα και μόνιμα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά σε τοπικά μέσα, εξαιτίας σοβαρών παραμορφώσεων στο πρόσωπό του χρειάζεται μηχανική υποστήριξη για να φάει και να μιλήσει. Ο ίδιος, μάλιστα, είχε μιλήσει, πριν από περίπου μια δεκαετία, για τον αγώνα που δίνει.

Ο Θύμιος έχασε δουλειά και φίλους και αποφάσισε να μετακομίσει στον Πύργο με στόχο μια επιστροφή στην αξιοπρέπεια. Εκεί, όμως έχει πέσει επανειλημμένα θύμα bullying, χλευασμού και επιθέσεων με πέτρες και ύβρεις από ανεγκέφαλους που διαφήμιζαν και τα κατορθώματά τους.