Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (18/06)

285

Σήμερα το τετράγωνο της Αφροδίτης από τον Ταύρο με τον Κρόνο στον Υδροχόο.

Η συνάντηση Αφροδίτης-Κρόνου δεν θα είναι τόσο ευχάριστη σήμερα καθώς αυτοί οι δύο πλανήτες βρίσκονται σε κόντρα-ζώδια, κάτι που θα έχει ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν εντάσεις. Αυτές με τη σειρά τους θα μπορούσαν να «παγώσουν» την ατμόσφαιρα στον αισθηματικό τομέα ή σε μια συνάντηση που έχεις κανονίσει. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα υπάρξει διαύγεια στην σκέψη σας, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε επιτυχώς τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες. Με θερμό τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια ερωτική παρεξήγηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα κάτι θα ανακαλύψετε. Δεν αποκλείεται να αλλάξετε ερωτικούς στόχους, η εντυπωσιακή παρουσία ενός προσώπου, θα μπορέσει όχι μόνο να εξιτάρει τα ερωτικά σας γούστα, αλλά και να αναποδογυρίσει τον τρόπο σκέψης σας. Τώρα θα πάρετε την απόφαση να ξεφύγετε από ερωτικά πρόσωπα ή σχέσεις, που το μόνο που κάνουν είναι απλά να σας περιορίζουν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αξιοποιήσετε αυτη την χρονική στιγμή για να κάνετε πράξη τα νέα σχέδια και τις επαγγελματικές σας ιδέες. Τολμήστε τα αναλάβετε τα ρίσκα που έχετε στη σκέψη σας, οι συνθήκες θα σας ανοίξουν δρόμο κατάκτησης και καταξίωσης. Απρόοπτα γεγονότα θα υπάρξουν στον ερωτικό σας τομέα, σας συμβουλεύω να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε πρόσωπο που αναμένει από εσάς οριστική απάντηση για θέμα επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε την ανάγκη να ανανεωθείτε και να αναζωογονηθείτε ερωτικά. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, επειδή θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε άμεσες και ουσιαστικές προσεγγίσεις γι αυτό δεν θα πάει στράφι η τυχαία επαφή που θα έχετε με ένα άτομο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Θα προκύψει νέα γνωριμία με πρόσωπο που θα σας φανεί εντυπωσιακό, σας προτρέπω να το πλησιάσετε, θα λάβετε ανταπόκριση που θα σας ενθουσιάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Με οξυδέρκεια και κοφτερή αντίληψη θα σας εξοπλίσει η όψη της ημέρας, σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βάλετε μπρος τις προοδευτικές σας ιδέες, θα τα βγάλετε πέρα σε τυχόν εμπόδια. Το ενισχυμένο πείσμα σας και η δυναμικότητα στην έκφραση σας, θα σας βοηθήσουν να περάσετε τις απόψεις σας και να φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Σήμερα θα είστε σε θέση να κατακτήσετε ερωτικά, προσεγγίστε χωρίς ενδοιασμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αν κυνηγάτε το πρώην ερωτικό σας ταίρι, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να το πλησιάσετε, η διορατικότητα σας θα φέρει το σωστό αποτέλεσμα. Περάστε σε άμεσες προσεγγίσεις, θα είστε σε θέση να χειριστείτε την κατάσταση με αποτελεσματική τακτική. Για εσάς που διαγράψατε το παρελθόν σας, μια τυχαία συνάντηση θα ανοίξει ενδεχόμενο  νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε ανεκμετάλλευτα τα τυχαία συμβάντα!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας  συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα από ότι υπολογίζατε. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, λύνεται οικονομικό ζήτημα. Στον ερωτικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις, έρχονται πληροφορίες που θα σας ανοίξουν τα μάτια, θα εξακριβώσετε τι συμβαίνει. Ίσως να αλλάξετε ερωτικούς στόχους, σήμερα θα βάλετε σε τάξη και σειρά αισθήματα και βλέψεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα εμφανιστεί στο δρόμο σας, σας προτρέπω να κινηθείτε αποφασιστικά θα ανοιχτεί πορεία σταθερής σχέσης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Νέες επαγγελματικές κατευθύνσεις θα σας ανοίξει η όψη της ημέρας, θα ανακαλύψετε καινούργια ανοίγματα. Διορατικότητα και διαίσθηση θα σας οδηγήσουν σε σωστές οικονομικές ενέργειες. Είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να εκδηλωθείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, έρχονται ερωτικές επιτυχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια δυνατές αλήθειες, έρχονται θερμές εξομολογήσεις. Επιθυμία σας θα είναι να περάσετε στην ουσία και στο βάθος των καταστάσεων, με δική σας πρωτοβουλία θα γίνουν συζητήσεις και ξεκαθαρίσματα. Η στάση σας θα είναι θερμή και αρκετά ερωτική, σήμερα θα καταφέρει να σας πλησιάσει ερωτικά ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ομιλητικοί και επικοινωνιακοί θα είστε φίλοι μου Παρθένοι, με ευχέρεια λόγου και με δυνατή την επιθυμία να πείσετε για τις ικανότητες σας. Μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο, θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες με σταθερές χρηματικές αποδοχές. Δεχτείτε προτάσεις φίλων για εξόδους, η όψη της ημέρας σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες ερωτικές γνωριμίες μελλοντικών προδιαγραφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα ενισχυθούν οι διανοητικές σας ικανότητες, οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, στις συζητήσεις σας θα βρείτε τον σωστό τρόπο να ξεφύγετε από θέματα που σας στριμώχνουν συναισθηματικά, έξυπνοι θα είναι οι ελιγμοί σας. Έρχονται αλλαγές και ευχάριστα ερωτικά ενδεχόμενα, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας. Η θερμή και απελευθερωμένη ερωτική σας στάση θα αλλάξει τα δεδομένα σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα βρείτε την ευκαιρία να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις. Είστε στη χρονική στιγμή που θα επιτευχθεί ένας οικονομικός σας στόχος, κινηθείτε χωρίς επιφυλάξεις, αποφύγετε τα πισωγυρίσματα. Κοινωνικές συναναστροφές, ευχάριστες συνομιλίες και κάποιες ξαφνικές αποκαλύψεις, θα ανανεώσουν τις διαθέσεις σας. Έρχεται καινούργιο ερωτικό πρόσωπο, το κλίμα θα είναι ευνοϊκό για έναρξη νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η μέρα θα φέρει απρόοπτα ερωτικά συμβάντα που θα σας βγάλουν από την αδράνεια. Τυχερές συμπτώσεις και νέα ερωτικά ανοίγματα θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε καινούργια σχέση. Η όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να αναζητήσετε βάθος και ουσιαστική εξέλιξη στις επαφές σας. Μια ξεκάθαρη κουβέντα με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές, τώρα οι χαλαρές επαφές θα μετατραπούν σε σταθερή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα θα εισακουστούν οι προτάσεις που θα κάνετε στον εργασιακό σας χώρο, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να καταφέρετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα. Θετική απάντηση που θα λάβετε θα σας βοηθήσει να διαχειριστείτε ένα οικονομικό σας χρέος. Σε συνάντηση με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα εκδηλωθούν αισθήματα που θα ανανεώσουν τις μεταξύ σας επαφές!!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, αισιόδοξος και απελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θερμή θα είναι η διάθεση σας για καινούργιες γνωριμίες, τώρα θα θελήσετε να απαλλαγείτε από το αποτυχημένο παρελθόν σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, δίνετε λύση σε συναισθηματικό ζήτημα που τον τελευταίο καιρό είχε ρίξει την ψυχολογία σας. Καταφθάνουν αποκαλύψεις και ευχάριστα μαντάτα που θα σας ανανεώσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η μέρα θα ενισχύσει κατά πολύ την πνευματική σας διανόηση, σήμερα θα μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, έξυπνες θα είναι οι επιλογές σας. Αποτελεσματική θα είναι η επαγγελματική σας συμπεριφορά κι αν έχετε στα σκαριά νέες ιδέες, τώρα θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να τις εφαρμόσετε με επιτυχία. Μείνετε κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα, διοχετεύστε χωρίς επιφυλάξεις τις ερωτικές διαθέσεις που θα σας διακατέχουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, η όψη της ημέρας θα διευρύνει τη σκέψη σας, με μεθοδική τακτική θα καταφέρετε να επιτύχετε αρμονική συνύπαρξη με το ταίρι σας. Εσείς που αντιμετωπίζετε μπερδεμένες ή ανασφαλείς καταστάσεις, τώρα θα απαλλαγείτε από το αβέβαιο, έρχονται πληροφορίες που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και καχυποψίες. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα μπει στη ζωή σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα γνωριστείτε με άτομο που θα έχει τα προσόντα να γίνει το ταίρι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με δύσκολα επαγγελματικά θέματα θα ασχοληθείτε φίλοι μου Αιγόκεροι και θα τα πάτε μια χαρά, θα καταφέρετε να διαπρέψετε και να υπερισχύσετε. Μη δειλιάσετε να κάνετε πράξη τους μελετημένους σας σχεδιασμούς, τα γεγονότα που θα προκύψουν θα καταλήξουν σε αποτέλεσμα επιτυχίας. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα είναι λάθος αν δεν εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο της καρδιά σας. Εκφραστείτε ελεύθερα, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα χάσετε!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θα ερευνήσετε και θα ανακαλύψετε. Σήμερα θα μάθετε αλήθειες που θα λύσουν μπερδεμένες καταστάσεις αλλάζετε αποφάσεις και τρόπο δράσης. Μέσα στη σχέση σας είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξομολογήσεις συνοδευόμενες με αποκαλύψεις που θα δημιουργήσουν νέες συναισθηματικές βάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι ενδέχεται να αναζητήσετε περιστασιακές σχέσεις ή επαφές, άνευ δεσμεύσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις θα είστε φίλοι μου Υδροχόοι. Σήμερα δύσκολα θέματα θα κατανοήσετε, σκοτεινά σημεία θα διαλευκανθούν, απρόσμενες πληροφορίες θα σας ανοίξουν τα μάτια. Αποδεχτή θα γίνει μια πρωτότυπη επαγγελματική σας ιδέα. Στα ερωτικά σας με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με ελκυστικό πρόσωπο θα ανοίξει δίοδο θέρμων ερωτικών εξελίξεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Αγαπητοί μου Υδροχόοι, εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε συζητήσεις γύρω από παρελθοντικά θέματα νιώθοντας την ανάγκη να κλείσετε εκκρεμότητες και να τερματίσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στην μέση. Προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρώην ερωτικό σας ταίρι θα έχει κατάληξη επανασύνδεσης, και αυτή τη φορά, θα υπάρξουν ξεκαθαρισμένοι όροι ή επιθυμίες. Για εσάς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό ειλικρινείς συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε την ισορροπία της σχέσης σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα είστε εξοπλισμένοι με διορατικότητα και εφευρετική σκέψη, μην αφήσετε να πάνε χαμένα αυτά τα χρήσιμα χαρακτηριστικά. Ισορροπία θα υπάρξει στον εργασιακό σας χώρο, η μέρα σας θα κυλήσει χωρίς εντάσεις και χωρίς αρνητικά γεγονότα γι αυτό περιορίστε το άγχος σας. Ένα ερωτικό άνοιγμα θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ερωτευτείτε!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, ανεβασμένη θα είναι η διάθεση σας, αρκετά αισιόδοξη η σκέψη σας, στοιχεία που δεν θα σας αφήσουν να αδρανήσετε μπροστά στο ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας που θα σας εμφανιστεί. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θετικοί θα είστε στις νέες ερωτικές προκλήσεις. Γοητευτική θα βρει την παρουσία σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η μεταξύ σας συνομιλία δεν αποκλείεται να καταλήξει σε ξεκίνημα νέας ερωτικής σχέσης.