Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (17/06)

248

Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης από τον Υδροχόο με το Δία στον Κριό.

Η ημέρα θα έχει ένα βαθμό εύνοιας και τύχης όσον αφορά τη διευθέτηση ζητημάτων που σε απασχολούν, καθώς και η αρμονική συνάντηση Σελήνης-Δία θα συμβάλλει σε αυτό. Έτσι λοιπόν σήμερα δεν χρειάζεται να ανησυχείς παραπάνω για τα θέματα που θέλεις να διεκπεραιώσεις, αρκεί να πιστέψεις πως θα τα καταφέρεις και αν το πιστέψεις έτσι θα γίνει. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες, Δίδυμοι, Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Φίλοι Κριοί, ήρθε η στιγμή που πρέπει να μιλήσετε (κυρίως με τον εαυτό σας) τη γλώσσα της ειλικρίνειας και της ευθύτητας, προσπαθώντας έτσι να χαλιναγωγήσετε την απαιτητική συμπεριφορά και τον παρορμητισμό σας. Με μετρημένα, αλλά παράλληλα καθοριστικά βήματα στην ερωτική σας ζωή, μπορείτε να ανοίξετε διάπλατα τους ορίζοντες της σχέσης σας, επενδύοντας στην τρυφερότητα και τη ζεστασιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, κλειστή θα κρατήσετε την καρδιά σας, κάτι θα σας αποτρέπει στο να εμπιστευτείτε, ίσως να είναι μία υποσυνείδητη φοβία ή μία προσωπική ψευδαίσθηση. Η στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, δε θα σας βοηθήσει να ξεμπερδέψετε τις δύσκολες καταστάσεις, προσοχή να μη δημιουργήσετε αδιέξοδα. Η όψη της ημέρας θα σας ανοίξει την απαιτούμενη δίοδο, σας δίνω τη συμβουλή να την αξιοποιήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ακούστε περισσότερο και μιλήστε λιγότερο, είναι το σύνθημα σήμερα για σας, αγαπητοί Ταύροι, οργανώστε τη δουλειά σας προωθώντας τις απίστευτες ικανότητες και το δυναμισμό σας σιωπηλά, για να κατακτήσετε τα υλικά ευεργετήματα που προσδοκάτε, με αργές και σταθερές εξελίξεις. Αν τα όνειρα που κάνετε για το συναισθηματικό σας μέλλον έχουν μόνο εσάς σαν πρωταγωνιστές, τότε είναι μια μέρα που ένας καινούριος, τρυφερός έρωτας μπορεί να συγκινήσει και τους πιο απαιτητικούς φίλους του ζωδίου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θα αποφύγετε τις επιφανειακές και πρόχειρες καταστάσεις, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να περάσετε την ερωτική σας σχέση σε ένα πιο βαθύ επίπεδο, να την στηρίξετε σε γερές βάσεις. Τηλεφώνημα θα λάβετε, θα εστιάσετε στο ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, οι κινήσεις σας δε θα είναι επιπόλαιες, ούτε παρορμητικές, τώρα θα είστε σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αν πιστεύετε πως δεν έχετε καμία υποστήριξη στα επαγγελματικά σας βήματα και τις προσωπικές σας φιλοδοξίες από κανέναν, τότε κάνετε τραγικό λάθος, φίλοι Δίδυμοι, ψάξτε σε βάθος τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, για να διαπιστώσετε πως οι συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα βρίσκονται πάντα στο πλευρό σας. Αλλάξτε στην ερωτική σας ζωή τα γεγονότα και τις καταστάσεις που σας δημιουργούν μπελάδες και βάζουν παγίδες στη σχέση σας, προσεγγίστε το ταίρι σας με ώριμη και ειλικρινή συμπεριφορά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σκαμπανεβάσματα θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, το κλίμα στην καρδιά σας θα είναι κάπως βαρύ, ενδεχομένως να μην μπορείτε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε και τι νιώθετε. Προσοχή στις αντιδράσεις σας, θα υπάρχει ο κίνδυνος να μπερδέψετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εσείς που είστε στο ξεκίνημα της σχέσης ή τής γνωριμίας σας, καλό θα είναι να μη δημιουργήσετε συναισθηματικά κενά, μη προκαλέσετε καταστάσεις αβεβαιότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τονίστε την ενεργητικότητα και την ζωντάνια σας στη δουλειά σας, αγαπητοί Καρκίνοι, είναι μια ευνοϊκή μέρα που μπορείτε βήμα-βήμα να βελτιώσετε τις πάσης φύσεως σχέσεις σας, δημιουργώντας ένα κλίμα χαράς και ευεξίας με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους συναδέλφους σας. Διορθώστε τα λάθη στο δεσμό σας, ενισχύοντας τις μοναχικές στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο με αισθησιασμό και πάθος, απελευθερώστε τα θέλω και τις επιθυμίες σας στο ταίρι σας, για να σας αποδεχθεί και να σας καταλάβει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα ανοιχτεί δίοδο επικοινωνίας με το πρώην ερωτικό σας ταίρι, ωστόσο, προσοχή να μην την κλείσετε με τις αμφιβολίες ή τις επιφυλάξεις σας. Αν θέλετε επανασύνδεση ή περεταίρω επαφές, καλό θα είναι να μην κρατήσετε απρόσιτη στάση. Εσείς που είστε σε σχέση, σας συμβουλεύω να αποφύγετε συζητήσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων, η μπερδεμένη σας σκέψη καθώς και οι ανασφάλειες σας θα δημιουργήσουν αρνητικές συνθήκες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Βάλτε τάξη στο στενό εργασιακό και οικογενειακό σας περιβάλλον σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, αντιμετωπίστε μια νέα πραγματικότητα που δημιουργείται γύρω σας, κάνοντας κάθε δυνατή προσπάθεια να προσαρμοστείτε στα νέα δεδομένα και στις εξελίξεις στην καθημερινότητά σας. Μπορεί ο επαγγελματικός τομέας να είναι πολύ σημαντικός, όμως μην αφήνετε στο περιθώριο τις ανάγκες και τις επιθυμίες του ερωτικού σας συντρόφου, ίσως αργότερα δεν έχετε το χρόνο και τη διάθεση να διορθώσετε τα κακώς κείμενα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αρνητικός και απαισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, δε θα κατανοήσετε το ταίρι σας σε περίπτωση που οι απόψεις ή οι βλέψεις του δεν ταιριάζουν με τις δικές σας. Εσάς τους ερωτικά μόνους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα σας αναστατώσει η έντονη ερωτική έλξη που θα σας εκδηλώσει. Ανοίγεται προοπτική σοβαρής σχέσης, θα καταφέρετε να στεριώσετε και να κατασταλάξετε ερωτικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μια τάση επεκτατικότητας δημιουργείται μέσα σας σήμερα, φίλοι Παρθένοι, και είναι απόλυτα φυσιολογικό, διότι θέλετε να αξιοποιήσετε με τον ευνοϊκότερο για σας τρόπο τις ικανότητες και την αξιοσύνη σας και σας διαβεβαιώνω πως μπορείτε να το πετύχετε. Οι πλανητικές όψεις σας αναγκάζουν να μην πιστεύετε στις συμπτώσεις, αλλά στην καλή σας μοίρα, που ενεργοποιεί την καλοτυχία στο κομμάτι εκείνο της ζωής σας που λέγεται έρωτας-πίστη-αφοσίωση, γι’ αυτό δώστε μεγάλη σημασία στα θεμέλια του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να αναλύσετε αιτίες και να δώσετε εξηγήσεις σε ζητήματα που δυσκολεύουν την πορεία της σχέσης σας. Προσπαθήστε να μην παρασυρθείτε από απαισιόδοξες εκδοχές, μη ξεχάσετε και την θετική πλευρά των καταστάσεων. Συνάντηση που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει απρόσμενες διαστάσεις που θα είναι ιδιαιτέρως θετικές, ανοιχτή θα είναι η προοπτική έναρξης ερωτικής σχέσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αξιοπιστία και η συνέπεια που δείχνετε στη δουλειά σας εκτιμώνται με τον καλύτερο για σας τρόπο σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, από ανωτέρους και συνεργάτες. Ξεμπερδέψτε και ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητες που έχετε αφήσει από το παρελθόν, μην επιτρέπετε να σας κυνηγούν τα λάθη και οι απροσεξίες, απολαύστε την καινούρια πραγματικότητα που χτίζετε σταδιακά και ουσιαστικά στη ζωή σας. Ρυθμίστε με την εύνοια των πλανητών τις ανησυχίες και τις αμφιβολίες για το ταίρι σας, δεχτείτε την αλήθεια, όποια κι αν είναι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, επιφυλάξεις, φοβίες και απαισιόδοξες σκέψεις θα κάνουν την εμφάνισή τους. Αν περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταφέρετε να βρείτε την ισορροπία σας, θα προκύψουν ειλικρινείς συναισθηματικές αποκαλύψεις. Δώστε βάση σε αυτά που θα ακούσετε, δείξτε εμπιστοσύνη, θα σας λυθούν απορίες, θα απαλλαγείτε από ψευδαισθήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Εστιάζετε περισσότερο στο οικονομικό κομμάτι της καθημερινότητάς σας, φίλοι Σκορπιοί, που ίσως αποτελεί και έναν βραχνά για τους περισσότερους από εσάς, όμως δε χρειάζεται να ανησυχείτε και να αγχώνεστε, είτε να πιστεύετε πως οι συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα επιβουλεύονται τις προσπάθειες και τις ικανότητές σας. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες και τις γνωριμίες που παρουσιάζονται, κάντε ένα βήμα μπροστά, δίχως να σας επηρεάζει σοβαρά το δύσβατο παρελθόν της ερωτικής σας ζωής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την ερωτική σας διάθεση. Σήμερα θα κάνει την εμφάνισή του πρόσωπο που θέλει σοβαρό δεσμό μαζί σας, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας, έρχονται ξαφνικές και θετικές αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θέστε σήμερα σε όλα τα επίπεδα της ζωής σας, φίλοι Τοξότες, περισσότερο εφικτούς και πραγματοποιήσιμους στόχους και ταυτόχρονα κυνηγήστε με υπομονή και απόλυτη συνέπεια τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σας. Μη βλέπετε γύρω σας φαντάσματα ή ανθρώπους που συνέχεια εμποδίζουν τις προσδοκίες σας να πάρουν σάρκα και οστά, επικεντρωθείτε στον εαυτό σας, στην εμφάνισή σας, χαρίζοντας έτσι και στον ερωτικό σας σύντροφο την ευχαρίστηση να σας προτείνει μια απίθανη έξοδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ίσως να νιώσετε πως το ταίρι σας δε σας κατανοεί, αν κρατήσετε απόμακρη στάση τίποτα δε θα καταφέρετε να διορθώσετε. Στη σκέψη σας ίσως να μην υπάρχει απόλυτη λογική, εσωτερικές ή υποσυνείδητες φοβίες θα σας δημιουργήσουν αυταπάτες, με αποτέλεσμα να μην είστε σε θέση να κρίνετε σωστά τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Λανθασμένα συμπεράσματα ενδέχεται να φέρουν ένταση ή αρνητισμό, σας δίνω τη συμβουλή να μιλήσετε ξεκάθαρα και με ειλικρίνεια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, η μέρα ίσως σας δυσκολέψει αρκετά για να εκφράσετε τα βαθιά σας συναισθήματα και τα πιστεύω σας στα προσφιλή άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Μην το βάζετε κάτω και μην απελπίζεστε, τακτοποιήστε πρωτίστως τα θέματα που έχετε με τον εσωτερικό σας κόσμο και τη συνείδησή σας, για να καλμάρουν οι εντάσεις και οι κόντρες γύρω σας και να δρομολογηθούν εξελίξεις, που μόνο χαρά και ικανοποίηση θα σας φέρουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, αυτά που θα νομίζετε ίσως να μην ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις, ωστόσο η διάθεσή σας για ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα καταφέρει να φωτίσει κάποια σκοτεινά σημεία που υπάρχουν μεταξύ σας. Κάπως υποτονικό θα εμφανιστεί αρχικά το κλίμα μέσα στη σχέση σας, όμως θα αλλάξουν οι συνθήκες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να πράξετε με ορθολογισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Έτσι κι αλλιώς, φίλοι Υδροχόοι, ό,τι κι αν κάνετε σήμερα, έχουν ήδη δρομολογηθεί σημαντικές αλλαγές και ουσιαστικές ανατροπές στην καθημερινότητά σας. Φυσικά και δε θα μείνετε με τα χέρια σας σταυρωμένα, εξ’ άλλου η φορά των καταστάσεων και των εξελίξεων είναι αποτέλεσμα των όσων είχατε σχεδιάσει και δρομολογήσει να συμβούν στην προσωπική και ερωτική σας ζωή εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Το μουντό τοπίο μεταμορφώνεται στο δεσμό σας, βάλτε πλώρη για επίσημα και σοβαρά γεγονότα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αναστατωμένη θα είναι η στάση σας, ο τρόπος συμπεριφοράς σας απέναντι στο ερωτικό σας ταίρι ίσως να είναι κάπως απόμακρος ή αρνητικός, σας δίνω τη συμβουλή να επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του δεσμού σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, σε ανυποψίαστη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Πιστέψτε σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, περισσότερο από κάθε άλλη φορά στον εαυτό σας και τις ικανότητές σας, οι αστρολογικές συγκυρίες και οι θέσεις των πλανητών περιορίζουν τις άσχημες και αμφίβολες σκέψεις σας, δίνοντας με αυτόν τον τρόπο ώθηση στα οράματα και τα πλάνα σας για το κοντινό και το μακρινό μέλλον. Μπορεί να αισθανθείτε μια συνολική κούραση, ίσως πάλι αναρωτηθείτε για την αφοσίωση του ερωτικού σας συντρόφου, μην αφήνετε την ευμετάβλητη διάθεσή σας να σκοτεινιάζει την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Σας συμβουλεύω να μην εμπλακείτε σε συζητήσεις που θα απαιτούν συναισθηματικό ξεκαθάρισμα, θα υπάρξει κίνδυνος να οδηγηθείτε σε λάθος κατάληξη. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα πιάσει κουβέντα μαζί σας, εκδηλωτική θα είναι η στάση του. Δεν αποκλείεται με αυτό το πρόσωπο να καταλήξετε σε μακροχρόνιο δεσμό.