Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (16/06)

348

Σήμερα η σύνοδος της Σελήνης με τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω.

Η συνάντηση της Σελήνης με τον Πλούτωνα ενδεχομένως να δημιουργήσει καχυποψία, η οποία θα κάνει την εμφάνισή της σε συζητήσεις  για διάφορα θέματα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να αμφιβάλλει για πρόσωπα τα οποία έχουν την εμπιστοσύνη σου, καθώς κάτι τέτοιο θα μπορούσε να δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα έχετε την τάση να θέλετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας πιέζει, θα κρατήσετε απόσταση από καταστάσεις που σας αγχώνουν, δεν αποκλείεται να εναντιωθείτε σε περιορισμούς και κανόνες. Η ανάγκη σας θα είναι να βρεθείτε με φίλους γι αυτό καλέστε πρόσωπα που αγαπάτε, θα λάβετε θετική ανταπόκριση. Ένα γεγονός θα σας βγάλει από τις καθημερινές σας συνήθειες, ανανεώνεται η ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, απρόοπτες επαφές θα ζωηρέψουν το κλίμα στην καρδιά σας, ελπιδοφόρα θα αποδειχτεί η συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Αμοιβαίες εξομολογήσεις θα στρώσουν το έδαφος για αρχή σταθερής σχέσης. Τώρα θα ξεκινήσετε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής, περνάτε σε στάδιο ανανέωσης. Εσείς οι ερωτευμένοι, κάντε το τολμηρό βήμα να περάσετε σε διεκδικήσεις, προσεγγίστε με αμεσότητα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ηρεμία και αρμονία θα αναζητήσετε στις επαφές σας επαγγελματικές ή αισθηματικές. Θα καταφέρετε να λύσετε θέματα που σας προκαλούν άγχος ή αβεβαιότητα. Στις συζητήσεις σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα εκφράσετε ελεύθερα και ανοιχτά τις απόψεις σας. Η προσοχή και το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένα στα οικογενειακά σας πρόσωπα, σε συγγενική συνεύρεση θα βρεθείτε, θα σας στηρίξουν και θα συμπαρασταθείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε δεν θα σας απογοητεύσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Συναισθηματικά θα είστε κάπως μπερδεμένοι, αντιδραστική θα είναι η στάση σας, η ανάγκη σας να διαφοροποιήσετε το κατεστημένο σας θα σας οδηγήσει σε βιαστικές ενέργειες. Στις επαγγελματικές σας επαφές προσοχή να μην δημιουργήσετε κλίμα εντάσεων, καλό θα είναι να μην φανείτε ασυμβίβαστοι. Στον αισθηματικό σας τομέα, καινούργιο πρόσωπο θα βάλετε στο στόχαστρο σας, σοβαρές βλέψεις θα αποκτήσετε για το γοητευτικό άτομο που θα σας φλερτάρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, στόχο θα έχετε τη συναισθηματική ισορροπία και ασφάλεια. Σε περίπτωση που υπάρχουν παρεξηγήσεις τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τις κλείσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ανοιχτή θα είναι η προοπτική επανασύνδεσης με το πρώην ταίρι σας. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, αλλαγές θα υπάρξουν στις βλέψεις σας σχετικά με μελλοντικά ζητήματα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Συμφιλιωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, δε θα απορρίψετε πρόταση επανασύνδεσης. Σήμερα θα γίνουν τηλεφωνήματα, θα λάβετε προτάσεις που θα φέρουν ανατροπές στον τρόπο σκέψης σας. Κλείνουν τα αρνητικά θέματα, έρχονται ξεκαθαρίσματα που θα δώσουν νέα πνοή στην ψυχολογία σας. Σοβαρή και ουσιαστική πρόταση θα λάβετε στον επαγγελματικό σας τομέα, θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις, ορθολογική θα είναι η κρίση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα σας φέρνει συναισθηματικό άνοιγμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλάζει στάση απέναντι σας. Κατόπιν ενός τυχαίου συμβάντος θα περάσει σε εξομολογήσεις, οι επαφές σας από εδώ και πέρα θα έχουν σοβαρή εξέλιξη. Προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης με άτομο που από καιρό υπάρχει στην καρδιά σας. Αυθόρμητες εκδηλώσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές αμοιβαίας έλξης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί, και αποτελεσματικοί, συνεννόηση θα υπάρξει με τους συναδέλφους και τους συνεργάτες σας. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και ορθολογικές , δεν θα υπάρξουν επιπολαιότητες ή ακραίες πράξεις. Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες μέσα σε κλίμα ηρεμίας, με το ταίρι σας θα υπάρξουν υποσχέσεις που θα φέρουν συναισθηματική ισορροπία και σταθερή μελλοντική πορεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η επιθυμία σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας με στόχο να βγείτε από την στασιμότητα, να γνωρίσετε καινούργια πρόσωπα. Εσάς που είστε χωρίς σχέση θα σας δοθεί άνοιγμα για νέα αρχή, με ελκυστικό πρόσωπο θα συνομιλήσετε, η περεταίρω εξέλιξη θα βρίσκεται στο χέρι σας. Εσείς που είστε σε δεσμό θα θελήσετε να περάσετε σε στάδιο ακόμα πιο σταθερό ίσως και δεσμευτικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ενδυναμώσουν την αισιοδοξία σας, θα ανανεωθούν οι διαθέσεις σας, έρχονται ανοίγματα επαγγελματικής και οικονομικής βελτίωσης. Σήμερα θα λάβετε απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος. Θα σας γίνει πρόταση για προσωπικό ραντεβού, σας δίνω τη συμβουλή να μην την απορρίψετε, θα προκύψει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα. Για τους χωρισμένους, ανοίγεται δίοδος επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας στο πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, η στάση του θα είναι θετική, δε θα νιώσετε καμία απολύτως απογοήτευση. Εσείς οι μοναχικοί καλοδεχτείτε το άτομο που θα σας πλησιάσει, πίσω από την τυπική του στάση θα κρύβετε θερμό ενδιαφέρον. Ευαισθησία και συμπαράσταση θα δείξετε στο ταίρι σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να εξωτερικεύσετε ψυχικά σας θέματα, το ταίρι σας θα σας κατανοήσει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θετική θα είναι η σκέψη σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας προς τους τρίτους θα είναι ελκυστική, θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Στον αισθηματικό σας τομέα, για όσους από εσάς είστε σε σχέση με το ταίρι σας θα υπάρξει ηρεμία και επικοινωνιακή ισορροπία, εσείς οι δεσμευμένοι θα επικεντρωθείτε στην φροντίδα της οικογενείας σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα δημιουργήσει μπέρδεμα στην καρδιά σας, θα έχετε την τάση να θέλετε να εναντιωθείτε, θα αμφισβητήσετε και θα θέσετε ερωτήματα. Κυκλοθυμικές θα είναι οι αντιδράσεις σας, το ταίρι σας θα αδυνατεί να σας κατανοήσει. Εσείς οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να εντυπωσιαστείτε από το παρουσιαστικό και τα λόγια ενός γοητευτικού προσώπου, θα εισβάλει στη σκέψη σας, θα σας συνεπάρει ο ενθουσιασμός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα εστιάσετε στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων, η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, θα δείξετε κατανόηση. Στις επαγγελματικές σας υποθέσεις δεν θα θελήσετε να ρισκάρετε, τώρα θα προτιμήσετε την πεπατημένη οδό, οι πράξεις σας και οι επιλογές σας δεν θα είναι ριψοκίνδυνες. Στον αισθηματικό σας τομέα, εσείς οι τσακωμένοι θα τα βρείτε με το ταίρι σας, υποχωρητική θα είναι η διάθεση σας. Κάποιοι από εσάς δεν αποκλείεται να έχετε συνάντηση με μια παλιά σας αγάπη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοίξετε την καρδιά σας, να μιλήσετε απελευθερωμένα, ευχάριστα συμβάντα θα προκύψουν με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για εσάς τους χωρισμένους, μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δρόμο επανασύνδεσης, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις τότε σας συμβουλεύω να περάσετε σε άμεσες πράξεις. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία κινηθείτε και προσεγγίστε αυθόρμητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σας δίνω τη συμβουλή να φρενάρετε για λίγο τα επαγγελματικά σας βήματα, δε θα υπάρξει άμεση επιτυχία στις διαπραγματεύσεις σας, αποφύγετε συμφωνίες, συμβόλαια, και τελεσίδικες συζητήσεις. Στα αισθηματικά σας θα έχετε την ανάγκη να περάσετε με το ταίρι σας σε ειλικρινείς διαλόγους, ωστόσο αν επιθυμείτε οριστικό ξεκαθάρισμα καλό θα είναι να μην βγάλετε ανυπόμονη στάση. Μια κουβέντα θα ανοίξετε με ένα καινούργιο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ηρεμεί ο συναισθηματικός σας κόσμος, με χαλαρότητα και συγκαταβατική διάθεση θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις μέσα στη σχέση σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε ανάγκη για ελευθερία, οι προσεγγίσεις σας θα είναι θερμές και κάπως ανέμελες, επιθυμία σας θα είναι να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας. Για κάποιους από εσάς απρόοπτη συνάντηση με πρώην ταίρι θα πάρει διαστάσεις που θα είναι στο χέρι σας να οδηγήσουν σε επανασύνδεση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα θα εμφανιστούν μικρό εμπόδια που θα ανατρέψουν ή θα καθυστερήσουν για λίγο τα σχέδια σας, ίσως να χρειαστεί να ακυρώσετε κάτι που έχετε κανονίσει, ωστόσο σας συμβουλεύω να μην απογοητευτείτε. Έρχεται θετική αλλαγή, ένα συμβάν θα καταφέρει να σας αναζωογονήσει, διαφοροποιούνται τα αρνητικά δεδομένα. Στα αισθηματικά σας, μια απρογραμμάτιστη συνάντηση θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές, δεν αποκλείεται να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα έχετε την επιθυμία να κινηθείτε και να μιλήσετε ελεύθερα, να διατηρήσετε την ανεξαρτησία σας. Εσείς που νιώθετε καταπιεσμένοι, καλό θα είναι να αποφύγετε την πεισματική και αντιδραστική στάση. Σήμερα θα πάρετε αποφάσεις που θα αιφνιδιάσουν το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, προσοχή στις επιπολαιότητες και στις υπερβολές. Η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε και να κινηθείτε λογικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ανανεωμένος και δημιουργικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, με αισιοδοξία θα αποδεχτείτε τη νέα επαγγελματική πρόταση που θα προκύψει. Η σημερινή μέρα θα έχει εποικοδομητικές επαγγελματικές συζητήσεις, καινούργια ανοίγματα θα δώσουν ώθηση στην καριέρα σας. Οι πρωτοποριακές σας ιδέες θα βρουν την απήχηση που αναμένετε, θα σας δοθεί άνοιγμα να περάσετε σε ουσιαστική δράση. Κρατήστε θετική στάση στις εξελίξεις που έρχονται, με το ταίρι σας θα ανταλλάξετε σοβαρές υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας, από τη μια θα αναζητήσετε πάθος και ένταση, από την άλλη θα εγκλωβιστείτε σε αναστολές. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε προσωπικό πλαίσιο. Θετική κατάληξη θα έχει η συνάντηση που θα έχετε με πρώην ταίρι σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ίσως να έχετε την τάση να θέλετε να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα σας παροτρύνω να ακούσετε την συμβουλή που θα σας δώσει πολύ κοντινό σας πρόσωπο, θα αποδειχτεί πολύτιμη και θα δώσει λύση σε έναν συναισθηματικό κόμπο, που εσείς οι ίδιοι δημιουργείτε στον εαυτό σας. Για όσους από εσάς είστε σε σχέση, μια αποκαλυπτική συζήτηση με το αγαπημένο σας ταίρι θα βάλει τα πράγματα σε τάξη, τερματίζουν οι αυταπάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις. Σήμερα οι συναντήσεις σας θα είναι ευχάριστες, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, καταλαγιάζει ο θυμός, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να μιλήσει ή να συναντηθεί μαζί σας. Θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς που είστε χωρίς σχέση εκδηλωθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε δεσμό.