Με μεγάλη επιτυχία η συμμετοχή της OLYMPIA ELECTRONICS A.E. στη Διεθνή Έκθεση  PROJECT QATAR

437

Η 18η  Διεθνής Έκθεση PROJECT  QATAR  είναι η κορυφαία επιχειρηματική έκθεση του Κατάρ που ειδικεύεται στις κατασκευές και σε όλους τους σχετικούς κλάδους. Αποτελεί σημείο συνάντησης των μεγαλύτερων εταιρειών από τους κλάδους των κατασκευών και της τεχνολογίας διεθνώς. Η  PROJECT QATAR  πραγματοποιήθηκε από τις 6 έως τις 9 Ιουνίου 2022 στο Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο της Ντόχα (DECC), έναν υπερσύγχρονο χώρο που βρίσκεται στην καρδιά της  πρωτεύουσας  του Κατάρ.

Η OLYMPIA ELECTRONICS A.E., η μεγαλύτερη κατασκευαστική  ελληνική εταιρεία ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας παρουσίασε στο Stand: F28/Hall 1 την πλήρη γκάμα των διεθνώς αναγνωρισμένων προϊόντων της, που μπορούν να προμηθεύσουν τα μεγάλα έργα στη ταχύτερα αναπτυσσόμενη κατασκευαστική αγορά της περιοχής του Κόλπου. Tην εταιρεία εκπροσώπησαν ο Διευθυντής Εξαγωγών, κ. Παντελής Αντάρ και ο κ. Assistant Export Manager – κ. Νικόλαος Αντάρ – Μαυρίδης. Το καινοτόμο περίπτερο της OLΥMPIA ELECTRONICS A.E. επισκέφθηκαν ηλεκτρολόγοι, εγκαταστάτες, μηχανικοί και αρχιτέκτονες από χώρες των ΗΑΕ, του Κόλπου, της Μέσης Ανατολής, Μεσογείου, Ευρώπης, Αφρικής, Ασίας και ΗΠΑ, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τα νέα καινοτόμα προϊόντα της και τις νέες προιοντικές λύσεις της εταιρείας για τον κλάδο των ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας. Η συμμετοχή στην έκθεση PROJECT QAΤΑR αποτελεί πρόκληση για τους εκθέτες και τους επισκέπτες, αφού υπόσχεται γρήγορη διείσδυση στην προσοδοφόρα κατασκευαστική αγορά  της χώρας και ευκαιρίες δημιουργίας νέων επιχειρηματικών συνεργειών με εταιρείες όλων των μεγεθών.

H OLYMPIA ELECTRONICS A.E. συνεχίζει επιτυχώς τη στρατηγική εξωστρέφειας με την παρουσία της σε όλες τις Διεθνείς Εκθέσεις του κλάδου της. Έχει πλέον εδραιωθεί η αντίληψη  στην εταιρεία  ότι οι εξαγωγές,  πρέπει να καλύπτουν το μεγαλύτερο μέρος της παραγωγής της, ώστε να της εξασφαλίζουν μακροχρόνια ανάπτυξη. Η καινοτομία, το στοχευμένο marketing και η ποιοτική διαφοροποίηση είναι οι λύσεις για  να καταξιώσουν τα ελληνικά προϊόντα στις διεθνείς αγορές και να βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να απεμπλακούν από τις διακυμάνσεις της εγχώριας ζήτησης.