Γκύζη: Συνελήφθη ο σύζυγος της 62χρονης που βρέθηκε νεκρή

295

Συνελήφθη από τις αρχές ο σύζυγος της 62χρονης γυναίκας η οποία βρέθηκε χθες Σάββατο νεκρή στο διαμέρισμά τους στην περιοχή του Γκύζη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι εξαφανίστηκε λίγο πριν φτάσουν οι Αρχές στο σπίτι, επειδή δεν είχε νόμιμα χαρτιά για τη διαμονή του στη χώρα.

Παράλληλα οι αρχές αναμένουν το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης σχετικά με τα αίτια του θανάτου της 62χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι η 62χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι του Σαββάτου στην περιοχή του Γκύζη, όταν ο σύζυγός της ειδοποίησε το ΕΚΑΒ αφού η γυναίκα δεν έδινε σημάδια ζωής. Μόλις έφθασαν εκεί οι πρώτοι τραυματιοφορείς, τους υπέδειξε το σημείο μέσα στην κρεβατοκάμαρα που η γυναίκα ήταν νεκρή. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή γιατί όπως εξήγησε στους τραυματιοφορείς δεν είχε χαρτιά και φοβόταν τη σύλληψη.

Το ζευγάρι ζούσε σε ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι χωρίς ρεύμα και φαγητό τους έδιναν οι γείτονες.

Οι τραυματιοφορείς δεν παρέλαβαν τη νεκρή γυναίκα και ειδοποίησαν αμέσως την αστυνομία, που διαπίστωσε ότι η 62χρονη έφερε μικρούς μώλωπες στο σώμα της.

Προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να απαντήσει στο ερώτημα εάν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή για θάνατο από παθολογικά αίτια, μέχρι να δοθούν τα επίσημα αποτελέσματα από τον ιατροδικαστή.