Μπάμπης Αναγνωστόπουλος : υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον μου

256

Τον ισχυρισμό ότι υπάρχει συμβόλαιο θανάτου εναντίον του διατύπωσε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία της Κάρολαϊν στα Γλυκά Νερά στο αίτημα που έχει υποβάλλει ζητώντας να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού.

Σημειώνεται πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος που καταδικάστηκε για τη δολοφονία στα Γλυκά Νερά έχει μεταφερθεί ήδη στις φυλακές Μαλανδρίνου, ωστόσο θέλει να επιστρέψει πίσω στον Κορυδαλλό καθώς όπως ισχυρίζεται κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητά του.

Σύμφωνα με το STAR o ίδιος αναφέρει στο αίτημά του: «Στις 19/01/2022 οι κρατούμενοι στη ΣΤ΄Πτέρυγα Κορυδαλλού ΣΜ και ΚΠ μου εμπιστεύθηκαν ότι Φ.Ε , επίσης κρατούμενος της ΣΤ΄Πτέρυγας, τους είπε ότι του πρότειναν άτομα ώστε να με σκοτώσει, δίνοντας του τεράστιο χρηματικό ποσό. Από το ανωτέρω προκύπτει ότι υπάρχει “συμβόλαιο θανάτου” εις βάρος μου».

Σύμφωνα με το αίτημα που κατέθεσε, θέλει να επιστρέψει στις φυλακές Κορυδαλλού γιατί συντρέχουν λόγοι ασφαλείας αλλά και γιατί θέλει να είναι κοντά στους γονείς του που μένουν στην Αγία Παρασκευή.