Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (11/06)

276

Σήμερα η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Ουρανό στο ζώδιο του Ταύρου.

Αφροδίτη και Ουρανός κρατιούνται χέρι-χέρι σήμερα και συνάντησή τους φέρνει εκπλήξεις και ανατροπές, ιδιαίτερα σε θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μία συνάντηση-έκπληξη με ένα πρόσωπο μπορεί να δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο, όπως επίσης είναι εξίσου πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους νέα δεδομένα σε μία προσωπική σου υπόθεση. Οι εκπλήξεις μπορεί να συνεχιστούν και στον οικονομικό τομέα, είτε με έκτακτα έσοδα είτε με έκτακτα έξοδα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μπορείτε να κάνετε ευχάριστες, κοινωνικές γνωριμίες που θα σας φανούν χρήσιμες στο άμεσο και το βραχυπρόθεσμο μέλλον σήμερα φίλοι Κριοί, να συγκεντρώσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στην οργάνωση και τον προγραμματισμό ενός υπέροχου, ρομαντικού ταξιδιού με το ταίρι σας και τους αγαπημένους σας φίλους, να απομονώσετε τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που δέχεστε, ακουμπώντας τις ελπίδες σας σε μια θερμή συζήτηση με τον δεσμό σας, να αποζητήσετε αρμονικές, δοτικές στιγμές στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα ενισχύσει την οξυδέρκεια και την ωριμότητα σας, τώρα τα παλιά λάθη θα σας εξοπλίσουν με σοφία και σωστή κρίση. Εσείς οι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, θα προσεγγίσετε με τρόπο ευγενικό, διακριτικό, ταυτοχρόνως και ουσιαστικό. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που απ’ καιρό ενδιαφέρετε γι’ εσάς θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να του δείξετε τι ακριβώς νιώθετε. Σας δίνω τη συμβουλή να φανερώσετε τα αισθήματα σας, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερού δεσμού.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας αγαπητοί Ταύροι είναι πολύ πιθανό να χτυπήσει κόκκινο το θερμόμετρο του εκνευρισμού σας, να ζητάτε περισσότερα από εκείνα που μπορούν να σας προσφέρουν οι δικοί σας άνθρωποι και το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, να μπείτε στα αμφίρροπα μονοπάτια της ζήλειας και της ίντριγκας. Μην συμπεριφέρεστε με πείσμα και εγωισμό, μην επιτρέπετε στις κακίες και τα περίεργα σχόλια να βλάπτουν επικίνδυνα την δεμένη σας σχέση με το άλλο σας μισό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ήρεμα και ευχάριστα γεγονότα θα σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια, οι συζητήσεις σας θα κλείσουν θέματα που σας δημιουργούσαν διχασμούς και εντάσεις. Ένα δύσκολο συναισθηματικό σας ζήτημα περνά σε φάση τακτοποίησης, η λύση που θα προκύψει θα είναι δεσμευτική. Τερματίζει θέμα σχετικά με μια παρεξήγηση ή χωρισμό, η εμφάνιση ενός προσώπου από τα παλιά θα σας ανοίξει δίοδο επανασύνδεσης. Σήμερα θα καταφέρετε να δημιουργήσετε βάσεις για σταθερή σχέση.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Εκκρεμότητες και προβλήματα με την δουλειά σας αναζητούν λύσεις στο μυαλό και στην σκέψη σας ακόμα και σήμερα φίλοι Δίδυμοι, για αυτό εντείνετε τις προσπάθειες σας να ξεφύγετε από την πίεση και τις ευθύνες με μια υπέροχη διαδρομή με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο, ξεχάστε τα σκαμπανεβάσματα της διάθεσής σας αποφύγετε επιτηδευμένα να έρθετε σε σύγκρουση με τον δεσμό σας, γιατί μία ρήξη με τις όχι και τόσο ευχάριστες πλανητικές όψεις, σημαίνει διάσπαση σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οξυδέρκεια θα σας διακρίνει, τώρα θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη στοχεύοντας σε  τακτοποιήσεις άμεσες ή έμμεσες. Απρόοπτα γεγονότα και τυχαίες συναντήσεις θα αλλάξουν τον τρόπο σκέψης σας, ίσως να περάσετε σε ειλικρινείς εξομολογήσεις. Σήμερα πίσω από μια φιλική ή τυπική συνάντηση θα κρύβεται συναισθηματικό ξάφνιασμα, κάτι πολύ ευχάριστο θα προκύψει. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, φανείτε αυθόρμητοι και δε θα χάσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Θα είναι άκρως ευεργετικό για το άμεσο μέλλον αν επουλώσετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι οποιαδήποτε εκκρεμότητα υπάρχει με τα προσφιλή σας άτομα και τους φίλους σας και να φέρετε εις πέρας τις ήδη προγραμματισμένες επιδιώξεις σας, παρά να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα που ίσως δεν διαρκέσει πολύ. Ξεκαθαρίσετε τα συναισθηματικά σας θέλω και τις ανάγκες του άλλου σας μισού, βάλτε γερές και ατσάλινες βάσεις στον δεσμό σας, δραστηριοποιώντας το πληθωρικό σας ταμπεραμέντο και την έντονη γοητεία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα εμφανιστείτε διορατικοί και πνευματώδεις, τώρα θα βγει στην επιφάνεια το δυνατό σας ένστικτο. Θα βρείτε τρόπο να οριοθετήσετε τα ψυχολογικά σας σκαμπανεβάσματα, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να δώσετε εξήγηση και λύση σε κάποιες μπερδεμένες καταστάσεις που αποτελούν αιτία στασιμότητας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, συνάντηση αισθηματικού ενδιαφέροντος θα δώσει τόνο αισιοδοξίας στην καρδιά σας, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να ξεκινήσετε νέα σχέση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προβάλετε τις ικανότητες και τα ταλέντα σας στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή φίλοι Λέοντες, η σημερινή μέρα σας προκαλεί να εκμεταλλευτείτε την λάμψη και την ζωντάνια που εκπέμπετε στο αντίθετο φύλο, για να γοητέψετε μια νέα γνωριμία που ίσως είναι η ιδανική σχέση για τους αδέσμευτους, ενώ οι ζευγαρωμένοι μην ανησυχείτε αν υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις στα σχέδια που κάνετε με το ταίρι σας σήμερα, εξωτερικέψτε τα θέλω της καρδιάς σας με γλυκύτητα και τρυφερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σήμερα θα έχετε με το ταίρι σας εποικοδομητικές συζητήσεις και άμεσα αποτελέσματα. Στους χωρισμένους θα δοθεί άνοιγμα επανασύνδεσης, συγκαταβατική θα είναι η στάση σας, θα επιδιώξετε οριστικό ξεκαθάρισμα. Εσείς οι απογοητευμένοι θα καταφέρετε να βρείτε τον τρόπο να απεγκλωβιστείτε από εσωτερικές φοβίες ή υποσυνείδητες εμμονές. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, διατηρήστε την αισιοδοξία σας, έρχονται συμβάντα που θα σας δώσουν την ευκαιρία να ανανεωθείτε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Εκμεταλλευτείτε κάποιες, σημαντικές θετικές προτάσεις που θα δεχτείτε σήμερα από αγαπημένους και έμπιστους φίλους ή από πρόσωπα της οικογένειας που επιδιώκουν το καλό σας αγαπητοί Παρθένοι, κινηθείτε σε γρήγορους ρυθμούς για να ικανοποιήσετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες και τις ερωτικές σας επιθυμίες με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Διώξτε την ένταση και τα νεύρα από την σχέση σας, αποκτήστε καλοπροαίρετη και συμβιβαστική διάθεση για το άλλο σας μισό, μοιράστε ένα ζεστό, πλατύ χαμόγελο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, με ώριμο και οριστικό τρόπο θα κλείσετε ανοιχτές συναισθηματικές εκκρεμότητες, θα είστε σε θέση να σκεφτείτε υπεύθυνα και έξυπνα, σημασία για εσάς θα έχει η μελλοντική εξέλιξη. Ό,τι δεν καταφέρατε να εκπληρώσετε στο παρελθόν ,τώρα θα καταφέρετε να το διεκπεραιώσετε άμεσα και αποφασιστικά. Σήμερα ουσιαστικές και δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας, σε ραντεβού θα βρεθείτε με πρόσωπο που έχετε καιρό στην καρδιά σας. Κινηθείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση, ανοίγεται προοπτική σταθερού δεσμού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας δεν αποκλείεται φίλοι Ζυγοί να προκαλέσει στην προσωπική και συναισθηματική σας καθημερινότητα κάποιες εντάσεις ή συγκρούσεις με τα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, να ταρακουνήσει λίγο τις βάσεις του δεσμού σας αν δεν δείξετε διπλωματία στην επικοινωνία σας με τους άλλους, αν δεν αψηφήσετε τυχόν παρατηρήσεις και παράπονα από το ταίρι σας, αν δεν υπακούσετε στο ένστικτο και την διαίσθησή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη, αυτοσυγκράτηση και ορθή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Ισορροπία θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, ευρηματικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Σε προσωπική συνάντηση θα λιώσει ο πάγος που δημιουργήθηκε από παρεξηγήσεις, θα τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας. Σήμερα θα αναζητήσετε σταθερές και δημιουργικές επαφές, εσείς που είστε σε δεσμό δεν αποκλείεται να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ικανοποίηση και δικαίωση μπορεί να πάρετε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί από κάποιες ευχάριστες ειδήσεις που φτάνουν στα αυτιά σας για τις ακούραστες προσπάθειες που δείχνετε σε όλα τα επίπεδα της καθημερινότητας, για αυτό απολαύστε οι αδέσμευτοι μια νεοεμφανιζόμενη γνωριμία, δείξτε την τρυφερή σας διάθεση σε ένα καινούριο φλερτ, ενώ οι ζευγαρωμένοι εκμεταλλευτείτε τις ζεστές και αφοσιωμένες στιγμές με το ταίρι σας, για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε ακόμα και τα πιο απατηλά σας όνειρα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ένα ψυχολογικό βάρος φεύγει από πάνω σας, κλείνουν συναισθηματικές πληγές. Η σχέση σας μπαίνει σε περίοδο ισορροπίας, ελευθερώνεστε από άγχος και ανασφάλειες. Προτάσεις για συναντήσεις θα ανεβάσουν την ψυχολογική σας διάθεση, για τους μοναχικούς θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας και ενδιαφέρουσας γνωριμίας. Ισορροπημένα λόγια θα υπάρξουν στους διάλογους σας, θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε και να τακτοποιήσετε ζητήματα τερματίζοντας παρεξηγήσεις και αδιέξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Καρποφόρες και ευχάριστες επαφές και γνωριμίες σας επιφυλάσσει φίλοι Τοξότες η σημερινή μέρα, που είναι πολύ πιθανό να σημαίνουν δικαίωση και καταξίωση για τα μελλοντικά σας σχέδια, σοβαρές και σημαντικές είναι οι εξελίξεις στην ερωτική σας ζωή και προμηνύουν ευτυχισμένες στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Η πληθωρική διάθεση των αδέσμευτων, οδηγεί σε φιλικές παρέες και χαρούμενες συγκεντρώσεις για να γνωρίσετε έναν καινούριο, αισθησιακό πειρασμό, ένα υπέροχο, νεογέννητο ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας διακρίνει, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για ασφάλεια και αγάπη. Η διαλλακτικότητα σας θα σας βοηθήσει να λύσετε παλιές παρεξηγήσεις, θα βάλετε σε τάξη τα αισθήματα, θα ξαναζεσταθούν οι επαφές σας με πρώην συντροφικό σας ταίρι. Ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, σήμερα ενδέχεται να σας προσεγγίσει πρόσωπο που θα έχει σοβαρή και ειλικρινή στάση απέναντι σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεν υπάρχουν ούτε ντροπές, ούτε εσωτερικές ανασφάλειες αγαπητοί Αιγόκεροι για να προβάλετε σήμερα τις ηγετικές σας ικανότητες, για να κατακτήσετε τους προσωπικούς και συναισθηματικούς σας στόχους. Η τύχη είναι με το μέρος σας, οι ερωτικές σας επιθυμίες στέφονται με απόλυτη επιτυχία, ο δεσμός σας ακολουθεί τα βήματα της στοργής, της φροντίδας και της τρυφερότητας, μια ρομαντική φυγή για δύο ίσως είναι η λύση για να ξεφύγετε από τα προβλήματα και τις δυσκολίες της καθημερινότητας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα καταφέρετε να επιτύχετε ισορροπία και σταθερότητα, κλείνετε αρνητικές εκκρεμότητες. Στη σχέση σας θα σημειωθούν βελτιώσεις, ο τρόπος χειρισμού σας θα φέρει ηρεμία και τάξη, δεν θα είστε αρνητικοί σε ενδεχόμενα δεσμευτικών αποφάσεων. Σε ραντεβού θα προκύψουν έντονα αισθήματα κατόπιν αποκαλυπτικής συζήτησης που θα σας βοηθήσει να μάθετε τι νιώθει για εσάς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Απρόοπτη συνάντηση θα σας δημιουργήσει ενδεχόμενο επανασύνδεσης με πρώην ταίρι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Χαλιναγωγείστε σήμερα την ανυπομονησία σας φίλοι Υδροχόοι, για να μην υπάρξουν προβλήματα και μπερδέματα με τους οικείους σας, ασχοληθείτε με τα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα καθώς και με τον ερωτικό σας σύντροφο, επενδύοντας περισσότερο στον συναισθηματισμό και λιγότερο στην λογική σας. Απομακρυνθείτε οι αδέσμευτοι από τις περίπλοκες καταστάσεις μιας νέας γνωριμίας, δείξτε οι ζευγαρωμένοι την υπευθυνότητα που χρειάζεται για να απολαύστε μοναδικές στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη και ώριμη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα περάσετε σε αποκαλύψεις και εξηγήσεις αναζητώντας δημιουργικά αποτελέσματα. Δυναμική θα εμφανιστεί η καρδιά σας, θα τα καταφέρετε μια χαρά, περάστε σε προσεγγίσεις και εξομολογήσεις θα βρείτε προσδοκώμενη ανταπόκριση. Εσείς που είστε προσκολλημένοι στο πρώην ταίρι σας, κάντε το βήμα να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα αισθήματα σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε την επανένωση που επιθυμείτε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Το περιπετειώδες πνεύμα σας δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σήμερα αγαπητοί Ιχθύες σε περίεργες καταστάσεις και παρεξηγήσεις με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά ή με έναν αγαπημένο φίλο, για αυτό το λόγο δείξτε όσο περισσότερη αυτοσυγκέντρωση και αυτοπεποίθηση διαθέτετε, για να μην δημιουργηθούν εκρήξεις και συγκρούσεις στον δεσμό σας. Προετοιμαστείτε οι αδέσμευτοι, για ένα νεογέννητο φλερτ που επηρεάζει την ψυχή σας, δίνοντας αέρα ζωντάνιας και κεφιού στην ερωτική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας δώσει τη δυνατότητα να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές σκέψεις, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε και τη θετική πλευρά των καταστάσεων. Θα προτιμήσετε ηρεμία στις επαφές σας, θα βρείτε το σωστό τρόπο επικοινωνίας καταφέρνοντας  να οδηγήσετε στα νερά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Απελευθερώνεστε από άγχος και ανασφάλειες γεγονός που θα ισορροπήσει τη ψυχική σας διάθεση, εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε άμεσο άνοιγμα επανασύνδεσης.