Τραγωδία στο Λουτράκι: Πέθανε 5χρονη

317

Μια ανείπωτη τραγωδία σημειώθηκε στο Λουτράκι, με ένα κοριτσάκι πέντε ετών –που έπασχε από υποκείμενα νοσήματα- να πεθαίνει λίγη ώρα μετά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο Κορίνθου.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα loutraki365.gr, γύρω στις 23:00 το βράδυ της Παρασκευής το Κέντρο Υγείας Λουτρακίου δέχτηκε κλήση από τους γονείς του παιδιού για επείγον περιστατικό.

Το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι μόλις πέντε λεπτά αργότερα και οι διασώστες έκαναν αγώνα για να μεταφέρουν το κοριτσάκι ταχύτατα στο κέντρο υγείας.

Ο γιατρός του Κέντρου Υγείας αντελήφθη άμεσα πως η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν ιδιαίτερα σοβαρή και έδωσε εντολή να μεταφερθεί εσπευσμένα στο Nοσοκομείο Κορίνθου.

Μάλιστα, συνόδευσε ο ίδιος το παιδί και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού έκανε υπεράνθρωπες προσπάθειες να σώσει την 5χρονη.

Το 5χρονο κοριτσάκι, έφτασε στο Κέντρο Υγείας με πολύ χαμηλό οξυγόνο (73%), ενώ έβγαζε αφρούς από το στόμα και δυσκολευόταν να αναπνεύσει.

Δέκα λεπτά αργότερα, το παιδί έφτασε στο Νοσοκομείο μαζί με τον εφημερεύοντα γιατρό του Κέντρου Υγείας και ο κορεσμός του οξυγόνου του στο αίμα, ήταν 93%.

Όμως, η κατάσταση της υγείας του, παρέμενε ιδιαίτερα κρίσιμη, κυρίως λόγω των πολλών υποκείμενων νοσημάτων που είχε.

Οι γιατροί του Νοσοκομείου Κορίνθου, επί μία ολόκληρη ώρα προσπαθούσαν να κρατήσουν το παιδί στη ζωή, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφεραν.

Αναμένονται τα αποτελέσματα της νεκροψίας – νεκροτομής προκειμένου να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου της 5χρονης.