Καλλιθέα: Μυστήριο με άνδρα που βρέθηκε μαχαιρωμένος – Εξετάζεται η σύντροφός του

296

Στο νοσοκομείο Λαϊκό διακομίστηκε ένας άνδρας περίπου 60 ετών ο οποίος εντοπίστηκε τραυματισμένος μέσα στο διαμέρισμα της συντρόφου του στην Καλλιθέα, στην οδό Σωκράτους.  Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει δεχθεί μαχαιριές στην κοιλιακή χώρα.

Οι αρχές ενημερώθηκαν στις 6 το πρωί μετά από κλήση στο ΕΚΑΒ, που έσπευσε στο σημείο. Την προανάκριση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών.

Η σύντροφός του, που ανακρίνεται από την ΕΛ.ΑΣ. υποστηρίζει ότι ο άνδρας μπήκε αιμόφυρτος μέσα στο σπίτι της, ωστόσο υπάρχει ένα “κενό” στα όσα ισχυρίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν έχουν βρεθεί κηλίδες αίματος πουθενά, εκτός από το εσωτερικό του διαμερίσματός της. Δηλαδή, παρότι, όπως έχει πει στους αστυνομικούς, ο άνδρας έφτασε τραυματισμένος στο σπίτι, δεν έχει εντοπιστεί αίμα ούτε έξω από το διαμέρισμα, ούτε στην είσοδο της πολυκατοικίας ή στον δρόμο.

Η ίδια πάντως δεν έχει ομολογήσει, ενώ οι Αρχές αναζητούν το μαχαίρι το οποίο χρησιμοποιήθηκε για τον τραυματισμό του άνδρα.  Ακόμη ένα στοιχείο που λαμβάνεται υπόψη από τους αστυνομικούς είναι το γεγονός ότι η γυναίκα στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί για απόπειρα δολοφονία του πρώην συζύγου της.

Σε κάθε περίπτωση, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. είναι αισιόδοξοι για τη διαλεύκανση της υπόθεσης και θεωρούν ότι είναι πολύ κοντά στη σύλληψη του δράστη ή της δράστιδος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα αλκοολισμού, ενώ γείτονες κάνουν λόγο για συχνούς καβγάδες και περιστατικά ξυλοδαρμού.

Ο 60χρονος νοσηλεύεται διασωληνωμένος και άρα δεν μπορεί να δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς προκειμένου να αποκαλύψει τι συνέβη μέσα στο διαμέρισμα της οδού Σωκράτους.