Justin Bieber: Αποκάλυψε ότι προσβλήθηκε από σπάνιο σύνδρομο και ακυρώνει τις συναυλίες του – Το σπαρακτικό βίντεο

Ο Justin Bieber έσπειρε την ανησυχία στους fans του

377

Φρενίτιδα προκάλεσε το νέο βίντεο που ανάρτησε την Παρασκευή ο Justin Bieber στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram με το οποίο ο ποπ τραγουδιστής αποκάλυψε ότι διαγνώστηκε με το σύνδρομο Ramsay Hunt, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα μερική παράλυση μυών προσώπου.

Μετά την αναβολή τριών συναυλιών στην Justice World Tour του νωρίτερα αυτή την εβδομάδα λόγω του επίμονου προβλήματος υγείας του, ο Justin μίλησε για τη διάγνωσή του σε ένα βίντεο στο Instagram, αποκαλύπτοντας τις σωματικές επιπτώσεις της νευρολογικής διαταραχής.

Γεια σε όλους. Justin εδώ. Ήθελα να σας ενημερώσω για το τι συμβαίνει“, είπε ο γνωστός τραγουδιστής. “Όπως πιθανότατα μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό μου, έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και προκαλείται από τον ιό που επιτίθεται σε νεύρο του αυτιού μου και στα νεύρα του προσώπου μου και έχει προκαλέσει παράλυση στο πρόσωπό μου”.

Στη συνέχεια εξήγησε ότι δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει το ένα του μάτι, να κουνήσει το ρουθούνι του ή να χαμογελάσει από τη μία πλευρά του προσώπου του, προσθέτοντας ότι γίνεται σταδιακά πιο δύσκολη ακόμα και η διαδικασία του φαγητού. Επιπλέον, ο Bieber ζήτησε από τους 240 εκατομμύρια οπαδούς του στο Instagram να τον μνημονεύσουν στις προσευχές τους.

Αυτό είναι πολύ σοβαρό όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς, το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να ρίξω τους ρυθμούς μου, και ελπίζω να καταλάβετε ότι θα χρησιμοποιήσω αυτόν τον χρόνο για να ξεκουραστώ και να επιστρέψω στο 100 τοις εκατό για να μπορώ να κάνω αυτό για το οποίο γεννήθηκα”, πρόσθεσε ο Bieber.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Justin Bieber (@justinbieber)