Συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας με το Σύλλογο Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας

304

Την Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2022, η Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας, κα Σοφία Μαυρίδου, υποδέχτηκε στο γραφείο της, τον Πρόεδρο του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων Ν. Πιερίας, κο Κωνσταντίνο Παπαδόπουλο, την Αντιπρόεδρο, κα Ουρανία Παπακωνσταντίνου, τη γραμματέα, κα Ευαγγελία Σαλτσίδου και την ταμία, κα Αφροδίτη Δρούγκα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν ζητήματα που αφορούν σε προβλήματα και αιτήματα του Συλλόγου Δικαστικών Υπαλλήλων της Πιερίας, ενώ η Αντιπεριφερειάρχης ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους σχετικά με τις ενέργειες που έχουν γίνει από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας, όσον αφορά στην κάλυψη αναγκών του Δικαστικού Μεγάρου Κατερίνης που άπτονται των αρμοδιοτήτων της Π.Ε. Πιερίας κι έχουν ήδη δρομολογηθεί.

Η κα Μαυρίδου, διαβεβαίωσε το σύλλογο, πως η Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας στηρίζει το αξιέπαινο έργο των δικαστικών μας υπαλλήλων και πως θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθειά τους που αποσκοπεί στην εύρυθμη και απρόσκοπτη λειτουργία του Δικαστικού Μεγάρου και στη διευκόλυνση κι ενίσχυση του έργου τους, πάντα με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των συμπολιτών μας.