Ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης για τον Πιερικό

350

«Να εφαρμόσουν άμεσα και χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή τις επιταγές του νόμου», ζητά το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης από τις ποδοσφαιρικές αρχές, δηλώνοντας την πλήρη συμπαράστασή του στον δικαστικό αγώνα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ, για παραμονή στην κατηγορία.

Κατά τη σχετική εισήγηση προς το Δημοτικό Συμβούλιο Κατερίνης, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Κατερίνης, Κώστας Λιακόπουλος, τόνισε ότι ο Πιερικός αποδεδειγμένα μέχρι σήμερα τήρησε και τηρεί κατά γράμμα τις επιταγές του νόμου, το ίδιο δε ζητά για λόγους ισοπολιτείας και από τους άλλους ανταγωνιστές του. Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Κατερίνης επιμένει στην εφαρμογή του νόμου και την επιβολή της προβλεπόμενης ποινής στον Απόλλωνα Πόντου, σύμφωνα με το πόρισμα της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

ΤΟ ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Κατερίνης ρητά, κατηγορηματικά και δημόσια ζητά από τις υπερκείμενες ποδοσφαιρικές Αρχές να εφαρμόσουν άμεσα και χωρίς περαιτέρω χρονοτριβή τις επιταγές του Νόμου όπως ο νομοθέτης θέλησε και διατύπωσε στον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου και στον Αθλητικό Νόμο, και όπως η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ήδη διέγνωσε στο πόρισμα της, στο οποίο η παράβαση του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΟΝΤΟΥ χαρακτηρίζεται βαριά και εκ δόλου τελεσθείσα.

Η απόφαση αυτή πήρε αριθμό 128/2022.