Πλατινένιο Ιωβηλαίο: Η εντυπωσιακή συναυλία προς τιμήν της βασίλισσας Ελισάβετ (φωτο + videos)

460

Άκρως εντυπωσιακή ήταν η συναυλία «Platinum Party» που διοργάνωσε το BBC έξω από τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ στο πλαίσιο των εορτασμών της Βρετανίας για το Πλατινένιο Ιωβηλαίο της βασίλισσας Ελισάβετ με «παρέλαση» αστέρων.

Η ίδια η βασίλισσα Ελισάβετ δεν παρευρέθηκε στη συναυλία που έγινε προς τιμήν της, ωστόσο έδωσε το έναυσμα για την έναρξή της, πίνοντας τσάι με τον αρκούδο Paddington και δίνοντας τον ρυθμό για το «We Will Rock You» των Queen, μαζί με τον Adam Lambert, σε ένα απολαυστικό βίντεο.

Η συναυλία ξεκίνησε με την εμφάνιση του θρυλικού συγκροτήματος και τον καταξιωμένο καλλιτέχνη, Adam Lambert, να τραγουδάει την πασίγνωστη επιτυχία, σε μια εμφάνιση που πολλοί είπαν ότι θα «έκανε περήφανο τον Freddie Mercury».

Στη σκηνή εμφανίστηκαν, επίσης, οι Elton John, Rod Stewart, Diana Ross και πολλοί άλλοι αστέρες της μουσικής, που τίμησαν τα 70 χρόνια της βασίλισσας Ελισάβετ στον θρόνο της Βρετανίας.

Το εντυπωσιακό σόου με drones αλλά και η συγκινητική ομιλία του πρίγκιπα Καρόλου, μεταξύ άλλων, ήταν τα «συστατικά» μιας άκρως γιορτινής βραδιάς που έκλεισε την 3η ημέρα εορτασμών του Πλατινένιου Ιωβηλαίου.

Δείτε φωτογραφίες από τη συναυλία:

Ο Brian May των Queen

Ο Brian May και ο Adam Lambert

Ο Rod Stewart

Οι επίσημοι καλεσμένοι της συναυλίας – Η βασιλική οικογένεια και ο Μπόρις Τζόνσον με τη σύζυγό του

Ο Μπόρις Τζόνσον με τη σύζυγό του ενώ η πριγκίπισσα Σάρλοτ και ο πρίγκιπας Γεώργιος χασμουριούνται…

Η Diana Ross

Η Alicia Keys

Τα drones σχηματίζουν τα χρόνια της βασίλισσας στον θρόνο

Το χαρακτηριστικό τσαντάκι της βασίλισσας στον ουρανό του Λονδίνου

Το χαρακτηριστικό τσαντάκι της βασίλισσας στον ουρανό του Λονδίνου

«Σας ευχαριστούμε μάνταμ» γράφουν τα drones

Φωτογραφίες: Reuters