Νέο άγριο επεισόδιο οπαδικής βίας: Νεαροί ξυλοκόπησαν βάναυσα ανήλικο στις Αχαρνές -Συνελήφθη ο ένας δράστης

103

Συνελήφθη το μεσημέρι της Παρασκευής νεαρός που ξυλοκόπησε ανήλικο μαζί με ένα ακόμα άτομο, με οπαδικά κίνητρα, στις Αχαρνές.

Οι δύο χούλιγκαν -ο δεύτερος αναζητείται- δεν ξυλοκόπησαν μόνο τον ανήλικο, αλλά με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου τον έβαλαν με τη βία σε αυτοκίνητο και τον οδήγησαν σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου τον κακοποίησαν.

Ο 24χρονος δράστης συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και κατηγορείται για επικίνδυνες σωματικές βλάβες, αρπαγή και παραβάσεις των νομοθεσιών για τα όπλα και τον ερασιτεχνικό και επαγγελματικό αθλητισμό.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το βράδυ της Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022, στην περιοχή των Αχαρνών, ο συλληφθείς από κοινού με 23χρονο συνεργό του, που έχει ταυτοποιηθεί και αναζητείται, προσέγγισαν πεζή παρέα ανηλίκων και με χρήση σωματικής βίας εξανάγκασαν έναν εξ αυτών να επιβιβασθεί σε αυτοκίνητο, ενώ με την απειλή αιχμηρού αντικειμένου απομάκρυναν τους άλλους.

Στη συνέχεια, οδήγησαν τον ανήλικο σε απομακρυσμένη περιοχή, όπου του έσκισαν τα ρούχα και του προκάλεσαν σωματικές βλάβες.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.