Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (4/06)

226

Σήμερα ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ερμής -ο πλανήτης της επικοινωνίας- θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο γήινο ζώδιο του Ταύρου και σταδιακά θα παρατηρήσεις πως θα εκλείψουν οι παρανοήσεις, οι καθυστερήσεις και οι αναβολές που υπήρξαν το προηγούμενο διάστημα. Βέβαια αυτό που χρειάζεται να θυμάσαι είναι πως ο Ερμής θέλει κάποιες ημέρες προκειμένου να αποκτήσει τη συνηθισμένη του ταχύτητα, όμως από σήμερα κιόλας μπορείς να ελπίζεις για καλύτερες επικοινωνιακά ημέρες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Στον αισθηματικό σας τομέα, το πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει επανασύνδεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Σταθερές θα είναι οι προτιμήσεις σας, επικεντρωμένοι θα είστε στην επίτευξη των στόχων ή προγραμματισμών σας. Με υπεύθυνο και προσγειωμένο σκεπτικό θα δώσετε υποσχέσεις που η τήρηση τους θα ενισχύσουν το επαγγελματικό σας γόητρο. Δείξτε εμπιστοσύνη στις ικανότητες σας, στηριχτείτε στη διορατικότητα σας, θα διαπιστώσετε πως οι προσπάθειες σας θα εκτιμηθούν δεόντως. Στον αισθηματικό σας τομέα, το πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει επανασύνδεση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στις επαγγελματικές σας εξελίξεις, σήμερα θα είστε ιδιαιτέρως εργατικοί θα εμφανιστείτε πρακτικοί και δημιουργικοί. Σε περίπτωση που προτιμήσετε τις επενδυτικές κινήσεις να ξέρετε πως θα υπάρξουν θετικά αποτελέσματα, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Αν τσακωθήκατε με το πρόσωπο που αγαπάτε θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, εσείς οι χωρισμένοι αν επιθυμείτε επανασύνδεση κινηθείτε άμεσα χωρίς καθυστερήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να προσεγγίσετε και να αναζητήσετε καινούργιες γνωριμίες. Εσάς τους απογοητευμένους θα σας δώσει την ευκαιρία να αλλάξετε τα δεδομένα, απεγκλωβίζεστε από τον αρνητισμό. Η εμφάνιση ενός εντυπωσιακού προσώπου θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, ενδέχεται να πάρετε ανατρεπτικές αποφάσεις, ξεκινάτε νέα σχέση με πρόσωπο που θα το ερωτευτείτε.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τρέξτε τα επαγγελματικά σας βήματα, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικά βήματα, έρχονται εποικοδομητικά ανοίγματα. Θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να διατυπώσετε τις επαγγελματικές σας προτάσεις, εκφράστε σκέψεις ή ιδέες θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Θα είστε εξοπλισμένοι με αυτοπεποίθηση και ενθουσιασμό, η επικοινωνιακή σας διάθεση θα δημιουργήσει έδαφος για ουσιαστικές συζητήσεις. Στα αισθηματικά σας, ένα απρόοπτο τηλεφώνημα θα κλείσει με προσωπικό ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας απελευθερώσει συναισθηματικά, τώρα θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε και να διεκδικήσετε. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αποκαλυπτικοί, περάστε σε προτάσεις επανασύνδεσης, ζητήστε ραντεβού, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θετικές απαντήσεις. Όσοι από εσάς έχετε ανάγκη για νέες γνωριμίες τότε δεχτείτε τις απρόσμενες προτάσεις που θα λάβετε. Σε τυχαία συνάντηση ένα πρόσωπο θα σας δώσει άνοιγμα προσέγγισης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία. Σήμερα θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Στον αισθηματικά σας τομέα, πρόσωπο με θερμό ενδιαφέρον για εσάς θα σας κάνει πρόταση για ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι όψεις της ημέρας φέρνουν συναντήσεις αισιόδοξες και ευχάριστες. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι θα είστε εκδηλωτικοί στην επικοινωνία σας, οι θερμές σας διαθέσεις θα σας οδηγήσουν σε πράξεις που ως αποτέλεσμα θα έχουν να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Αναλυτική συζήτηση με το ταίρι σας θα καταφέρει να δώσει ώθηση στην εξέλιξη σας ανοίγοντας νέο ορίζοντα στο κοινό σας μέλλον.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή μέρα για ανοίγματα και τολμηρές διεκδικήσεις. Θα επιλέξετε τον σωστό τρόπο επικοινωνίας με αποτέλεσμα να φέρετε κοντά σας πρόσωπα που επιθυμείτε την εύνοια και την εμπιστοσύνη τους. Καινούργιο άνοιγμα θα υπάρξει στην εργασία σας θα συνοδεύεται με σταθερά χρηματικά έσοδα. Η πρόταση που θα σας κάνουν για νυχτερινό ραντεβού θα κρύβει όμορφες εκπλήξεις!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ανατρεπτική θα είναι η συμπεριφορά σας, η παρορμητικότητα σας σε συνδυασμό με την έντονη ζωτικότητα που θα νιώσετε, δεν αποκλείεται να σας οδηγήσει σε αποφάσεις τολμηρές και άμεσες. Διατηρήστε την αισιοδοξία σας, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας και θα δείτε πως οι εξελίξεις θα δημιουργήσουν καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Η γνωριμία σας με ελκυστικό πρόσωπο θα πάρει γρήγορα μελλοντικές διαστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Επαγγελματική ωριμότητα θα δείξετε στις εργασιακές σας υποθέσεις, έρχονται χρηματικές απολαβές, συναισθηματική ικανοποίηση θα νιώσετε από κριτική που θα σας ασκηθεί. Σήμερα κλείνετε ανοιχτά ζητήματα που σας αγχώνουν, με δυναμισμό αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες. Στον αισθηματικό σας τομέα θα υπάρξει απρόοπτη πρόκληση, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα ανανεωθείτε, ανοίγεται δυνατότητα σταθερού δεσμού μελλοντικών προδιαγραφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, παίρνετε απόφαση να ξεκινήσετε οργανωμένη δράση. Με μεθοδικό τρόπο θα προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, τώρα θα καταφέρετε να το κερδίσετε συναισθηματικά μια και καλή. Σε περίπτωση που επιθυμείτε επανασύνδεση με το πρώην ταίρι σας, προχωρήστε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις, φανερώστε τα πραγματικά σας αισθήματα. Θα υπάρξει μεταξύ σας ουσιαστική και καθοριστική συνάντηση, με το ενδεχόμενο όχι απλά να τα ξαναβρείτε, αλλά πολύ γρήγορα να δεσμευτείτε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Διπλωματική στάση θα κρατήσετε στις συνομιλίες σας, στόχος σας θα είναι οι εποικοδομητικές συμφωνίες, οι δημιουργίες συνεργασίες και οι επανασυνδέσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις, συμφιλιώνεστε με πρόσωπο του στενού σας κύκλου λύνοντας διαφωνία που σας δυσκόλευε εδώ και πολύ καιρό. Θετική κατάληξη μιας συνεργασίας σας θα ικανοποιήσει τις οικονομικές σας απαιτήσεις, ωστόσο προσοχή σε σπατάλες και ανούσιες αγορές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, καταφθάνουν ευνοϊκά συμβάντα, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης με μεγάλη διάρκεια. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Όσοι από εσάς επιθυμείτε να βάλετε καινούργιο άτομο στη ζωή σας, καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο που θα γοητευτεί από το στυλ και την προσωπικότητα σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν ελπιδοφόρα συμβάντα και νέα ανοίγματα. Συζήτηση με πρόσωπο επαγγελματικού ενδιαφέροντος θα καταφέρει να σας βγάλει από ένα προσωπικό σας αδιέξοδο ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Θα είστε ιδιαιτέρως επικοινωνιακοί, επεκτείνονται οι συνεργασίες και οι επαγγελματικές σας βλέψεις, η τολμηρή σας διάθεση θα σας οδηγήσει σε πράξεις ρίσκου. Μια συνάντηση θα αποτελέσει αρχή ουσιαστικών αλλαγών που θα διαφοροποιήσουν την καθημερινότητα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, τώρα θα προγραμματίσετε και θα σχεδιάσετε, θα επικεντρωθείτε όχι τόσο στο παρόν αλλά κυρίως στο μέλλον. Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση και η ολοκλήρωση, με το ταίρι σας θα είστε θετικοί σε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, θα φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις. Για τους ερωτικά μόνους, δεχτείτε κάλεσμα φίλων ή προτάσεις βραδινών εξόδων, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας!

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα θα εστιάσετε περισσότερο στην συναισθηματική όψη των καταστάσεων, θα είστε ομιλητικοί και επικοινωνιακοί με συγκαταβατικές διαθέσεις και εγκάρδια στάση. Μια ιδέα που θα εκφράσετε στον επαγγελματικό σας χώρο θα αποτελέσει γερή βάση για μελλοντικές επιτυχίες. Σήμερα θα έχετε προτάσεις φίλων για εξόδους, η κοινωνικότητα σας σε συνδυασμό με το ελκυστικό σας παρουσιαστικό, θα σας δώσει άνοιγμα για νέες γνωριμίες μελλοντικών προδιαγραφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας σας φέρνουν καινούργια ανοίγματα και νέες προοπτικές. Καταφθάνει μια θετική πρόταση που θα αλλάξει το κατεστημένο σας, θα σας δώσει τη δυνατότητα να ανανεωθείτε και να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο. Για εσάς που είστε ήδη σε σχέση ή σταθερό δεσμό, η μέρα θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε ένα βήμα πιο μπροστά, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση συγκατοίκησης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Στόχος σας θα είναι η συνεννόηση και η σταθερότητα. Διαλλακτική, θερμή και αρκετά συγκαταβατική θα είναι η συμπεριφορά σας γεγονός που θα μαλακώσει τόσο τις αντιδράσεις σας όσο και τις διαθέσεις των τρίτων προς εσάς. Μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει θα βοηθήσει στο να βελτιωθεί η οικονομική σας κατάσταση. Σήμερα σε προσωπική συνάντηση θα ζήσετε ανέμελες στιγμές ηρεμίας και ψυχολογικής ισορροπίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα κινηθείτε αποφασιστικά και άμεσα, θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, τώρα θα σας δοθεί το κατάλληλο άνοιγμα για να κάνετε πράξη μια μεγάλη σας επιθυμία. Για εσάς που είστε ελεύθεροι χωρίς σχέση, απρόοπτες προτάσεις θα φέρουν άνοιγμα για νέα γνωριμία. Δείξτε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές, καταφθάνουν απρόσμενες συναντήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η δυναμικότητα που θα εμφανίσετε σε συνδυασμό με την υπευθυνότητα σας θα σας βοηθήσουν να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, σήμερα δεν αποκλείεται να βάλετε μπρος κάποιες νέες επαγγελματικές σας ιδέες. Στον αισθηματικό σας τομέα, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε, υπάρχει πρόσωπο που αναμένει κίνηση σας. Πολύ καλά θα κάνετε και θα κινηθείτε τολμηρά και άμεσα, ζητήστε ραντεβού η απάντηση θα σας ικανοποιήσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ζωτικότητα, αισιοδοξία και διάθεση για ανατρεπτικές ενέργειες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από ασφυκτικά δεδομένα και καταπιεστικές υποθέσεις, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας και στις βλέψεις σας. Ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στη ζωή σας. Μην περιορίσετε τον ενθουσιασμό σας, εκδηλώστε με αυθορμητισμό τις διαθέσεις σας, οι εξελίξεις θα δώσουν καινούργιο νόημα στην καθημερινότητα σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έρχονται απαντήσεις και αποτελέσματα που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας, θα σας βοηθήσουν να πιστέψετε στον εαυτό σας, τώρα θα είστε σε θέση να εμπιστευτείτε τις ικανότητες σας και να αναλάβετε δυναμικά ρίσκα. Σήμερα θα υπάρξει συμβάν ευχάριστο και ανέλπιστο που θα σας δημιουργήσει έκπληξη. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα διευρύνει τον ορίζοντα σας, θα σας βοηθήσει να εξελιχτείτε, θα πράξετε με ανανεωμένο και διαφορετικό τρόπο σκέψης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο θα έχει αισιόδοξη και χαρούμενη κατάληξη, σας δίνω τη συμβουλή να έχετε ξεκάθαρη στάση και σταθερή συμπεριφορά. Καινούργιο άτομο θα εμφανιστεί στον δρόμο σας, θα νιώσετε την στάση του οικεία του και θερμή, αν δείξετε εμπιστοσύνη και κινηθείτε με αυθορμητισμό να ξέρετε πως η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει. Για κάποιους απ’ εσάς ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να ακούσετε πρόταση επανασύνδεσης.