Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (3/06)

281

Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη θα περάσει στο πύρινο ζώδιο του Λέοντα και από τη νέα της θέση θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διασκεδάσεις, να συναντήσεις αγαπημένα σου πρόσωπα και να περάσεις  όμορφες στιγμές. Ακόμα είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει ευχάριστες εξελίξεις σε μία αισθηματική υπόθεση και να δημιουργήσει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα σε μία προσωπική συνάντηση ή ένα αισθηματικό ραντεβού. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οξυδέρκεια και διαίσθηση θα σας χαρακτηρίζει, θα καταφέρετε να κρίνετε και να αξιολογήσετε σωστά. Δεν αποκλείεται να εμφανιστούν καινούργιοι επαγγελματικοί δρόμοι εσείς που ψάχνετε εργασία θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε δημιουργικά, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Αισιόδοξη θα είναι η διάθεση σας, ο ανανεωμένος τρόπος σκέψης σας θα σας ωθήσει σε δυναμικές και άμεσες προσεγγίσεις, ωστόσο προσοχή στα απότομα συναισθηματικά γυρίσματα.

Έρχονται τυχερά ανοίγματα σε θέματα οικονομικής φύσης, εστιάστε στις ευνοϊκές συγκύριες, ίσως να σημειωθεί άνοδος. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε σε ζητήματα που υπάρχουν διλλήματα ή αμφιβολίες, δε θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά. Συγκεντρώστε πληροφορίες, αναζητήστε σταθερές βάσεις και υστέρα προβείτε σε τελεσίδικες ενέργειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θετική επίδραση θα έχει επάνω σας η σημερινή μέρα, θα φέρει ισορροπία στον ψυχικό και συναισθηματικό σας κόσμο, δε θα λείψουν οι ερωτικές εκπλήξεις. Καινούργιο κεφάλαιο θα ανοίξει στην ερωτική σας ζωή, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα να είστε ελεύθεροι να οδηγήσετε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, προς την κατεύθυνση που εσείς επιθυμείτε. Για κάποιους από εσάς ίσως να εμφανιστεί δίλημμα στην καρδιά σας όταν πρόσωπο από το παρελθόν βρεθεί τυχαία μπροστά σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αισιόδοξη και θετική σας διάθεση θα σας ωθήσει στο να οραματιστείτε, θα καταλαγιάσει τις ανασφάλειες σας και ταυτόχρονα θα σας βοηθήσει να απελευθερωθείτε από τυχόν αναστολές. Παίρνετε την απόφαση να απομακρύνετε από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που περιορίζουν την ελευθερία ή την ανεξαρτησία των κινήσεων σας. Αξιοποιήστε την εξωστρέφεια που θα σας χαρακτηρίζει, προσεγγίστε, εκδηλώστε και εκφράστε αυτό που νιώθετε.

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε σημείο επαγγελματικών διαπραγματεύσεων ή γίνονται συζητήσεις για οικονομικές συμφωνίες, εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας θα είναι σωστός καθοδηγητής. Φανείτε επιφυλακτικοί σε πράξεις ή αποφάσεις έντονου ρίσκου, σας δίνω τη συμβουλή για την ώρα να προστατεύσετε και να ασφαλίσετε τα ήδη κεκτημένα. Σκεφτείτε προνοητικά, κινηθείτε μεθοδικά, τα βήματα σας θα πρέπει να πατούν γερά στο έδαφος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η μέρα θα ενισχύσει κατά πολύ τη ζωτικότητά σας, θα εμφανιστούν ξαφνικές κρίσεις ενέργειας και δημιουργικότητας. Θα έχετε τη διάθεση να ταχτοποιήσετε ερωτικές εκκρεμότητες, να κλείσετε θέματα επανασύνδεσης. Σήμερα θα πάρετε την απόφαση να αλλάξετε τρόπο ζωής, να είστε σίγουροι πως οι πράξεις στις οποίες θα προβείτε, θα αλλάξουν τα ανιαρά σας δεδομένα. Τυχαία γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εισάγετε καινούριο πρόσωπο στην καθημερινότητά σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Προσοχή στην ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα πρέπει να κρατήσετε σε ισορροπία τις εσωτερικές σας διακυμάνσεις. Να αποφύγετε την απαισιοδοξία, τις αρνητικές εικασίες, και την προσκόλληση στα προσωπικά σας συμπεράσματα. Βάλτε μπροστά τη λογική, μη πέσετε στην παγίδα της ψευδαίσθησης δεν πρέπει να απομακρυνθείτε από την πραγματικότητα. Στον οικονομικό σας τομέα θα υπάρξει ένα απρόοπτο άνοιγμα που θα σας δημιουργήσει την προοπτική βελτίωσης πάρτε την απόφαση να το αξιοποιήσετε.

Μέσα στον εργασιακό σας χώρο προσοχή σε πρόσωπα που οι σχέσεις σας είναι τεταμένες, μη δώστε τροφή για εντάσεις και ανούσιους ανταγωνισμούς. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τα αρνητικά σχόλια, κρατήστε υπό έλεγχο τις παρορμητικές σας τάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αναλυτικοί και συζητήσιμοι θα είστε με το ταίρι σας, θα έχετε την ανάγκη και τη διάθεση να δράσετε με τρόπο αποφασιστικό και γρήγορο. Εσείς που είστε χωρισμένοι, ίσως να λάβετε πιέσεις για επανασύνδεση, τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν ένα μικρό άγχος, ωστόσο θα είστε σε θέση να το χαλιναγωγήσετε. Ένα καινούργιο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην το σνομπάρετε, αυτό το άτομο στην πορεία θα καταφέρει να σας εκπλήξει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Συνεννόηση και ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, θα είστε εφοδιασμένοι με κατανόηση και διαλλακτικότητα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις. Σήμερα θα καταφέρετε να διατηρήσετε ήρεμο κλίμα μέσα στο εργασιακό σας περιβάλλον, θα δοθεί λύση σε θέμα που δημιουργούσε εντάσεις. Με φιλικά και οικογενειακά άτομα οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη, οι μεταξύ σας κουβέντες θα είναι ειλικρινείς, θα εστιάσετε στα πραγματικά αισθήματα.

Σε θέματα που εμφανίζετε αναποφασιστικότητα ζυγίστε τις καταστάσεις για να είστε σε θέση να κάνετε σωστές επιλογές. Σε ζητήματα οικονομικής φύσης μη φανείτε υπερβολικά ενθουσιώδεις, η στάση σας θα πρέπει να είναι ώριμη και προσγειωμένη. Βάλτε σε πρόγραμμα τακτοποίησης τους λογαριασμούς σας, μην αμελήσετε τρέχουσες οικονομικές υποχρεώσεις, σκεφτείτε προνοητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσώψυχες αναζητήσεις θα σας βοηθήσουν να επαναφέρετε την ψυχική σας ηρεμία. Στο ταίρι σας θα νιώσετε την ανάγκη να εκδηλωθείτε και να αποκαλύψετε κρυφές σας επιθυμίες ή σκέψεις, θα βρείτε κατανόηση, δε θα υπάρξει απογοητευτικό γεγονός. Σήμερα, εσείς οι ελεύθεροι ή χωρισμένοι θα εστιάσετε σε ζητήματα καρδιάς. Με δεκτική στάση θα αντιμετωπίσετε πρόσωπο που θα θελήσει ραντεβού μαζί σας, θα αφεθείτε χωρίς αναστολές στις ερωτικές προκλήσεις που θα υπάρξουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ανήσυχη ίσως και κάπως αντιδραστική θα είναι η στάση σας, ανισορροπία θα υπάρξει στις διαθέσεις σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν και κάποιες εσωτερικές αντιθέσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα σήμερα προσοχή στις συζητήσεις σας, τα λόγια σας ίσως να είναι κάπως επιθετικά ή εριστικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ρήξεις. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας βοηθήσουν να δώσετε τις σωστές εξηγήσεις, μη κουράσετε την σκέψη σας με ανούσιες αμφισβητήσεις.

Για τους άνεργους ή εσάς που θέλετε να αλλάξετε τα επαγγελματικά σας δεδομένα μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας δημιουργήσει ενθουσιασμό, ενδεχομένως να μπείτε σε σκέψεις, προσοχή στις παρορμητικές απαντήσεις. Αλλάξτε το κατεστημένο σας, οι επαφές και οι συνεργασίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις που σας δυσκολεύουν ή σας στρεσάρουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ψυχραιμία και ισορροπία θα υπάρξει στη συμπεριφορά σας, σήμερα θα προτιμήσετε τη διπλωματία, δε θα θελήσετε να τσακωθείτε με το ταίρι σας. Τηλεφώνημα θα λάβετε από πρόσωπο που δεν καταφέρατε ποτέ να το βγάλετε από την καρδιά σας. Δεχτείτε το ραντεβού που θα σας προτείνει, θα υπάρξουν ερωτικές ανατροπές που θα σας βγουν σε καλό. Θα σας δοθεί η ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθείτε παλιά, ευχάριστα γεγονότα, αλλά να περάσετε και σε καινούργια, ανοίγοντας σταθερή ερωτική πορεία μεγάλης διάρκειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δημιουργικές ενέργειες, θα δείξετε προθυμία σε συναδέλφους και συνεργάτες, θα αναζητήσετε πρακτικές λύσεις, περάστε σε άμεσα ξεκαθαρίσματα. Θα νιώσετε την ανάγκη της ασφάλειας γι αυτό θα αποφύγετε τα επικίνδυνα οικονομικά άλματα, συγκροτημένες θα είναι οι κινήσεις σας. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να λάβετε θετική απάντηση σε συγκεκριμένη επαγγελματική σας υπόθεση, εσείς που ψάχνετε εργασία μείνετε σε ετοιμότητα κάτι ευχάριστο θα προκύψει.

Προοπτική για παρόν και μέλλον θα αναζητήσετε, συνεχίστε τις προσπάθειες σας, σας δίνω τη συμβουλή να μην εγκαταλείψετε. Στον οικογενειακό σας τομέα περνάτε σε περίοδο συνεννόησης και σταθερότητας, θα υπάρξουν συμφιλιώσεις. Η στάση σας θα καταφέρει να δώσει ώθηση στα γεγονότα, βάζετε φρένο στις ενοχλητικές καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η υπομονή σας και οι διπλωματικές σας υποχωρήσεις έφτασαν σε στιγμή καρποφορίας. Ευχάριστη πρόταση θα λάβετε από το ταίρι σας, μέσα στη σχέση σας θα συμβεί γεγονός που το περιμένατε εδώ και αρκετό καιρό. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και μόνοι μην απορρίψετε προτάσεις φίλων, μια τυχαία συνάντηση μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα ανατρέψει τα ερωτικά σας δεδομένα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναποδογυρίσουν τα πάνω κάτω, κάνοντας το τέλος αρχή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η διαίσθηση σας θα καθοδήγει τις ενέργειες σας, συναισθηματική θα είναι η αντίληψη σας, μελετήστε πολύ καλά τα ενδεχόμενα, ζυγίστε τις καταστάσεις. Κινηθείτε βάσει ενστίκτου, η διαίσθηση σας δε θα πέσει έξω, ταυτοχρόνως εφαρμόστε μεθοδική και προσχεδιασμένη τακτική. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες είχατε βιώσει διχασμούς και συναισθηματικά μπερδέματα, τώρα θα βρείτε την εσωτερική σας ισορροπία, τυχόν φοβίες υποσυνείδητες ή συνειδητές θα καταφέρετε να τις εντοπίσετε και να τις εξηγήσετε.

Φεύγουν οι αμφιταλαντεύσεις θα μπορέσετε να βρείτε λύση και διέξοδο. Αν προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα τα καταφέρετε, σκεφτείτε λογικά, επικεντρωθείτε στις χαρούμενες και αισιόδοξες καταστάσεις. Θα υπάρξουν οικογενειακές επαφές που θα σας βοηθήσουν να νιώσετε ασφάλεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας εξοπλίσει με αποφασιστικότητα σήμερα θα περάσετε σε άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις. Θα καταφέρετε να αποσυνδεθείτε με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε, θα κλείσετε αρνητικά ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν ψυχολογικά. Εσείς που είστε σε δεσμό, ένα εμπόδιο ή ένα πρόβλημα θα βρει λύση άμεση και οριστική, με αποτέλεσμα να τερματίσουν οι ανασφάλειές σας, θα εκτοπιστούν αμφιβολίες που σας απέτρεπαν από την απόφαση της δέσμευσης. Εξωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει, δείξτε θερμή στάση στο ερωτικό πρόσωπο που θα σας ανοίξει την καρδιά του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η δυναμικότητα δε θα λείψει από τις ενέργειες σας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις κόντρες και τις ρήξεις. Η ανταγωνιστική σας διάθεση θα πάρει έκταση, επιθυμία σας θα είναι να διεκδικήσετε, νέους στόχους βάζετε στα μελλοντικά σας πλάνα, προσοχή να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Κλείνετε παλιές εκκρεμότητες, τερματίζετε αρνητικές σχέσεις επαγγελματικές ή φιλικές, δεν αποκλείεται να βάλετε πλώρη για καινούργιες συνεργασίες.

Θα νιώσετε την ανάγκη να αλλάξετε και να ανανεωθείτε, για να είναι υλοποιήσιμες οι επιθυμίες και ο βλέψεις σας θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση. Η κοινωνική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να έρθετε σε επαφή με καινούρια πρόσωπα. Διευρύνεται ο κύκλος γνωριμιών σας, οι συνομιλίες που θα ανοίξετε θα έχουν μελλοντική εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, μεθοδικότητα και οργάνωση θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας διέπουν, προσγειωμένος θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τις συναισθηματικές σας εκλάμψεις, θα σας οδηγήσει στις σωστές προσεγγίσεις. Η σοβαρότητα και η αυτοσυγκράτηση με την όποια θα αντιμετωπίσετε το ταίρι σας, θα κλείσει ενοχλητικά ή πιεστικά ζητήματα, θα δημιουργήσετε κλίμα ηρεμίας και ερωτικής ισορροπίας. Σε περίπτωση που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, επιμεληθείτε την εμφάνισή σας, η γοητεία σας θα προσελκύσει το σωστό πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ευκολόπιστοι, έντονος θα είναι ο ενθουσιασμός σας, προσοχή σε ρίσκα και βεβιασμένες πρωτοβουλίες, μην αφήσετε στην άκρη τον ρεαλισμό σας. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, αν θελήσετε να επεκτείνετε τις γνωριμίες σας θα τα καταφέρετε, πλησιάστε και προσεγγίστε. Προσπαθήστε να ρεγουλάρετε τις συναισθηματικές σας μεταπτώσεις και αντιθέσεις, διατηρήστε την εσωτερική σας ισορροπία.

Στις δυσκολίες σας και στα τυχόν εμπόδια καλό θα είναι να σκεφτείτε μεθοδικά, αν κινηθείτε με ορθολογισμό θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο λύσης ή αντιμετώπισης, προσοχή γιατί σήμερα η παρορμητικότητα και η βιασύνη θα σας στοιχίσουν. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα οικογενειακά σας, σε ζητήματα που χρειάζονται οριστικές τακτοποιήσεις θα πρέπει να κινηθείτε διπλωματικά, αποφύγετε το άγχος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, αισιόδοξη θα είναι η σκέψη σας, θα αναζητήσετε σταθερότητα, σήμερα θα βρείτε τον τρόπο να χαλιναγωγήσετε το άγχος σας και να αποτινάξετε τις ανασφάλειές σας. Έρχονται γεγονότα που θα τα αξιοποιήσετε με τρόπο έξυπνο και συνετό. Τυχαία συνάντηση θα υπάρξει με πρόσωπο από τα παλιά, θα σας δώσει τη δυνατότητα να αναθεωρήσετε απόψεις. Εσείς οι χωρισμένοι θα οδηγηθείτε σε σωστές αποφάσεις, θα είστε σε θέση να προχωρήσετε σε ενέργειες επανασύνδεσης, οι προσπάθειές σας θα πιάσουν τόπο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αποφασιστικότητα και η σωστή σας αντίληψη θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, εσείς οι προσωρινοί ή οι καινούργιοι που τώρα έγινε η πρόσληψη σας, θα καταφέρετε να εδραιώσετε τη θέση σας, το μέλλον σας προβλέπεται να είναι σταθερό. Δυναμική θα είναι η συμπεριφορά σας, στόχο βάζετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο σε εργασιακά ζητήματα όσο και σε οικονομικά.

Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο καλό θα είναι να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα. Είστε στη χρονική στιγμή που η οξυδέρκεια και η διανοητικότητα σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο θα έχετε τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε διάθεση για δημιουργικότητα και έντονη δραστηριότητα, σήμερα θα δώσετε εξηγήσεις και θα περάσετε σε αναλύσεις, που θα τερματίσουν την απόσταση ή τον χωρισμό. Εσείς οι ελεύθεροι και μοναχικοί, κατόπιν τυχαίου και ευχάριστου συμβάντος, θα ανανεώσετε τους ερωτικούς σας στόχους, ένα καινούργιο πρόσωπο θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερή σχέση. Δείξτε εμπιστοσύνη στη γοητεία σας, εκδηλώστε την έλξη που θα νιώσετε, αυτή τη φορά η εξέλιξη δε θα σας απογοητεύσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένος ο εσωτερικός σας κόσμος κατά συνέπεια και οι αντιδράσεις σας, δεν αποκλείεται να υπάρξουν αντιθέσεις ή κυκλοθυμίες. Κρατείστε θετική στάση στο να βρεθούν συμβιβαστικές λύσεις σε θέματα που εμποδίζουν την περαιτέρω εξέλιξη σας. Προσπαθήστε να εστιάσετε στην ψυχική σας ηρεμία, επικεντρωθείτε στο να κλείσουν οριστικά αρνητικές ή ψυχοφθόρες υποθέσεις. Βγάλτε στην επιφάνεια τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, αποφύγετε το πείσμα και την ισχυρογνωμοσύνη.

Με τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα κρατήστε ήρεμη και συγκαταβατική στάση. Αν φανείτε κοινωνικοί και δεκτικοί θα δημιουργηθούν καινούργια ενδεχόμενα στις επαφές σας. Η εξέλιξη των συναντήσεων και των συνομιλιών σας θα εξαρτηθεί από τις προσωπικές σας διαθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η στάση σας θα είναι μελετημένη και προσγειωμένη, η δεκτικότητα που θα εκπέμπετε θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος νέων γνωριμιών. Μέσα στη σχέση σας με δικές σας πράξεις θα διατηρηθεί ηρεμία και σταθερότητα, σήμερα με έξυπνους ελιγμούς θα καταφέρετε να αποφύγετε εντάσεις και συζητήσεις σε επιθετικούς τόνους. Εσείς που είστε σε αναζήτηση νέας ερωτικής γνωριμίας, μην απορρίψετε προτάσεις για βραδινή έξοδο, μην αγνοήσετε το πρόσωπο που θα κάνει φανερές προσπάθειες να τραβήξει την προσοχή σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ενισχυμένη θα είναι η διαίσθηση σας και η πνευματική σας διαύγεια, η αντίληψη σας θα είναι σωστή, δε θα παρεκκλίνετε από τους πρωταρχικούς σκοπούς ούτε θα παρασυρθείτε από λόγια τρίτων. Ίσως να σας απασχολήσουν παρελθοντικά ζητήματα, θα έχετε την ευκαιρία να διορθώσετε κάποιες αρνητικές καταστάσεις, μιλήστε ανοιχτά στους ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Δεν αποκλείεται να πιάσετε τον εαυτό σας να φαντάζεται και να ονειροπολεί, σε καταστάσεις που θα σας προκαλέσουν έντονο ενθουσιασμό, προσοχή στις επιπολαιότητες, καλό θα είναι να μην ενεργήσετε ή αποφασίσετε υπό την επήρεια υπερβολικής αισιοδοξίας.

Ανάγκη σας θα είναι η αναζωογόνηση, θα βρείτε διαθέσιμο χρόνο για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση, θα βρεθείτε σε φιλικές παρέες. Προσπαθήστε να φανερώσετε με ειλικρίνεια αυτό που νιώθετε, δώστε το άνοιγμα να σας εκδηλωθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα καταφέρετε να χαλιναγωγήσετε αισθήματα και αντιδράσεις, η συναισθηματική σας ισορροπία θα σας απομακρύνει από αγχωμένες καταστάσεις και κυρίως από απαισιόδοξες σκέψεις. Καταφθάνουν ευχάριστα μαντάτα μέσω απρόσμενου τηλεφωνήματος, πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει προσπάθεια επανασύνδεσης. Δεκτική στάση θα κρατήσετε στις προτάσεις που θα λάβετε, με αποτέλεσμα να μην κλείσετε την πορεία που θα σας ανοίξει προσωπική συνάντηση με άτομο πολλά υποσχόμενο!