Άνδρας μπούκαρε με αυτοκίνητο στο προαύλιο της ΕΡΤ – Είχε μαζί του ρόπαλο

302

Άγνωστος άνδρας μπήκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής με ένα ρόπαλο στα χέρια μέσα στο κτήριο της ΕΡΤ στην Αγία Παρασκευή και συνελήφθη έπειτα από επιχείρηση της Ελληνικής Αστυνομίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άνδρας, ο οποίος ήταν εκτός εαυτού, έσπασε τη μπάρα εισόδου με το όχημά του και εισέβαλε στο προαύλιο της ΕΡΤ.

Στη συνέχεια πέρασε μέσα στο κτήριο κραδαίνοντας ένα ρόπαλο και έφτασε και έφτασε μέχρι τον πρώτο όροφο, όπου και συνελήφθη.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

“Αίσιο τέλος είχε ένα ατυχές περιστατικό που συνέβη το μεσημέρι στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής όταν εξωτερικός συνεργάτης της ΕΡΤ εισέβαλε στο κτίριο κρατώντας ένα ρόπαλο, έχοντας προηγουμένως προσκρούσει με το αυτοκίνητό του στην μπάρα που υπάρχει περίπου 50 μέτρα από την κεντρική πύλη. Η ασφάλεια της ΕΡΤ αντελήφθη αμέσως ότι ο νεαρός δεν λειτουργούσε με πλήρη συνείδηση των πράξεων του και ύστερα από λίγα λεπτά τον ακινητοποίησε, έχοντας καλέσει ήδη την αστυνομία η οποία τον οδήγησε στο αστυνομικό τμήμα της Αγίας Παρασκευής.

Η Ασφάλεια της ΕΡΤ κλήθηκε να καταθέσει τα ακριβή περιστατικά, ενώ είναι αυτονόητο ότι η Δημόσια Ραδιοτηλεόραση δεν επιθυμεί να δοθεί συνέχεια στο ατυχές αυτό περιστατικό”.