Ψήφισμα Δ.Σ. Πύδνας-Κολινδρού για την απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Πρόεδρο Κοινότητας Ν. Αγαθούπολης Πασχάλη Παπαδόπουλο που αποβίωσε την 01η Ιουνίου 2022

291

Ψήφισμα για την απόδοση τιμής στον εκλιπόντα Πρόεδρο Κοινότητας Ν. Αγαθούπολης  Πασχάλη  Παπαδόπουλο που αποβίωσε την 01η Ιουνίου 2022

Εκφράζουμε τη βαριά οδύνη και θλίψη μας για τον αιφνίδιο θάνατο του Πασχάλη Παπαδόπουλου, Προέδρου της Κοινότητας Ν. Αγαθούπολης του δήμου μας.

Υπήρξε ένας τίμιος και ειλικρινής συνάδελφος με σημαντική προσφορά  στο Δήμο Πύδνας-Κολινδρού και στην Κοινότητα της Ν. Αγαθούπολης. Με σκληρή προσωπική δουλειά, υπευθυνότητα, θέληση και δυναμισμό εργάστηκε και συνεργάστηκε με το  δήμο μας και τους άλλους συναδέλφους του  από 01-09-2014 έως και σήμερα που υπηρέτησε ως Πρόεδρος της Κοινότητας Ν. Αγαθούπολης.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Πύδνας- Κολινδρού σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής στον εκλιπόντα Πρόεδρο της Κοινότητας Αγαθούπολης Πασχάλη Παπαδόπουλο  αποφασίζει:

  • Να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια του Δημάρχου και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος, επιδίδοντας το παρόν ψήφισμα.
  • Να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Πύδνας-Κολινδρού
  • Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του δήμου

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.

Βασίλειος Παππάς