Μήνυμα της Βουλεύτριας Πιερίας Ε. Σκούφα για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις

240

Σε όλους τους υποψηφίους και τις υποψήφιες των φετινών Πανελλαδικών εξετάσεων θα ήθελα να εκφράσω τις ολόψυχες ευχές μου για Καλή Επιτυχία!

Έχοντας ως σύμμαχό σας το θάρρος, την ψυχραιμία, την πίστη, την αισιοδοξία, την κοπιαστική προσπάθεια αρκετών ετών Μάθησης, δώστε την μάχη σας. Σημασία προ πάντων έχει ο ίδιος ο αγώνας. Μην ξεχνάτε πως στην δοκιμασία αυτή δεν είστε μόνες και μόνοι. Συμπαραστάτες στο πλάι σας και υποστηρικτές της όλης προσπάθειάς σας είναι οι γονείς και οι καθηγητές σας με τους οποίους συμπορευτήκατε επί σειρά ετών στο κοπιαστικό μονοπάτι της γνώσης.

Να γνωρίζετε πως ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, οι εξετάσεις αυτές δεν είναι οι μόνες στιγμές “κρίσης” στην πορεία μιας ολόκληρης ζωής, η οποία τώρα αρχίζει να ξετυλίγεται μπροστά σας, με τις πολυποίκιλες δυνατότητές της, τις ομορφιές και τις προκλήσεις της.

Με ελπίδα και συντονισμένη προσπάθεια για το καλύτερο, στοχεύστε στο επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλωστε τα εφόδια που αποκτήσατε και θα αποκτήσετε και από αυτή τη διαδικασία, η υπομονή και η επιμονή, η θέληση και η σταθερή προσήλωση στο στόχο, η ευγενής άμιλλα, είναι τα μόνιμα “δώρα” για μια ολόκληρη ζωή.

Καλή δύναμη, καλό κουράγιο,

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΣΑΣ!