Κατερίνη: Αστυνομικοί με ποδήλατα θα περιπολούν και φέτος το καλοκαίρι

394
Αστυνομικοί με ποδήλατα θα περιπολούν και φέτος το καλοκαίρι στο παραλιακό μέτωπο της Κατερίνης, με στόχο την ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών και τουριστών της περιοχής.
Από σήμερα (Τετάρτη 1 Ιουνίου), αστυνομικοί του Γραφείου Τουρισμού του Αστυνομικού Τμήματος Κατερίνης, θα κινούνται με ηλεκτροκίνητα και συμβατικά ποδήλατα, στην παραλιακή ζώνη της Κατερίνης, αλλά και σε κεντρικούς εμπορικούς δρόμους της πόλης.
Η εν λόγω δράση, ξεκίνησε στην Πιερία το καλοκαίρι του 2017 και συμβάλει στην ενίσχυση της εμφανούς αστυνόμευσης και στην άμεση διαχείριση ήπιων περιστατικών αστυνομικής φύσης.
Αποσκοπεί στην καλύτερη εξυπηρέτηση των επισκεπτών και τουριστών της περιοχής, σε συνεργασία παράλληλα με φορείς και Υπηρεσίες, ώστε να διευθετούνται προβλήματα, κυρίως τουριστικού ενδιαφέροντος.
Η αστυνόμευση με ποδήλατα θα εφαρμοστεί καθ’ όλη τη διάρκεια της θερινής περιόδου, για την αναβάθμιση της προστασίας και την εμπέδωση αισθήματος ασφάλειας των επισκεπτών της χώρας μας.