Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: “Έσβησε” 12χρονη στον ύπνο της

262

Συγκλονισμένη είναι η κοινωνία στη Θεσσαλονίκη από την είδηση του θανάτου  ενός 12χρονου κοριτσιού. Η ανήλικη “έσβησε” στον ύπνο της, κατά τη διάρκεια της νύχτας που πέρασε.

Το θλιβερό γεγονός αντιλήφθηκαν σήμερα το πρωί οι οικείοι του κοριτσιού και κάλεσαν άμεσα το 166. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρο και κινητή μονάδα του ΕΚΑΒ, όμως, δυστυχώς αποδείχθηκε ότι ήταν πλέον αργά καθώς το κοριτσάκι είχε ήδη εκπνεύσει.

Στην κατοικία μετέβη και η ιατροδικαστής, προκειμένου να συλλέξει τα πρώτα στοιχεία. Το άψυχο σώμα της 12χρονης μεταφέρθηκε στην ιατροδικαστική υπηρεσία του ΑΠΘ, όπου θα γίνει νεκροψία-νεκροτομή, προκειμένου να διαπιστωθεί η ακριβής αιτία θανάτου της.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, προς το παρόν δεν έχει επιβεβαιωθεί το σενάριο της ανακοπής και αναμένονται οι ιστολογικές εξετάσεις, ώστε να πέσει “φως” στις συνθήκες κάτω από τις οποίες η 12χρονη έχασε τη ζωή της.

Ο θάνατος του κοριτσιού έχει προκαλέσει σοκ στους δικούς της ανθρώπους. Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο πατέρας της ανήλικης, τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι η άτυχη 12χρονη έπαθε ανακοπή καρδιάς.