Βόλος: Έδειρε τη μητέρα του επειδή δεν του έδινε λεφτά να πάει για… καφέ

324
Μια νέα υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας έρχεται στο φως, αυτή τη φορά όταν ένας 40χρονος από το Βόλο σήκωσε χέρι στη μητέρα του, διότι δεν του έδινε χρήματα για καφέ!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η ιστοσελίδα magnesianews.gr το επεισόδιο εκτυλίχθηκε το Σάββατο 28 Μαΐου στις 19:45 και ο 40χρονος κατηγορείται για απλή σωματική βλάβη σε άλλο μέλος της οικογένειας.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 40χρονος χτύπησε τη μητέρα του, 67 χρονών, την πίεσε στον λαιμό, της στραμπούλιξε το χέρι, ενώ την απείλησε ότι θα σκοτώσει άλλο μέλος της οικογένειας. Όλα έγιναν όταν ο γιος φέρεται να ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του να πάει για καφέ και η απάντηση ήταν αρνητική, διότι δεν είχε.

Γιος και μητέρα επανειλημμένα έχουν ανάλογα επεισόδια, ενώ χθες παραβρέθηκαν στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και μετά την πρόταση της προέδρου του Δικαστηρίου, οι δύο πλευρές αποφάσισαν να κάνουν μια προσπάθεια να τα βρουν με αίτηση ποινικής διαμεσολάβησης, που θα εξετάσει η Εισαγγελία Βόλου. Για το σκοπό αυτό, η δίκη αναβλήθηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 6 Ιουνίου.