Το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Πιερίας αναδείχθηκε πρώτη δύναμη στις αρχαιρεσίες

183

Το Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών Π.Ε. Πιερίας θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες, που μέσα σε αυτές τις δύσκολες, από κάθε άποψη, συνθήκες, συμμετείχαν στη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου και τις εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων για την 91η Γενική Συνέλευση της Δ.Ο.Ε. και το Νομαρχιακό Τμήμα της ΑΔΕΔΥ Πιερίας.

Ευχαριστεί ιδιαίτερα τις/τους συναδέλφισσες/φους που μας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους και μας ανέδειξαν πρώτη δύναμη. Η ψήφος και η εμπιστοσύνη σας μας γεμίζει με αίσθημα ευθύνης να συνεχίζουμε αδιάκοπα τον αγώνα για την προάσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των Εκπαιδευτικών και την υπεράσπιση της Δημόσιας και Δωρεάν Παιδείας, για να έχουν οι μαθητές μας τη μόρφωση που τους αξίζει.

Αναγνωρίζουμε όλοι μας πως η συμμετοχή και η συλλογική διεκδίκηση, η ενότητα και η δράση είναι ο μόνος δρόμος να αντιμετωπίσουμε την πρωτόγνωρη επίθεση στα δικαιώματα και τις κατακτήσεις του κλάδου, ο μόνος δρόμος απέναντι στην απαξίωση της εκπαίδευσης και των εκπαιδευτικών από το υπουργείο Παιδείας και την κυβέρνηση. Τα προβλήματα είναι ίδια και όλοι μαζί ενωμένοι θα δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις να τα αντιμετωπίσουμε και να πετύχουμε λύσεις για τα μεγάλα θέματα του κλάδου.

Από το Αυτόνομο Δίκτυο ως αντιπρόσωπος για τη ΔΟΕ εκλέγεται ο Παναγιώτης Σαπίδης με αναπληρωματική τη Γνωσούλα Χαϊλατζίδου. Για το Νομαρχιακό Τμήμα ΑΔΕΔΥ Πιερίας εκλέγονται οι Παναγιώτης Σαπίδης, Γνωσούλα Χαϊλατζίδου, Μαρία Μπαχλιτζανάκη, Σοφία Δαμδούνη, Γιάννα Κατσαμάγκα και Τερζή Αναστασία.

ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΑΖΙ
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ