Ζώδια: οι προβλέψεις της ημέρας (29/05)

267

Σήμερα η σύνοδος του Άρη με τον Δία στο ζώδιο του Κριού.

Η σύνοδος Άρη-Δία θα δημιουργήσει μία έντονη παρόρμηση σήμερα η οποία χρειάζεται προσοχή, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε κινήσεις των οποίων δεν έχεις σκεφτεί τα αποτελέσματα και τελικά αυτές να σε βάλουν σε μπελάδες. Ακόμα κι αν νιώθεις την ανάγκη να κάνεις κάποια πράγματα «εδώ και τώρα» θα χρειαστεί να είσαι μετρημένος και προσεκτικός με τις κινήσεις σου και να  μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από τη βιασύνη. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

 

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενεργητικότητα, πρωτοπορία και ισχυρή θέληση για άμεσες διεκδικήσεις λεκτικές ή πρακτικές. Θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να αναλάβετε ρίσκα, ευνοούνται οι τολμηρές ιδέες και οι δυναμικές αποφάσεις, ωστόσο προσοχή στη υπερβολική αισιοδοξία, οραματιστείτε με ρεαλιστική σκέψη. Σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς λάβετε νέα επαγγελματική πρόταση, θα σας παροτρύνω να την δεχτείτε, θα υπάρξει μακροπρόθεσμα χρηματική άνοδο.

Φανείτε τολμηροί και εκδηλωτικοί, πλησιάστε και προσεγγίσετε, τα αποτελέσματα θα είναι θετικά. Σε θέματα που υπάρχουν διχογνωμίες και αντιρρήσεις η στάση σας δε θα πρέπει να είναι επιθετικά μαχόμενη, κινηθείτε με ηρεμία και όχι με διάθεση κόντρας. Η αυτοσυγκράτηση θα είναι το κλειδί της επιτυχίας, θα αποδειχτεί λάθος αν με τις αντιδράσεις σας δημιουργηθεί κλίμα έντασης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα είστε οξυδερκείς, διορατική θα είναι η σκέψη σας, έντονη η διαίσθηση σας. Δε θα λείψουν πράξεις ενθουσιασμού, ίσως και ριψοκίνδυνες ενέργειες. Σήμερα θα συνομιλήσετε με το ταίρι σας πάνω σε απελευθερωμένη βάση, θα μιλήσετε ελεύθερα χωρίς μισόλογα, θα αναφερθείτε σε καταπιέσεις, αλλά και σε δεσμεύσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να διευρύνετε τα όρια της εξέλιξής σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, βασική σας επιδίωξη θα είναι η ελευθερία και η ανανέωση σας, προσπαθήστε να έχετε ισορροπημένο τρόπο σκέψης. Βγαίνει στην επιφάνεια η απελευθερωμένη πλευρά του χαρακτήρα σας, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας ασκούν ψυχολογική πίεση ή έχουν από εσάς απαιτήσεις που σας στρεσάρουν. Βάζετε στην άκρη καταστάσεις που σας περιορίζουν ή σας οδηγούν σε σπασμωδικές κινήσεις, με δυναμικές ενέργειες θα αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα.

Σε ένα συγκεκριμένο σας θέμα οι προτάσεις σας θα είναι πρωτότυπες, ωστόσο δε θα πρέπει να εκνευριστείτε ή να αποκαρδιωθείτε σε περίπτωση που δεν βρείτε το προσδοκώμενο ενδιαφέρον. Φανείτε κοινωνικοί, συζητήστε με τα καινούργια άτομα που θα συναναστραφείτε, αποδεχτείτε με ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση τις διαφορετικές απόψεις που ενδεχομένως να ακουστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, οι όψεις της ημέρας θα φέρουν σοβαρές αναθεωρήσεις στο σκεπτικό σας, αλλάζετε προσέγγιση σχετικά με συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα. Ένα τυχαίο συμβάν θα δώσει το έναυσμα να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση δεσμευτικής επίσημης κατάληξης. Η ευκαιρία να βγείτε από την στασιμότητα θα σταθεί ακριβώς μπροστά σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα την αρπάξετε ή αν θα την αφήσετε να σας προσπεράσει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, δυναμική θα είναι η διάθεση σας, θα κινηθείτε με αισιοδοξία, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό επίπεδο, δεκτική θα είναι η στάση σας. Στον κύκλο που θα εισχωρήσετε θα κερδίσετε τις συμπάθειες, εμπιστοσύνη θα σας δείξουν πρόσωπα που θα ενδεχομένως να συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τις συστάσεις και τις νεες γνωριμίες όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Τα γεγονότα θα είναι ελπιδοφόρα θα καταφέρετε να αλλάξετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν ή που δε σας αφήνουν το περιθώριο να εξελιχτείτε.

Μια ανασκόπηση στα παλιά θα σας βοηθήσει να παραδεχτείτε και να αναγνωρίσετε λάθη, η αντίληψη και η στάση σας θα έχουν συναισθηματική ωριμότητα. Σε θέματα σχέσεων και επαφών φιλικών ή οικογενειακών έρχονται ευνοϊκά συμβάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας εναντιώσει στο στάσιμο και στο οπισθοδρομικό, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κυνηγήσετε το καινούργιο και το απελευθερωμένο. Βάζετε φρένο σε παλιές ερωτικές καταστάσεις και περνάτε σε προσεγγίσεις με στόχο το καινούργιο ξεκίνημα. Εσείς που έχετε σταθερή σχέση, δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά. Με έντονη την ανάγκη για αλλαγές, θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις επαφές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, δεν αποκλείεται να δοθεί η αφορμή που θα σας ωθήσει στο να αλλάξετε άποψη για ένα συγκεκριμένο επίμαχο θέμα. Αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, αναπροσαρμόζετε τις επαγγελματικές και οικονομικές σας προσδοκίες. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να πάρετε την απόφαση να βγάλετε από τη ζωή σας ή από την καθημερινότητα σας πρόσωπα που εμποδίζουν την εξέλιξη σας, θα κάνετε πέρα τις συντηρητικές ή προκατειλημμένες απόψεις, δεν θα δεχτείτε ασφυκτικές συνθήκες και ψυχολογικές πιέσεις.

Έρχονται ευκαιρίες που θα σας ανοίξουν καινούργιο ορίζοντα, είναι πολύ πιθανόν να προχωρήσετε σε κινήσεις επαγγελματικής επέκτασης, θα αναζητήσετε συνεργασίες που να μπορούν να οδηγήσουν σε βελτίωση. Οι συνομιλίες σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αποδειχτούν ιδιαιτέρως εποικοδομητικές, η μεταξύ σας σχέση θα έχει προσοδοφόρα κατάληξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα έχετε την ανάγκη να ζήσετε νέες εμπειρίες και να βάλετε καινούργιες καταστάσεις στη ζωή σας. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να δώσετε λύσεις σε θέματα που σας προκαλούν συναισθηματική ανισορροπία. Σήμερα ενδέχεται να αναζητήσετε κατοχύρωση και δέσμευση, θα ανοίξετε συζητήσεις περί μελλοντικής αποκατάστασης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα, το ενδιαφέρον σας θα είναι στραμμένο στο πως μπορείτε να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε ένα βήμα παρακάτω. Εσείς που αντιμετωπίζετε τον τελευταίο καιρό δυσκολίες, ενδεχομένως να πάρετε την απόφαση να κινηθείτε κάπως ριψοκίνδυνα. Ίσως να νιώσετε πως οι συνθήκες σας ωθούν στο να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Σε οικονομικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να εστιάσετε στις επενδυτικές ευκαιρίες, οι κινήσεις και οι επιλογές σας καλό θα είναι να έχουν έναν σχετικό δίχτυ ασφαλείας, προσοχή να μην εκτεθείτε σε επικίνδυνα ρίσκα.

Εμπιστευτείτε τις δυνατότητες σας ωστόσο δεν θα πρέπει να υποπέσετε σε υπερβολές σχετικά με την εκτίμηση της προσωπικής σας δύναμης και αντοχής. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και ιδιαιτέρως κοινωνική, με διαφόρων ειδών άτομα θα συνομιλήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, στόχος σας θα είναι οι νέες εμπειρίες και όχι η επιστροφή σε σχέσεις, που στο παρελθόν σας είχαν αφήσει ανικανοποίητους. Η τύχη θα είναι ευνοϊκή μαζί σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή. Αν όντως επιδιώκετε να διαγράψετε οριστικά τα παλιά και να ξεκινήσετε καινούργια σχέση στη ζωή σας, καλό θα είναι να αποφασίστε πρώτα αν θέλετε κάτι μόνιμο και σταθερό ή κάτι απλά εφήμερο και περαστικό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, εσωτερική τόνωση και ενθουσιασμός θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η ζωτικότητα που θα νιώσετε θα σας δραστηριοποιήσει, σήμερα θα υπάρξει έντονη κινητικότητα. Γεμάτη θα είναι η μέρα σας, θα έχετε δυναμική και χαρούμενη διάθεση, θετικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών κοινωνικές επαφές. Οι συζητήσεις στις οποίες θα λάβετε μέρος θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε ανοιχτά, θα εκφραστείτε με ειλικρίνεια θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Αισιοδοξία και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δυο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, ουσιαστικά βγαίνετε από τάσεις εσωστρέφειας και μοναχικότητας, αυτή τη φορά δε θα απομονωθείτε ούτε θα κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι φιλικές σας συνομιλίες θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας, θα καταφέρετε να αποφορτιστείτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ένα τυχαίο συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τη στάση σας σχετικά με ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας θέμα. Σήμερα δεν αποκλείεται να περάσετε σε αποφασιστικές πράξεις και τολμηρές εξομολογήσεις. Για εσάς που είστε ήδη σε ερωτική σχέση, καταφθάνει απρόοπτη πρόταση που θα δημιουργήσει δεσμευτικές βάσεις, σας παροτρύνω ανεπιφύλακτα να τη δεχτείτε. Εσάς τους ερωτικά μόνους, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να κάνετε μια πολύ σοφή επιλογή.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, αποβάλετε τις ανασφάλειες και τις αρνητικές σκέψεις, στηριχτείτε στις ικανότητες σας, αφήστε στην άκρη παλιές αποτυχίες και απογοητεύσεις. Θα υπάρξουν θετικές αλλαγές τόσο σε προσωπικά ζητήματα όσο και σε επαγγελματικές υποθέσεις γι αυτό μην αφήσετε τάσεις ηττοπάθειας να σας ακινητοποιήσουν. Για εσάς τους στρεσαρισμένους θα χαλαρώσουν στην πορεία οι συνθήκες που σας δημιουργούν άγχος, για την ώρα αποφύγετε την συναισθηματική φόρτιση.

Θα ανέβει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι σχέσεις και οι επαφές σας, στην πορεία δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους καινούργιες προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα με ώριμο και οριστικό τρόπο θα κλείσετε ανοιχτές συναισθηματικές και ερωτικές σας εκκρεμότητες. Ό,τι δεν καταφέρατε να εκπληρώσετε στο παρελθόν, τώρα θα νιώσετε την ανάγκη να το διεκπεραιώσετε άμεσα και αποφασιστικά. Απελευθερωμένες και δυναμικές θα είναι οι ενέργειες σας. Ανανεωμένη θα εμφανιστεί η ψυχολογία σας, θα κινηθείτε με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, η αυτοεκτίμηση των προσόντων σας θα σας βοηθήσει να πιστέψετε στον εαυτό σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ωστόσο προσοχή στις απαιτητικές σας διαθέσεις, αν πιέσετε ή αν διεκδικήσετε με επιμονή και κτητικότητα θα υπάρξει κίνδυνος να προκληθούν αντιπαλότητες. Σε διαπραγματεύσεις θα πρέπει να δείξετε διαλλακτικότητα αν θέλετε να υπάρξει συμφέρουσα κατάληξη καλό θα είναι να μη φοβηθείτε τους διπλωματικούς συμβιβασμούς.

Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο οικονομικής βελτίωσης ίσως αυτό να προκύψει σταδιακά γι αυτό θα χρειαστεί μεθοδική υπομονή. Σε θέματα οικονομικά ζυγίστε τις καταστάσεις, οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει να είναι μελετημένες. Για εσάς τους μπερδεμένους που χάσατε τον στόχο σας ίσως να γίνει κάπως κυκλοθυμική η στάση σας, προσπαθήστε να βγείτε από την αδράνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι όψεις της ημέρας θα ενισχύσουν την οξυδέρκεια και την ωριμότητά σας, τώρα τα παλιά λάθη θα σας εξοπλίσουν με σοφία και σωστή κρίση. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ανεξάρτητοι, αυθόρμητοι θα φανείτε ως προς τις ερωτικές και συναισθηματικές σας εκδηλώσεις. Κάποιο πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να του δείξετε τι ακριβώς νιώθετε, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην καμουφλάρετε τα αισθήματά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, θα υπάρξει η δυνατότητα για καινούργιο ξεκίνημα, εσείς που δεν έχετε εργασία αρπάξτε τις ευκαιρίες, θα δημιουργηθούν νέες καταστάσεις, ανοίγονται καινούργιοι ορίζοντες. Δραστηριοποιηθείτε και τονώστε την αυτοπεποίθηση σας, προσπαθήστε να αναδείξετε τις ικανότητες σας. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε τη δεκτικότητα σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να προσχωρήστε σε μια νέα αρχή.

Τα γεγονότα και οι συγκυρίες θα έχουν τη δυνατότητα να σας προσφέρουν ανανέωση, άνοδο και βελτίωση, σκεφτείτε αισιόδοξα και θετικά, βάλτε φρένο στον αρνητικό τρόπο σκέψης. Εφοδιαστείτε με αποφασιστικότητα, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Ανοιχτείτε κοινωνικά θα έχετε τη δυνατότητα να γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα που θα σας βοηθήσουν να δικτυωθείτε ή να προωθηθείτε σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, εσείς οι καταπιεσμένοι, θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε, να ξεδώσετε και να ξεφύγετε από δεσμά. Νέες επιθυμίες θα προκύψουν, προσοχή στις εξτρεμιστικές αποφάσεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους, οι όψεις της ημέρας θα στείλουν -μέσω διαδικτύου- ερωτικό πρόσωπο, που θα καταφέρετε να μάθετε πολλά δίπλα του. Η σχέση σας θα σας γεμίσει με εμπειρίες, θα αποτελέσει για εσάς μάθημα και στήριγμα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, θα είναι μια καλή μέρα να επικεντρωθείτε στις επιδιώξεις σας και στα πλάνα σας επαγγελματικά ή προσωπικά. Αξιοποιήσετε την αισιοδοξία που θα σας διακατέχει, θα νιώσετε μια εσωτερική ώθηση που θα είναι λάθος αν την ανακόψετε. Οι άμεσες και αποφασιστικές ενέργειες θα έχουν κατάληξη επιτυχίας. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να διώξετε στα οικονομικά ανοίγματα, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη, έρευνα και αναλυτική μελέτη, θα πρέπει να αποφύγετε τις βιαστικές ενέργειες.

Περιορίστε τις χρηματικές σπατάλες, οριοθετήστε τις αγορές σας, εστιάστε στα αναγκαία και όχι στα περιττά. Όσοι απ’ εσάς περιμένετε καθυστερούμενες αμοιβές μην αγχώνεστε θα τις λάβετε σταδιακά. Η κοινωνικότητα σας θα σας κάνει πρόσχαρους, ομιλητικούς και εκδηλωτικούς, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας. Είναι πολύ πιθανόν με κάποια καινούργια πρόσωπα να προχωρήσετε σε επαγγελματικές συνεργασίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για έντονη δραστηριότητα και ριζικές αλλαγές. Δείξτε εμπιστοσύνη στις προτάσεις και στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε, δεν αποκλείεται να δημιουργηθεί ενδεχόμενο επισημοποίησης. Αν επιθυμείτε σταθερότητα και ασφάλεια, προσπαθήστε να εξωτερικεύσετε στο ταίρι σας αισθήματα και σκέψεις, όσο πιο αναλυτικοί και ξεκάθαροι θα είστε, τόσο πιο γρήγορα θα καταλήξετε σε οριστικές δεσμεύσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, επιρρεπείς θα είστε στους ενθουσιασμούς, ενισχυμένος θα είναι ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας. Εσείς οι απογοητευμένοι επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, με οργανωτική διάθεση προχωρήστε στην εφαρμογή συγκεκριμένων επαγγελματικών σας επιδιώξεων. Μεθοδικός θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, τερματίζετε αρνητικές εργασιακές υποθέσεις, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε και μια νέα συνεργασία. Εσείς οι φιλόδοξοι βασικός σας στόχος θα είναι να υπερισχύσετε, να δείξετε την αξία σας και να κατευθύνετε τις συνεργασίες σας.

Ανανέωση θα αναζητήσετε, ωστόσο προσοχή στις εξτρίμ διαθέσεις σας, καλό θα είναι να λείπει η υπερβολή. Με την επιθυμία να βγείτε από τη ρουτίνα ή τη συμβιβαστική συνήθεια θα περάσετε σε προτάσεις που δεν αποκλείεται να είναι εκκεντρικές ή ριψοκίνδυνες, σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε, υπολογίστε τα υπέρ και τα κατά των περιστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αντισυμβατική θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να μην παγιδευτείτε από ασφυκτικές υποσχέσεις. Έντονος δυναμισμός θα σας χαρακτηρίζει, η στάση σας ενδεχομένως να είναι παθιασμένη και αρκετά αντιδραστική. Έρχεται γνωριμία -μέσω διαδικτύου- με πρόσωπο που θα ανοίξει νέο ερωτικό ορίζοντα στην ερωτική σας ζωή, προσοχή να μη σας φύγει η ευκαιρία μέσα από τα χέρια. Κάποιος θα καταφέρει να ιντριγκάρει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να κυνηγήσετε το απρόβλεπτο!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, ευνοϊκές θα είναι οι επαγγελματικές σας εξελίξεις, θα δοθεί άνοιγμα για να ξεκινήσετε την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης ιδέας που ενδεχομένως να υπάρχει στη σκέψη και στα πλάνα σας εδώ και αρκετό καιρό. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας προτρέπω να κινηθείτε δυναμικά ωστόσο προνοήστε σχετικά με κινήσεις που απαιτούν οικονομικό ρίσκο. Οι σχέσεις σας οικογενειακές και κοινωνικές θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή που αν μιλήσετε με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη ή αστοχίες του παρελθόντος.

Θα φανείτε εξωστρεφείς, δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που θα σας ανοιχτούν συναισθηματικά. Σε προσωπικά ζητήματα θα βρεθούν λύσεις, η σκέψη σας θα είναι συγκαταβατική, ο διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει με συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, οι όψεις της ημέρας θα στρώσουν έδαφος για επίσημες υποσχέσεις και δεσμευτικά αποτελέσματα. Αν αυτή τη στιγμή είστε σε στάδιο χαλαρής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερότητα και μονιμότητα. Εσείς που είστε τσακωμένοι ή παρεξηγημένοι με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα. Θα ακολουθήσετε νέα τακτική στη σχέση σας, η εμπειρία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε από αδιέξοδα.